آیتالله امامی کاشانی، خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به اتمام ماه مبارک رمضان گفت: ما در ماه مبارک رمضان قرآنها خواندیم، صلهرحمها کردیم، کمکها کردیم و دعاها و مناجاتهای بسیاری انجام دادیم و روزه گرفتیم که همه این اعمال در نزد خداوند از ثواب بسیاربالایی برخوردار است.
وی ادامه داد: اگر انسان در ماه مبارک رمضان به وظیفهاش عمل کند، برکات بسیاری را برای آن فرد به همراه داد و این برکات وقتی برای انسان حفظ میشود، که بدانیم امام عصر اروحنا فداه به اعمال ما آگاه و ناظر است.
وی با بیان اینکه باید امام عصر را ناظر و آگاه به اعمال خود بدانیم، تصریح کرد: اعمال ما را علاوه بر آن که خدا میبیند، یک نفر دیگر هم میبیند و مواظب است و آن فرد امام عصر، حجت خدا و حضرت حجت (عج) است.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با تاکید بر اینکه باید رابطه خود را با حضرت ولی عصر (عج) تقویت کنیم، تصریح کرد: این اقدام با نیکی کردن، عبادت کردن و صلهرحمها محقق میشود.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به اهمیت دستگیری از نیازمندان در کشور اظهار کرد: در احادیث و روایات ما آمده است که کمک به بینوا و صله رحم، هرچند که اگر آن فرد ناصبی هم باشد، رضایت خداوند را به همراه خواهد داشت.
وی با تقسیم علوم به دو دسته عادی و غیرعادی خاطرنشان کرد: علوم عادی اکتسابی و متعارف است؛ اما یک سری از علوم مانند وحی غیرعادی هستند. پیامبران و ائمه معصومین (ع) از این علم غیرعادی بهره میبرند.
وی در خصوص اهمیت پرداخت زکات فطریه تصریح کرد: روز عید فطر نمادی برای تمام سالهاست تا سفرههای دیگران را هم بنگیریم و سعی کنیم سفرهها با یکدیگر اختلافی نداشته باشند. انسان باتقوا کسی است که در سفره خود، دیگران را هم ببیند، فقط به فکر مال اندوزی نباشد، به همسایگان و فقرا رسیدگی کند و در اموال خود برای فقرا سهم و حقی قائل شود.
آیتالله امامی کاشانی در خطبه دوم نماز جمعه تهران با تقدیر از حضور گسترده مردم در روز راهپیمایی روز قدس تصریح کرد: این روز چه در داخل و چه در خارج بسیار باشکوه برگزار شد که از همه تشکر میکنیم و میدانیم که این قدمها مورد توجه حضرت ولی عصر (عج) است.
وی با اشاره به حادثه قیام پانزده خرداد سال چهل و دو تصریح کرد: همچنین برای شهدایی که در سال ۴۲ و به خصوص شهدایی که در ورامین کفنپوش به شهادت رسیدند، برای همه طلب علو مقام و برای خانوادههایشان صبر و اجر مسالت میکنم. برای برادر شهیدمان حجتالاسلام خرسند امام جمعه کازرون نیز که به شهادت رسید، نیز از خداوند اجر و صبر مسالت دارم.
خطیب موقت نماز جمعه تهران تصریح کرد: محور سخنرانی امروز من به موضوع مقاومت که در سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی در مرقد امام خمینی(ره) به آن اشاره شد، اختصاص دارد. همانطور که میدانید در بحث مقاومت آیات مختلفی در قرآن کریم آمده است که یکی از آن آیات، آیات ۳۴ و ۳۵ سوره محمد (ص) است.
وی ادامه داد: در این آیات آمده است که شما امت مسلمانان شخصیت بالایی دارید و خدا با شماست، نترسید، سازش نکنید و اعمال شما نزد خداوند محفوظ است و نقصی از آن پیدا نمیشود.
وی با اشاره به نکاتی از بیانات مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال امام راحل ادامه داد: سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی در خط امام راحل و تداوم همان مسیر است، محوری که در سخنان امام خمینی در صحیفه نور هم بر همین مسئله تاکید دارد.
آیت الله امامی کاشانی تصریح کرد: تمام مسئولان و مردم و گروههای سیاسی با هر تفکر و گرایشی با رهبر انقلاب همصدا باشند. دنیا باید بدانند که حرف همین است و غیر از این نیست. در این صورت عظمت و بزرگی برای جمهوری اسلامی ایران است.
آیتالله امامی کاشانی با قرائت بخشی از بیانات امام راحل در صحیفه نور تصریح کرد: امروز دشمن با سطح وسیعتری به ما مشکلات را تحمیل کرده است، انشاء الله به فضل خداوند حل خواهد شد.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به شعار رونق تولید که در ابتدای سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به این اسم نامگذاری شده است، خاطرنشان کرد: سرمایهداران به مسائل اقتصادی توجه کنند، سرمایهها را بیرون نبرند، دولتمردان مشکلاتی که دست و پاگیر است را از پیشروی تولیدکنندگان بردارند و برای اشتغالزایی تلاش کنند و این یک وظیفه برای همه ما است که با این گرفتاری و مشکلات مبارزه کرده و به رونق تولید بپردازیم.
وی با اشاره مسئولان باید در مقابل موانع رونق تولید بایستند و اجازه ندهند رونق تولید در هیچ شرایط تعطیل شود، تصریح کرد: مالیات از جمله مقولاتی است که باید دولتمردان باید به آن توجه کنند.در جاهایی هم که جلو رونق تولید گرفته میشود از باب مثال مالیات، رفع شود.
خطیب موقت نماز جمعه تهران تاکید کرد: مالیاتهایی که غلط است و موجب میشود یکی مغازهای را ببند، حذف شود. برای کسانی که دارند مالیات وضع شود و جلوی فرار مالیاتی گرفته شود و برای دیگران کمک و مساعدت شود. وزارت دارایی برای مالیات باید فکری کند و نظارت و راهی تدوین شود. همه از جمله دولت، مجلس، قوه قضاییه و ملت باید کار کنند.
وی ادامه داد: مجلس و قوانین مشکلات را بردارند و از طرفی هم حمایت کنند تا تولید بالا برود و اشتغال زیاد شود تا اقتصاد کشور از مشکل نجات پیدا کند و آنهایی که دارند به خاطر خدا و حیثیت کشور سرمایه را در کشور نگه دارند و برای خودشان، خانوادهشان و نسل هایشان سرمایه را به خارج نبرند.