اخبار سیاسی- آمریکایی ها دوباره دم از مذاکره می زنند آن هم بعد از خروج از یک توافق بین المللی به نام برجام . سخن گفتن از مذاکره و نشستن پشت میزهای مذاکره شاید آسان به نظر برسد اما آنچه مهم است تعهد و وفای به عهد است که آمریکایی ها به هیچ عنوان این خصلت را ندارند و بارها ثابت کرده اند که قابل اعتماد نیستند.
به گزارش افکارنیوز، سناریوی مذاکره بدون پیش شرط به نظر می رسد در ابتدا می خواهد افکار عمومی جهان را به اقتاع برساند که آمریکا به دنبال جنگ و تنش نیست و تنها مذاکره را می خواهد اما سوال افکار عمومی از ترامپ و دستیارانش این است که مگر آمریکا در موضوع برجام با ایران مذاکره نکرد و به توافق نرسید؟ پس چرا از این توافق خارج شد؟ کدام عقل سلیمی به کسی که تعهدی به توافق و ندارد دوباره پای میز مذاکره می نشیند؟
از سوی دیگر کدام کشور در دنیا حاضر می شود بر سر بنیه دفاعی خود معامله کند که سردمداران کاخ سفید از ایران چنین توقعی دارند؟
مسعود گودرزی از نمایندگان مجلس در خصوص ادعاهای تکراری آمریکایی ها مبنی بر وجود آمادگی برای مذاکره بدون پیش شرط با کشورمان، گفت: دولتمردان کاخ سفید هنوز تصور می کنند که قدرت برتر جهان هستند از این رو درصدد افزایش فشار علیه ایران و طرح موضوع مذاکره در خصوص صنعت موشکی کشورمان هستند.
وی با اشاره به اینکه کشورمان برای تقویت بنیه دفاعی و فعالیت های صلح آمیزش با هیچ فردی مذاکره نمی کند، اظهار کرد: آمریکایی ها باید از گذشته درس عبرت بگیرند زیرا طی سالیان گذشته نیز هموراه صحبت از مذاکره موشکی با ایران کردند اما در مقابل مشاهده کردند که توان موشکی کشورمان روز به روز افزایش یافته است.
این نماینده مجلس با بیان اینکه امروزه رژیم صهیونیستی دارای کلاهک های هسته ای است اما هیچ کشوری حتی آمریکایی ها از آنها انتقاد نمی کنند، ادامه داد: در واقع مقامات کاخ سفید باید بدانند که دیگر افکار عمومی دنیا قبول نمی کند که اسرائیلی ها که دارای کلاهک های هسته ای هستند تهدید محسوب نمی شوند اما ایران اسلامی که دارای بنیه دفاعی مشروع است، تهدید به شمار می رود.
وی با اشاره به اینکه ایالات متحده از توان نظامی کشورمان واهمه دارد، تصریح کرد: به عنوان مثال آمریکایی ها تصور نمی کردند پیشرفته ترین پهپاد نظامی آنها توسط تجهیزات دفاعی کشورمان و بر اساس قوانین بین المللی مورد هدف قرار بگیرد؛ در واقع قدرت پوشالی آنها امروز زیر سوال رفته است که این امر آسیب بزرگی بحساب می آید.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بنابراین باید اذعان کرد چانه زنی ترامپ و همپیمانانش برای برگزاری مذاکرات موشکی به نتیجه نخواهد رسید زیرا بنیه دفاعی موضوعی نیست که بر سر آن مذاکره صورت بگیرد.
علی کاظمی باباحیدری از دیگر نمایندگان مجلس نیز گفت: ترامپ تلاش می کند با مانور دادن در خصوص توان موشکی کشورمان، به سیاست ایران هراسی دامن بزند.
نماینده مردم اردل و فارسان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در واقع رییس جمهور آمریکا دیدگاه کاسبکارانه دارد از این رو می خواهد با زدن برچسب تهدید به ایران، تولیدات کارخانجات اسلحه سازی کشورش را به کشورهای منطقه بفروشد.
وی با اشاره به اینکه ترامپ پیام آور حمایت از تروریست و تفرقه افکنی است، ادامه داد: آمریکایی ها که به اذعان خودشان داعش را به راه انداختند و به توسعه تروریسم افراطی دامان زدند، چطور ادعا می کنند توان دفاعی ایران تهدیدآمیز است.
این نماینده مردم در مجلس دهم با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران هیچگاه تهدید برای کشوری محسوب نشده اما هر تهدید علیه منافع ملی را قاطعانه پاسخ داده و در نطفه خفه می کند، تصریح کرد: باید یادآور شد طبق قوانین بین المللی اظهارنظر در خصوص توانایی دفاعی کشورمان از سوی هیچ کشوری پذیرفته شده نیست.
کاظمی باباحیدری یادآور شد زمانی که ایران اسلامی در مقابل صدام ایستاد و کشورهای بسیاری با حمایت از بعثی ها پرداختند، صحبت از تهدید علیه جامعه جهانی مطرح نبود اما اکنون که ایران دارای توانایی بومی نظامی است همه متغیرهای بشردوستانه آمریکایی ها دچار تغییر شده است.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین باید اذعان کرد قدرت موشکی کشورمان برای حفظ امنیت و دفاع از خاک ایران است نه تجاوز به کشور دیگر لذا بر اساس قواعد بین المللی توسعه یافته و هیچ مشکلی ندارد.