علیرضا رحیمی با اشاره به آخرین وضعیت طرح استیضاح وزیر امور خارجه اظهار کرد: با توجه به اینکه انگیزههای استیضاحکنندگان یکدست نبوده و اتفاق نظر کامل وجود نداشت مرحله پس گرفتن امضاها نیز به همین ترتیب انجام شد و نمایندگان به دلایل مختلف امضای خود را پس گرفتند.
وی با بیان اینکه استیضاحکنندگان تقریباً به جز محور پولشویی در مورد سایر محورهای استیضاح ظریف اتفاقنظر نداشتند، خاطرنشان کرد: در مجموع با توجه به تلاشهایی که برای پس گرفتن امضاها انجام گرفت و نمایندگان مختلف به خصوص آقای ذوالنور جهت اقناع تعدادی از استیضاحکنندگان برای انصراف از این استیضاح تلاش کردند در نهایت تعداد امضاها از حد نصاب قانونی یعنی ۱۰ امضا کمتر شد و عملاً موضوع استیضاح از دستور کار خارج خواهد شد.
عضو اصلاحطلب کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: آقای ذوالنور این استیضاح را امضا نکرده بود و با وجود اصرار برخی از اعضای فراکسیون نمایندگان ولایی، وی تاکید داشت که موارد ابهامی را در قالب سوال از وزیر خارجه پیگیری خواهد کرد و استیضاح ظریف را در شرایط فعلی کشور و نیز با توجه به آنکه مراجع اعظام هم توصیههایی داشتند، به نفع کشور و در راستای منافع نظام نمیدانست و به همین دلیل سعی کرد تا برخی از استیضاحکنندگان را نیز با خود همراه کند.
این عضو هیات رئیسه مجلس اعلام کرد: با وجود آنکه استیضاحکنندگان در کمیسیون توصیههای آقای ذوالنوذ را نپذیرفتند، تلاشها ادامه پیدا کرد و در نهایت تعداد امضاهای این استیضاح به ۹ امضا رسید و با این حساب موضوع استیضاح ظریف منتفی خواهد بود.
رحیمی در پایان تاکید کرد: البته در دقایق پایانی صحن خبری در خصوص کاهش تعداد امضاها تا ۸ فقره نیز به بنده رسید که نمیتوانم صحت آن را تایید کنم اما حتی با ۹ امضا هم استیضاح منتفی خواهد بود.