امیر خجسته رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی؛ با انتقاد از عدم راهاندازی سامانه ثبت حقوق مسئولان، اظهار کرد: رئیس جمهور طبق برنامه ششم توسعه باید سامانهای را برای ثبت تمام حقوق و دریافتیهای مسئولان راهاندازی میکرد که تاکنون این موضوع تحقق پیدا نکرده است.
وی با بیان اینکه با راهاندازی این سامانه دارایی مسئولان به صورت علنی به اطلاع مردم میرسد، گفت: دولت باید به قانون برنامه ششم و این مصوبه که در جهت شفافسازی است عمل کند و در این راستا اهتمام داشته باشد.
حقوق و دارایی مسئولان نباید پشت پرده بماند
رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی با بیان اینکه حقوق و دارایی مسئولان نباید پشت پرده بماند، تصریح کرد: مردم مدتهاست منتظرند که حقوق و درآمد مسئولان نظام در سامانهای ثبت و منتشر شود، اما متاسفانه تاکنون این اقدام صورت نگرفته است.
مردم باید بدانند که دیگر از حقوقهای نجومی خبری نیست
خجسته با تاکید بر اینکه انتشار لیست دارایی مسئولان نتیجهاش شفافیت است، افزود: مردم باید اطمینان حاصل کنند که دیگر از حقوقهای نجومی خبری نیست.
رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: در صورتی که سامانه انتشار لیست دارایی مسئولان راهاندازی شود، اعتماد مردم به مسئولان بیشتر میشود، اما در غیر این صورت آنان تصور میکنند همچنان و از راههای مختلف امکان دریافت حقوقهای نجومی برای مسئولان وجود دارد.
کل حقوقهای نجومی به خزانه برنگشته است
وی درباره وضعیت بازگشت حقوقهای نجومی به خزانه، اظهار کرد: طبق گفته رئیس دیوان محاسبات، کل حقوقهای نجومی به خزانه عودت داده شده است اما بنده معتقدم که صرفا بخشی از حقوقهای نجومی به خزانه برگشته است.
دیوان محاسبات میزان دقیق بازگشت حقوقهای نجومی به خزانه را گزارش دهد
رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی ادامه داد: وقتی مدیرعامل بانکی ماهانه ۷۱۰ میلیون تومان حقوق دریافت میکند، چقدر از این پول را به بیتالمال بازگردانده است؟
خجسته خاطرنشان کرد: با مسئولان دیوان محاسبات درباره این موضوع صحبت کردیم و از آنان خواستهایم که میزان دقیق بازگشت حقوقهای نجومی به خزانه را به ما گزارش دهند.