صبح امروز نشست خبری بیست و سومین کنفرانس سازمان منع گسترش سلاحهای شیمیایی در محل ساختمان ایثارگری برگزار شد.
سجاد قاسمی سرپرست گروه اعزامی به کنفرانس منع سلاحهای شیمیایی در زمینه علت سفر این گروه بیان کرد: علت اصلی این سفر تاثیرگذاری بر کورس دیپلماسی در سالن کنفرانس بود.
وی تشریح کرد: تمامی حضار در سالن کنفرانس به شکلی عمق فاجعهی شیمیایی را درک کردند که سفیر آمریکا در داخل جلسه با عصبانیت اعلام کرد، حضور جانبازان شیمیایی تاثیر بسزایی در سطح بین المللی داشته است.
کریمی اظهار کرد: هر سال یک اجلاس چند روزه با حضور ۱۹۴ کشور و همچنین هر ۴ سال یکبار جلسهی جمع بندی و بازنگری برگزار میشود.
وی افزود: تشکلهای ایثارگری جانبازان در حاشیهی این اجلاس شرکت میکنند.
سرپرست گروه اعزامی در ادامه افزود: ۳ماه قبل از برگزاری جلسه برنامه هماهنگی آغاز شد که ۵ NGO به صورت مستمر در جلسه شرکت کردند و حدود ۱۰ جلسه پیشگیری برگزار شد که این جلسه ۵ محور فعالیت داشت.
وی در ادامه گفت: در این جلسات ۴بیانیه دیپلماتیک توسط NGOها قرائت میشد.
قاسمی با اشاره به طوماری که توسط دکتر صدیقی مقدم و جمعی از جانبازان جمع آوری شده بود گفت: این طومار برای تاثیر در تحریمهای دارویی و درمانی کشور به دست آمد که در نمایشگاه به نمایش گذاشته شد.
وی با اشاره به موضوعات پیشنهادی از طرف NGOها به سازمان opcw تشریح کرد: نباید هیچ درخواستی از opcw داشته باشیم و خود را به عنوان عضوی فعال در سازمان نشان دهیم.
قاسمی افزود: در حوزه سم شناسی و سلاح نیز، پیشنهاداتی به سازمان ارائه شده است، همچنین ما باید با سازمان از موضع اقتدار و اعتدال مراوده داشته باشیم.
سرپرست گروه اعزامی در مورد درخواست جانبازان اعزامی از مدیر کل opcw بیان کرد: با هماهنگیهای انجام شده، بناست تا این مدیر کل برای دیدن مناطق تحت تاثیر سلاحهای شیمایی از جمله سردشت به ایران بیاید.
وی تاکید کرد: باید ارتباط میانNGO ها ایرانی را با NGO های سایر کشورها تقویت کنیم.
قاسمی افزود: البته سایتی را قرار است به منظور طراحی و تولید محتوا جانبازان به عنوان سفیر صلح معرفی کنیم.
سرپرست گروه اعزامی از برگزاری کلاسهای پزشکی و توانبخشی برای جانبازان در آیندهای نزدیک خبر داد و گفت: تقویت حقوق و حمایت از قربانیان سلاحهای شیمیایی از مهمترین اهداف ما در این سازمان است.