![تشکیل یک کمیسیون جدید در مجلس](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/p9Om6J4aERAV/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRsLFjUB8VPrrXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVodU9WavNoolf5_5-6aB0LA,,/%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3.jpg)
حجت الاسلام حسن نوروزی سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی ، با بیان اینکه قرار است کمیسیونی درباره آسیبهای اجتماعی در مجلس تشکیل شود، گفت: این کمیسیون متشکل از اعضای کمیسیونهای بهداشت و درمان کمیسیون، شوراها و امور داخلی، اجتماعی، فرهنگی و همچنین کمیسیون قضایی و حقوقی خواهد بود.
وی با بیان اینکه 7 تن از اعضای کمیسیون قضایی در کمیسیون مذکور عضویت دارند، افزود: محمدجواد فتحی، حسین رضازاده، محمدعلی پورمختار، روحالله حضرتپور، آبراهامیان، جلیل رحیمی جهان آبادی و همچنین بنده از سوی اعضای کمیسیون برای عضویت در کمیسیون مذکور انتخاب شدیم.
سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس تصریح کرد: در این جلسه موضوعات مربوط به آسیبهای اجتماعی مانند طلاق، حاشیهنشینی و اعتیاد و غیره به صورت تخصصی بررسی و راهکارهای برای حل آنها ارائه میشود.