به گزارش افکار نیوز، مهرداد بذرپاش کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان در گفتوگویی مشروح با فارس، حضور حداکثری در انتخابات مجلس نهم را یک اصل مشترک میان همه وفاداران به نظام دانست و اظهار داشت: مشارکت عمومی موجب بوجود آمدن یک فرآیند پیشرونده در جهت تامین اهداف نظام و مطالبات مردم است.
وی گفت: جمهوری اسلامی یک ایده حکومتی بر پایه فرامین الهی و با همراهی مردمی است. یعنی در یک محدوده جغرافیایی یک ملت مسلمان دنبال آن است تا احکام الهی را در زمین پیاده کند. این حکومت همانگونه که از اسمش پیداست و بارها هم در بیانات بنیانگذار انقلاب و مقام معظم رهبری آمده، متکی به ملت خودش است.
کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات مجلس نهم، ادامه داد: یعنی در این حکومت که اساس حرکت خود را پیگیری دستورات اسلام در جامعه قرار داده، مردم به شیوه های مختلف حضور دارند تا هم تقید خودشان را به این فرامین الهی نشان بدهند و هم با اعلام حمایت خودشان، به حرکت نظام استمرار ببخشند.
بذرپاش با اشاره به ساز و کار انتخابات افزود: اعلام حمایت مردم از این حکومت به شیوه های مختلفی انجام می شود؛ مثلاً از ابتدای پیروزی انقلاب مناسبت های مختلفی تدبیر شده تا مردم با حضور در آن مناسبتها، وجه حمایتی خودشان را نشان دهند.
وی افزود: اما در ساختار حکومتی انتخابات تعبیه شده است تا مسیر این حرکت حکومت را هم مردم انتخاب کنند یعنی ذائقه اکثریت در نحوه مدیریت حرکت حکومت اسلامی اعمال بشود. بنابراین انتخابات هم نشاندهنده میزان حضور فعالانه مردم در امورات حکومت اسلامی است و هم نشاندهنده اعمال ذائقه مردم در نحوه مدیریت از سوی حکومت است.
این کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان ادامه داد: بنابراین انتخابات محلی برای اعمال اراده مردم است و یکی از این انتخاباتها، انتخابات مجلس است که باعثمی شود اراده گسترده عمومی در سراسر کشور در یک محل تجمیع شده و این اراده در امورات مختلف کشور بکار بسته شود.
بذرپاش تاکید کرد: این اراده هم بر اساس قانون وظیفه دارد، قانون وضع کند و بر اجرای قوانین هم نظارت کند؛ این خودش یک سازوکار کامل است که مردم باید به آن توجه داشته باشند. مجلس شورای اسلامی جایگاهی است که با رای مستقیم مردم انتخاب میشود و نمایندگان اکثریت جامعه در آنجا به وضع قوانین مربوط به امورات مردم می پردازند.
وی افزود: بعد نظارتی مجلس اهمیت بسیار بیشتری دارد چرا که میتواند اهمیت این قوه را برای مردم بیشتر کند.
کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات مجلس نهم، تاکید کرد: مردم میبینند یک سازوکاری به اسم مجلس شورای اسلامی در کشور وجود دارد که هم قوانین را وضع میکند و هم این ضمانت به او داده شده تا این قوانین را اجرا کند. اعضای این مجلس را هم مردم انتخابات می کنند.
بذرپاش افزود: این مجلس با این گستره اختیارات، حتما مهم و تاثیرگذار است و به نظر میرسد مردم به دلیل اینکه اهمیت مجلس شورای اسلامی طی سال های اخیر بیشتر نمود داشت، نسبت به انتخابات حساسیت بیشتری به خرج می دهند.
صاحب امتیاز روزنامه وطن امروز درادامه گفتوگوی خود با فارس، حضور پرشور در انتخابات را نشان دهنده درک جایگاه اثرگذاری مجلس دانست و تصریح کرد: مردم این اثرگذاری را می بینند و می دانند در هر شرایطی باید نسبت به حقوق خود اقدام کنند و اصلا منطقی نیست که افراد از این حق قانونی خود استفاده نکنند.
وی افزود: از طرف دیگر ما کشوری هستیم که مردم با تمام وجود مظلومیتمان را درک می کنند. نظام جمهوری اسلامی که برآمده از خود مردم است به شیوه های مختلف مورد هجمه قرار می گیرد.
این فعال جریان اصولگرایی خاطر نشان کرد: دشمن در تضعیف جمهوری اسلامی کارش به کشتار دانشمندان کشورمان رسیده و این موضوع برای مردم قابل تحمل نیست. فرزندان این سرزمین با تلاش و تعهدشان به جایی می رسند که پیشرفته ترین تکنولوژی های روز را در اختیار مردمشان قرار می دهند اما دشمن از سر عداوت فرزندان آنان را یتسم می کند.
بذرپاش با تاکید ترور دانشمندان کشورمان را اوج بی شرمی و قساوت دانست، اظهار داشت: مردم از یک طرف پیگیر حقوقشان هستند و از طرف دیگر می بینند که نظامشان از همه طرف آماج فشار و حمله است بنابراین در این انتخابات وجه دیگر حضور مردم حمایت از نظام در برابر ترور دانشمندانشان خواهد بود.
وی افزود: دشمن دانشمندان کشورمان را ترور کرد و ما در این انتخابات باید نسبت به این رفتار وقیحانه دشمن واکنش بدهیم، بنابراین حضور در انتخابات می تواند واکنشی باشد به ترور دانشمندانمان.
این کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات مجلس نهم، بیان داشت: همانگونه که امروز رهبر معظم انقلاب فرمودند، دشمن هم دیگر به بن بست رسیده و آخرین تیرهایش را هم شلیک کرده است. نظام برای عبور از پیچ بزرگ تاریخ یک یا علی دیگر میخواهد و مردم قطعا این بار این یا علی را بلندتر از همیشه خواهند گفت.
* رقابت برای قدرت، انحراف است
بذرپاش در ادامه به موضوع رقابت در انتخابات اشاره کرد و گفت: اولین اولویت انتخابات، حضور مردم است و اولویت بعدی، انتخاب اصلح است. بنابراین وقتی پای انتخاب به میان می آید آن وقت موضوع رقابت عینیت می یابد. این وجهه انتخاباتی هم نقش مردم را در خود دارد و هم تکلیف بزرگی را بر دوش رقیبان می گذارد لذا باید مردم تلاش کنند که حضورشان توأم با انتخاب درست بوده و کاندیداها هم تلاش کنند تا تراز انتخاب مردم را بالا ببرند.
وی اضافه کرد: ارتقاء تراز انتخاب مردم وظیفه جریان های سیاسی است. یعنی این جریان های فعال سیاسی هستند که وظیفه دارند مردم حاضر در انتخابات را در معرض گزینه های مطلوب قرار دهند و نه گزینه های ممکن.
" به عنوان مثال شرایط مطلوب اصولگرایان به عنوان جریان مروج گفتمان انقلاب اسلامی، این بود که یک اتحادی برای تجمیع گزینه های مطلوب بوجود بیاید تا مردم در انتخاب مشوش نشوند و یک تجمیعی در تصمیم گیری مردم بوجود بیاید. این تجمیع اگر بوجود می آمد باعثافزایش کمیت رأی میشد و همه میدانیم که این موضوع چقدر می تواند در تاثیرگذاری جریان ها در مجلس موثر باشد. "
این کاندیدای انتخابات مجلس نهم با تاکید بر اینکه مردم باید کاملا مراقب حرکتهای سیاسیون باشند، گفت: مردم رفتار ما را میبینند؛ رفتار انتخاباتی کاندیداها باید متین و به دور از امیال قدرت خواهانه باشد. مردم اگر مشاهده کنند که یک رقابت منطقی و پاک شکل گرفته و کاندیداها برای قدرت به رقابت نمیپردازند، اراده آنها برای حضور و انتخاب اصلح بیشتر میشود ولی اگر مشاهده کنند که کاندیداها به شیوههای مختلف دست میزنند تا کسب رای کنند، این را یک انحراف میدانند. چون با اساس شکلگیری جمهوری اسلامی در تضاد است.
بذرپاش به رفتار تبلیغاتی این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: در این دوره انصافا فضای آرامی وجود داشت و دیدیم که کاندیداها صرفا به بیان عقایدشان بسنده کردند. آن چیزی که من دیدم این بود که سطح بداخلاقیها بسیار پایین آمد؛ این موضوع می تواند یک الگوی موفق رقابتی را برای مردم بوجود بیاورد و این الگوی مناسب نیز میتواند منجر به شکلگیری یک مجلس الگو هم بشود.
وی در ادامه افزود: هدف همه اصولگرایان شکلگیری یک مجلس الگو است؛ مجلس هشتم علیرغم همه نقاط مثبت و قابل ستایشی که داشت، الگوی اصولگرایی نبود. هدف اصلی رقابت اصولگرایان تشکیل این مجلس الگوست. بنابراین این هدف نه فقط در مجلس که قبل از تشکیل مجلس و در فرآیند تبلیغات آغاز میشود.
این فعال سیاسی جریان اصولگرا تأکید کرد: وقتی رفتار انتخاباتی، اسلامی و اخلاقی باشد، ما می توانیم امیدوار باشیم که قدم اول را برای تشکیل این مجلس برداشتهایم.
صاحب امتیاز وطن امروز ادامه داد: وقتی نیت خدایی باشد، آن وقت رفتار هم درست میشود؛ باید یک الگوی رفتار انتخاباتی را همواره در مقابل خودمان داشته باشیم. مجلس را باید یک جایگاه خدمت بدانیم؛ منتخبان مردم هم باید در خدمت مردم باشند البته آنهایی که نتوانستند اعتماد مردم را برای وکالت کسب کنند هم قطعاً در سنگر دیگری به خدمت خواهند پرداخت؛ واقعاً اگر هدف ما خدمت باشد، دیگر شاهد حرص و جوشهای انتخاباتی نخواهیم بود.
مهرداد بذرپاش در پاسخ به این سوال که چقدر به پیروزی جبهه متحد اصولگرایان اعتقاد دارید، پاسخ داد: اصولگرایی جریان موفق در گفتمان سازی کشور است، البته ما علاقهمند بودیم که همه دوستان اصولگرا به نظر جمعی دلسوزان احترام گذاشته و از هدف اصلی غافل نشوند.
وی در ادامه اظهار داشت: جبهه متحد اصولگرایان یک ساز و کار برای مدیریت اصولگراها در انتخابات مجلس است، همین؛ ما خیلی علاقه داشتیم این ساز و کار چتری برای همه دلسوزان انقلاب باشد، چتری که با پشتوانه حداکثری مردم منجر به یک ورود قدرتمندانه به مجلس میشد اما متاسفانه این موضوع محقق نشد.
این فعال رسانهای همچنین تأکید کرد: همه باید از فردای انتخابات رقابت را فراموش کنند و به خدمت فکر باشیم، در این صورت در مجلس نهم شاهد یک مجلس اصولگرا با طیفهای گوناگون خواهیم بود. هرچند این اصولگرایان در مبانی کمترین اختلافی با هم ندارند، اما دارای اولویتهای متفاونی هستند که امیدواریم در بستر فعالیت پارلمانی این اولویتها به اشتراک گذاشته شود.
بذرپاش در ادامه افزود: در همه رفتار سیاسی و اجتماعیمان باید حواسمان باشد که کجای حرکت جمهوری اسلامی قرار داریم، باید فهممان از فلسفه جمهوری اسلامی را بالا برده و بدانیم که حرکتهای ما چه تاثیری در حرکت نظام دارد و اگر اینگونه فکر کنیم، قطعاً موفقتر خواهیم بود.
وی اظهار داشت: باید بدانیم مجلس قرار است نظام را در حوزه های همراهی کند. زمان شناسی در این شرایط خیلی مهم است. وقتی فهم ما از این شرایط کامل و یا حداکثری شد آن وقت موقع عمل است.
بذرپاش گفت: من معتقدم اصولگرایان اگر بتوانند یک فهم مشترکی در این زمینه فراهم کنند میتوانند مجلس نهم را یک الگو کنند. باید کاری کنیم که تفاوت اولویتها مجلس را از وظیفهاش در قبال نظام و مردم باز ندارد. به عبارتی مردم و نظام نباید در مجلس بمانند.
وی در ادامه با انتقاد از برخی عملکردهای مجلس هشتم، بیان داشت: مجلسی که توصیههای چندباره رهبر نظام مبنی بر نظارت را بر نمیتابد، واجد این فهم نیست. مجلسی که شرایط را برای وقف دانشگاه آزاد فراهم میکند، نمیداند به چه سمتی حرکت میکند.
این کاندیدای مجلس نهم در همین زمینه ادامه داد: مجلسی که در اتخاذ یک موضع قاطع و واحد در مقابل فتنه معطل می ماند، مجلس مطلوب ما نیست. مجلسی که مردم همواره شاهد التماس هیات رئیسه برای رای دادن نمایندگان هستند، از الگوی مطلوب بسیار فاصله دارد. مجلسی که اصل را بر تقابل با سایر نهادها و قوا قرار دهد درجا می زند. مجلسی که قبیله گرایی میکند مجلس آرمانی ما نیست. مجلسی که دانشجویان دلسوز را اراذل و اوباش می داند مجلس اصولگرا نیست.
بذرپاش در پاسخ به این سوال که تعریف مجلس اصولگرا چیست، گفت: مجلس اصولگرا مجلس تخصص و تعهد است. مجلسی است که تخصصش و تعهدش همپای هم به کار می اید. مجلس مطلوب ما مجلسی است که اولویتش اثبات مجلس در راس امور است، نیست.
وی تاکید کرد: مجلس اصولگرا مجلس واکنش نیست. مجلس اصولگرا ناظر بر عملکرد هاست. مجلس اصولگرا نظارت را محلی برای سهم خواهی نمیداند. مجلس اصولگرا نظارت را ابزاری برای همکاری میداند. نظارت را فرصتی برای اعمال دغدغه ها و تکلیفش میداند. در مجلس اصولگرا کمیسیون ها تخصصشان می بایست باعثتغذیه اجرا بشود. مجلس اصولگرا مجلس را بازوی قانونی نظام می داند نه اهرم فشار. در مجلس اصولگرا رکورد حمایت ها برای یک رئیس دانشگاه آن هم با ۲۶۰ امضاء ثبت نمی شود! در مجلس اصولگرا حکم رهبری به رای گذاشته نمی شود. در مجلس اصولگرا ملت حاضر است.
این عضو جبهه متحد اصولگرایان ادامه داد: در مجلس اصولگرا ملت ناظر است. منافع مردم در اولویت است و نه منافع فلان آقازاده. در مجلس اصولگرا کوچک زاده و بزرگ زاده نداریم. مجلس اصولگرا حواسش به مردم است و به نظام مردم. مجلس اصولگرا دولت را در توزیع ثروت راهنمایی مییکند. مجلس اصولگرا اشتراکات سرزمینی منابع را تئوریزه میکند تا هزینههای اجرای آن به حداقل برسد. مجلس اصولگرا مجلس انقلاب است. مجلس اصولگرا به صورت جدی حواسش به نسل سوم انقلاب است. مجلس اصولگرا حواسش به جلوگیری از سرخوردگی این نسل است.
بذرپاش خاطرنشان کرد: همه ما در معرض آزمون خداوندیم. قبای وکالتی که با کلک و دروغ و اهانت و هزینه های میلیاردی بدست بیاید، لباس بندگی است. نماینده مدیون، نماینده مردم نیست. مردم نماینده آزاده می خواهند.
وی با بیان اینکه ما نسل سوم انقلاب نسل تربیت یافته رهبر معظم انقلاب هستیم، گفت: نسلی که حکمت را و بصیرت را خوب لمس می کنیم. ما آن جمله طلایی شهید بهشتی را باور داریم. ما تشنگان قدرت نیستیم و امیدواریم که در زمره شیفته خدمت قرار بگیریم. خداوند را شکر میکنیم که امثال مصطفی احمدی روشن آیتی برای اثبات حضور محکم نسل سوم پشت آرمانهای انقلاب است.
این چهره اصولگرا بیان داشت: همه ما اصولگرایان در یک جبهه قرار گرفتهایم و هدف ما پیشبرد انقلاب است. ما نسل سوم انقلاب ولایت فقیه را فقط یک جایگاه قانونی نمیدانیم که مناسباتمان را بر این اساس ترسیم کنیم. ما ولایت فقیه را ریسمان ارتباط محکم با سرچشمه خداوندی می دانیم. ما ولی فقیه را عامل مصونیت بخش نظام و مردم می دانیم.
بذرپاش با اشاره به برخی از عملکردها در دوران فتنه ۸۸ تصریح کرد: ما در هنگام فتنه سیاسی کاری را خصیصه روباه صفت ها میدانیم. ما " آین عمار " ولی فقیه را که میشنویم، ماشین حساب و چورتکه بدست نمیگیریم.
وی گفت: همه اصولگرایان در اصول با هم مشترکند. لذا انتخابات فقط یک فرصت خدمت است و مطمئنا رقابتها نمیتواند کوچکترین آسیبی به اتحاد اصولگرایان در پیشبرد اهداف انقلاب وارد کند. ما به حمایتهای مردم از نظام ایمان داریم و وقتی این حمایت ها را میبینیم عزممان برای خدمت به این مردم بیشتر از گذشته خواهد بود. امیدوارم روز جمعه مردم باز هم به دشمنان خارجی و به خصوص اینبار به برخی طمع جویان بفهمانند که انقلاب و نظام در وهله اول مال خود ملت است.
شناسه خبر:
۸۶۴۶۵
بذرپاش: فردای انتخابات همه برادریم
عضو جبهه متحد اصولگرایان با بیان اینکه حضور گسترده مردم در انتخابات مجلس، پاسخ به ترور دانشمندان هسته ای است، گفت: انتخابات یک فرصت خدمت است و مطمئنا رقابتها نمیتواند کوچکترین آسیبی به اتحاد اصولگرایان وارد کند.
۰