به گزارش جهان ،به دنبال انتشار خبر ويژه اي با عنوان ترجمه عبري به فارسي سخنان شيمون پرز در بروكسل! علي مطهري به اين خبر واكنش نشان داد.

خبر یاد شده به نامه منافقانه پسر مزروعی - با امضای جعلی جمعی از جوانان اصلاح طلب - خطاب به مطهری اختصاص داشت و تنها دو سطر آن به شخص مطهری مربوط می شد که در آن آمده بود «باید دید مراد این جماعت از رادمردی و مروتی که به آقای مطهری نسبت می دهند کدام است؟ در خبر یاد شده از مزروعی سؤال شده بود «۱ - ادعای جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد کجا و خط زدن کلمه اسلام در تابلوی جمهوری اسلامی ۲ - نگرانی ارزش های انقلاب چه نسبتی با بی حرمتی روز عاشورا، هتاکی به ساحت امام و رهبری دارد و دریافت ستایش های مکرر سران آمریکا و رژیم صهیونیستی را چگونه می توان با دلسوزی برای کشور و انقلاب جمع کرد؟ و… آیا گزاره؛ در صورت حمله بیگانه، این سینه ماست که سپر حفظ استقلال می شود، ترجمه همان عبارت عبری پرز است که گفت سبزها به نیابت از ما با جمهوری اسلامی می جنگند».

کیهان در واقع در این خبر به روشنی بر نفاق نویسندگان نامه تأکید کرده بود اما در این میان علی مطهری ضمن ارسال توضیحی مفصل و خارج از موضوع، ادعا کرده که «تکلیف گروه اندک هتاک نسبت به عاشورا و امام روشن بوده و عمل آنان شدیداً محکوم است. ولی مساوی دانستن هر اصلاح طلب با هتاک به امام حسین و امام خمینی گرچه سود فراوانی برای کیهان دارد، عقلاً و شرعاً درست نیست.
مطهری با بیان اینکه «معلوم نشد پاره کردن عکس امام کار چه کسانی بود» کیهان را متهم کرده که با هر کس اختلاف دارد، او را متهم می کند.

کیهان البته قصد ندارد پیش از پایان انتخابات به نقد عملکرد پرابهام آقای مطهری بپردازد و آن را به فرصت دیگری موکول می کند. به پرخاش ها و اتهامات وی علیه کیهان در نامه ارسالی نیز نمی پردازد. اما باید پرسید کیهان با هر کسی که اختلاف داشته باشد متهم می کند یا شما که همین چند روز پیش، دانشجویان معترض به وقف صوری دانشگاه آزاد را «اراذل و اوباش»! خواندید!؟ آیا کیهان نبود که مقالات تند و حاوی اتهام و اهانت شما علیه اصلاح طلبان را به دلیل هتاکانه و بی اساس بودن آن، چاپ نکرد؟

اما سؤال کلیدی متن خبر ویژه که آقای مطهری اصرار دارد به نیابت از فتنه گران جواب دهد این است که ادعای حمایت از «جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد» و «نگرانی برای ارزش های انقلاب» کجا و جسارت به ساحت امام حسین(ع) و هجمه به امام(ره) و رهبری و ولایت فقیه کجا؟ اگر آقای مطهری نمی دانند چه کسی عکس امام را در آشوب های سال ۸۸ آتش زد، آیا این را هم نمی داند که چه کسانی(خاتمی و موسوی و کروبی) عناصر آشوب طلب را به اقدام خیابانی معارض نظام تحریک کردند تا شعار اعلام شده از سوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی(نه غزه نه لبنان) را سر دهند؟ آیا معلوم نیست چه کسانی روی نام اسلام در عبارت جمهوری اسلامی خط کشیدند؟ و آیا مطهری خبر ندارد که آقای موسوی همان «گروه اندک هتاک نسبت به عاشورا» را مردمان خداجو خواند و تو دهنی اش را از جمعیت میلیونی حماسه ۹ دی دریافت کرد که می گفتند «لعن علی عدوک یا حسین - خاتمی و کروبی و میرحسین»؟! آیا از خاتمی و کروبی و مجمع روحانیون و حزب مشارکت و سازمان مجاهدین(انقلاب) و شورای هماهنگی جبهه اصلاحات یک نفر اعتراض کرد که آقای مطهری اصرار دارد بگوید حساب آنها با فتنه گران جداست؟! اگر اینها شاکله اصلی جریان اصلاح طلب نیستند، پس اصلاح طلبان چه کسانی هستند؟! نکند منظورتان امثال مدیرمسئول آن روزنامه زنجیره ای است که از آقای شهرام جزایری ۱۷۰ میلیون تومان پول گرفته بود؟! و همین دو روز پیش در مراسم ختم پدر عبدالله نوری با افتخار گفته بود «من به آقای مطهری رای می دهم»!

اعتراض رسایی

کیهان همچنین نوشت:
آقای حمید رسایی مدیر مسئول هفته نامه ۹ دی با ارسال توضیحی برای کیهان خواستار درج آن «طبق قانون مطبوعات» شده است.

رسایی در این نامه ۲ صفحه ای به خبر ویژه منتشر شده در روز یکشنبه ۷ اسفند در انتقاد از نحوه انعکاس سخنان حسین شریعتمداری در هفته نامه ۹ دی پاسخ داده و تأکید کرده است که حذف واژه «انحراف» از سخنان مدیر مسئول کیهان «خطای صفحه بندی» بوده است.

کیهان در خبر ویژه خود از این موضوع که ۹ دی در صفحه اول خود و در نقل قول از شریعتمداری فقط ضرورت مرزبندی کاندیداهای انتخابات با «فتنه» را برجسته کرده و از ضرورت مرزبندی با انحراف سخنی به میان نیاورده انتقاد کرده بود.

رسایی در جوابیه خود نوشته است: «اعتراض کیهان به این است که چرا کلمه «انحراف» از تیتر یادداشت آقای شریعتمداری حذف شده. در خبر ویژه کیهان نوشته شده که اصل خوشبینی و قاعده حمل بر صحت اقتضا می کند تا این اتفاق را تصادفی و از روی کم توجهی بدانیم و در عین حال بلافاصله در ادامه خبر کیهان تأکید شده که حذف قید انحرافی، می تواند عامدانه تلقی شود. نکته مهم این است که دوستان ما در کیهان در اتهامی ناباورانه به ۹ دی و مدیر مسئول آن نوشته اند: «باید از دوستان ۹ دی و جبهه پایداری پرسید؛ چرا قید مزبور را حذف کرده اند؟ و آیا حذف قید «انحراف» به این تردید دامن نمی زند که برخی از نامزدهای معرفی شده سند و نشانه ای برای اثبات مقابله خود با حلقه انحرافی ندارند؟!»

و در ادامه آورده است؛ «در این که واژه انحراف در تیتر صفحه یک حذف شده، تردیدی نیست اما در این که این حذف، تعمدی نبوده و صرفاً در صفحه آرایی این اتفاق افتاده است هم تردیدی نیست. نشانه آن این است که واژه «انحراف» در تیتر خبر آقای شریعتمداری در داخل صفحه ۱۳ آمده است.» و پرسیده اند «آیا از این دست اشتباهات در روزنامه کیهان با سابقه چندین دهه رخ نداده است؟»

آقای رسایی در بخش دیگری از این جوابیه به دوستی ۱۶ ساله خود با مسئولان کیهان اشاره کرده و نوشته است؛ «آیا در این شانزده سال رفتاری جز حرکت در مسیر ولایت و رهبری از این طلبه کوچک دیده شده که البته قطعاً هیچ یک از ما مصون از خطا هم نیستیم. اگر چنین است، القاء این نکته که ۹ دی - نشریه ای که فریاد جریان فتنه و انحراف از آن به آسمان بلند است - نشانه ای برای اثبات مقابله خود با حلقه انحرافی ندارد، جای گلایه ندارد؟»

كيهان: براي ما جاي تعجب است كه كجاي خبر ويژه مورد انتقاد ايشان، جاي انتقاد دارد؟ ايشان تصريح مي كند كه حذف قيد انحراف در تيتر نقل شده از مدير مسئول كيهان در صفحه اول نشريه ۹ دي اتفاق افتاده است. خب! كيهان هم به همين اشتباه اشاره كرده بود. و از سوي ديگر؛ در نقل قول از كيهان- احتمالاً به علت عجله- بخشي از جمله را جا انداخته اند. آنجا كه در خبر ويژه كيهان آمده بود حذف قيد انحرافي مي تواند- خداي نخواسته- عامدانه تلقي شود و اگر چنين باشد- كه انشاءالله نباشد- بايد از دوستان ۹ دي پرسيد... تأكيد بر خداي نخواسته و انشاءالله كه نباشد و اگر چنين باشد، نشان مي دهد كيهان كفه حمل به صحت را سنگين گرفته است كه متأسفانه برادر عزيزمان آقاي رسايي اين سه واژه كليدي را حذف فرموده اند!