سیدمحمدجواد ابطحی ، درباره نحوه پرسش سوال از رئیس جمهور از سوی سوال کنندگان گفت: در جلسه ای در میان سوال کنندگان رأی گیری شد تا برای پرسش سوال سازوکاری تعیین شود که بر این اساس کمیته ای 7 نفره برای این قضیه انتخاب شدند.
نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه در وهله اول تصمیم گرفته شد تا اشخاصی به غیر از 7 نفر کمیته اصلی در روز سوال از رئیس جمهور، نطق کنند، عنوان کرد: از آنجایی که دیدیم این افراد خود برای سخنرانی ارجح هستند تصمیم گرفتیم از میان همین افراد برای نطق روز سوال از رئیس جمهور انتخاب شوند.
وی افزود: در نهایت مقرر شد در جلسه فردا یا سه نفر به مدت 10 دقیقه و یا 5 نفر به مدت 6 دقیقه صحبت کنند و نطق ها به گونه ای تقسیم شود که در نیمه های سخنرانی رئیس جمهور نیز، یک یا دو نفر فرصت نطق داشته باشند.
ابطحی ادامه داد: هر یک از سوالات رئیس جمهور یک رأی گیری در صحن دارد و اگر هر کدام از آنها رأی نیاورد صرفا همان مورد به قوه قضاییه ارسال می شود و بعد از آن دیوان عالی کشور است که طبق قانون اساسی تصمیم می گیرد چه اقدامی نسبت به رئیس جمهور صورت دهد.
این نماینده مردم در مجلس دهم اضافه کرد: در این بین برخی از دوستان خوش بین هستند که مباحث مربوط به ارز و بیکاری به قوه قضاییه برود و روحانی نتواند نمایندگان را مجاب کند.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در پایان تأکید کرد: تمام تلاش سوال کنندگان این است که سوالات در چارچوب اخلاق و ادب و پرهیز از سیاه نمایی و با ارائه آمار و ارقام مطرح شود ضمن اینکه اقداماتی همچون طومار پهن کردن درست نیست و این جنگ روانی است که اگر از سوی نمایندگان صورت گیرد رئیس جمهور آن را ادامه می دهد.