علی صوفی ضمن انتقاد از عملکرد ضعیف برخی وزارتخانههای اقتصادی و هلدینگ شستا میگوید:
این انتصابات که شما مطرح کردید، حاصل بدهبستانهایی است که به ویژه درجریان رای اعتماد یا استیضاح وزیر کار بین نمایندگان و مجموعه مدیران روی داده است.
این مسائل نشان میدهد که برخی از نمایندگان مجلس در رای اعتماد به وزرا و درجریان استیضاح آنان، امانتداری نکرده و بدهبستان داشتهاند. این امور نشان میدهد که سطح مجلس دهم در مقایسه با مجالس قبلی چقدر تفاوت دارد. باید علت این ضعفهای مجلس را ریشهیابی کرد.
وی میافزاید: واقعیت این است که ریشه برخی از عدم شفافیتها خود مجلس است. شما یک بررسی کنید و ببینید چه تعداد از افراد مطرح شده در لیست انتصابشدگان فامیلی در شستا از وابستگان و سفارششدگان نمایندههای مجلس هستند؟ تحقیق کنید چند نفر از این افراد توصیه شده مجلسیها هستند؟ متاسفانه این کارها ناکارآمدی سیستم نظارتی را نشان میدهد. نشاندهنده رخنه فساد در دستگاههای مختلف است. متاسفانه در این شرایط منافع ملی در حاشیه قرار گرفته است. اکنون افاضل و انسانهای سالم در کجای مدیریتها قرار دارند؟ آیا جایی دارند یا ندارند؟ خود به خود وقتی افاضل و نیروهای سالم انقلاب کنار گذاشته میشوند، میدان برای کسانی که هیچ تعهد اجتماعی و ملی ندارند باز میشود. با توجه به انواع مسائل شرایطی به وجود آمد که افرادی با یک رای حداقلی وارد مجلس شدند که فاقد بینش، انگیزه و آرمانی باشند که برای نیل به آن تلاش کنند.
اظهارات مشاور خاتمی در حالی است که طیف مذکور درجریان رای اعتماد سال گذشته مجلس و بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی، ضمن امریهای خواستار رای یکجای فراکسیون امید به همه وزرای پیشنهادی شد اما همین طیف اکنون که ناکارآمدی برخی وزرا معلوم شده، ادا و اطوار انتقادی نسبت به دولت در پیش میگیرد!