علی مطهری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، در نشست علنی امروز (یکشنبه 14 بهمن) قوه مقننه، و در نطق پیش از دستور خود ضمن تبریک دهه فجر، گفت: جایگاه امروز ایران در دنیا، منطقه و خاورمیانه قابل قیاس با قبل از انقلاب اسلامی نیست. امروز هیچ قدرتی در اکثر تصمیمات جهانی و منطقهای نمیتواند ایران را نادیده بگیرد.
وی افزود: در حالی که پیش از انقلاب ایران فرمانبر آمریکا بود و به حساب نمیآمد، امروز کشور جعلی رژیم صهیونیستی اینکه در جنگ 1973 با مصر و سوریه هواپیماهایش در ایران سوختگیری میکرد و سودای نیل تا فرات را داشت در مرزهای ساختگی محصور شده است.
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: امروز اسلام مطرح است، سخن از فراگیری آن در میان است و ایران در استقلال سیاسی، سرآمد کشورهای جهان است؛ زیرا خودش برای خودش تصمیم میگیرد و تابع انگلیس و آمریکا نیست.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در استقلال فرهنگی و عدم خودباختگی و فرهنگ غربی، ایران حرف اول را میزند. امروز فاصله رشد علمی ما با مغرب زمین به مراتب کمتر شده و اعتماد به نفسی که ملت ایران در عرصههای مختلف از جمله صنعت هستهای، دفاعی و فناوری نانو، پزشکی و مهندسی به دست آورده، دستاورد کوچکی نیست. بالاتر از اینها، راه جدیدی است که جمهوری اسلامی پیش روی بشریت قرار داده است، زیرا این انقلاب یک انقلاب پیامبرانه بوده و با فطرت انسانها سر و کار دارد. پس سودای هدایت بشر به سوی سعادت را دارد.
مطهری افزود: ما اسلام را یک حقیقت میدانیم نه یک مصلحت، حقیقتی که باعث سعادت بشریت است، ملت ایران از چنان رشد اجتماعی و سیاسی برخوردار است که هیچگاه دست از این دستاوردها به دلیل تنگی معیشتی که بیشتر به دلیل خباثت دشمن است، برنمیدارد.
وی اضافه کرد: مردم ایران به عظمت کاری که کردند آگاه هستند و آن را به هدف نهایی خود یعنی حکومت واحد جهانی به رهبری حضرت ولیعصر (عج)خواهند رساند، اما همیشه لازم است نگاهی به راه طی شده داشته باشیم و میزان سیر به سوی اهداف را بررسی کنیم. روشن است که هدف کلی ما همان چیزی است که حضرت امام (ره) بارها تکرار میکرد که اسلام بوده است و هدفهایی در قالب مفاهیم اسلامی.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اصلی که انقلاب ما را از انقلاب کبیر فرانسه و اکتبر روسیه متمایز میکند همین اسلام است، در موضوع عدالت قطعا پیشرفتهایی داشتهایم و میتوانیم ادعا کنیم که فاصله روستاها و شهرها از نظر برخورداری از امکانات رفاهی نسبت به قبل از انقلاب به طور محسوس کاهش یافته است اما باید قبول کنیم که شکاف طبقاتی موجود در جامعه را که ناشی از ضعف مدیریت از جمله در اجرای اصل 44 قانون اساسی و واگذاری بنگاههای اقتصادی به بخش خصوصی است امری نیست که با عدالت اسلامی سازگار باشد.
مطهری ادامه داد: انقلاب صدر اسلام، بیشتر بر اثر تبعیض در تقسیم بیت المال در مناصب به انحراف کشیده شد، شهید مطهری بعد از پیروزی انقلاب فرمود: اگر دولتها به عدالت اجتماعی اهمیت ندهند انقلاب ما شکست خواهد خورد، در موضوع آزادی نیز در مجموع کارنامه قابل قبول داریم، اما باید بدانیم که انقلاب ما از پایگاه اجتماعی محکمی برخوردار است نیازی به برخی سختگیریها به مخالفان و منتقدان به بهانه حفظ نظام نیست.
مطهری گفت: آیت الله مطهری در روزهای اول انقلاب فرمودند که از اسلام فقط با یک نیرو نیز میتوان دفاع کرد که آن آزادی دادن به افکار مخالف و پاسخگویی صریح به آن است. مسئله مهم در شرایط امروز ما وحدت است چرا که به یاد داریم وحدت کلمه ترجیعبند سخنان امام (ره) است. انقلاب ما قطعا با وحدت کلمه به پیروزی رسید و هیچ قشری نمیتواند پیروزی انقلاب را به خود اختصاص دهد.
وی اظهار داشت: همان طور که انقلاب اسلامی و جنگ را پشت سر امام (ره) و وحدت کلمه به پیروزی رساندیم، امروز نیز باید با وحدت کلمه پشت رهبر انقلاب حرکت کنیم، ملتی که برای خدا قیام کرده است ترس ندارد؛ ما با تلاش و مقاومت، آمریکا و اسرائیل را به زانو درخواهیم آورد و از شرایط فعلی نیز عبور میکنیم.
نایب رئیس مجلس تصریح کرد: ما باید این وحدت را در جهان اسلام نیز جاری و ساری کنیم، ما فلسطین را در سایه وحدت کشورهای اسلامی راحتتر آزاد خواهیم کرد و باید از بزرگ کردن موضوع شیعه و سنی بپرهیزیم و تنها شعار ما باید اسلام باشد. آزادی فلسطین تنها با وحدت کشورهای اسلامی محقق میشود و نباید تفرقهای بین جهان اسلام و به ویژه شیعه و سنی به وجود بیایید.
مطهری افزود: در سالهای گذشته و به خصوص پس از تبلیغات ریاست جمهوری 96 وحدت کلمه ما میان سیاسیون آسیب دید؛ لذا ما باید به تقوا و خلوص نیت اول انقلاب بازگردیم.
وی اضافه کرد: امروز همه ما باید با وحدت کلمه پشت سر مقام معظم رهبری حرکت کنیم و با تلاش و مقاومت خود، آمریکا و رژیم صهیونیستی را به زانو درآوریم.
مطهری با اشاره به ایجاد ساز و کار مالی بین ایران و اتحادیه اروپا، اظهار داشت: این مسئله حاکی از اراده اروپا برای حفظ برجام است اما قضاوت نهایی زمانی است که اجرای آن را نظاره کنیم و اروپا باید به همه تعهدات خود عمل کند.
نایب رئیس دوم مجلس تصریح کرد: یکی از وزرای خارجه اروپا، اجرای این ساز و کار را به اجرای تعهدات FATF از سوی ایران گره زده است که نوعی دخالت در امور داخلی ایران است. وزارت خارجه باید پاسخ محکمی به آنان دهد.