عبدالرضا رحمانیفضلی در جلسه شورای اجتماعی کشور در سخنانی با بیان اینکه موضوع عفاف و حجاب مسئلهای فرهنگی و اجتماعی است، افزود: این موضوع فرهنگی که بخشی از آن به مسائل اعتقادی برمیگردد نیاز است که اقدامات مبنایی تر و دقیقتر و مداوم با در نظر گرفتن جنبه های تشویقی همراه با اقناع سازی و همکاری و وفاق پیش برود.
وی در ادامه افزود: از سوی دیگر انجام وظیفه و تکلیف همراه با اعتقاد و باور و گرایش دل و قلب توسط خود فرد صورت میگیرد لذا در گام نخست باید اعتقاد و ایمان داشته باشیم این موضوع را بر اساس تکالیف قانونی و شرعی که داریم پیگیری و ترویج کنیم همچنین با ایجاد مشوق هایی باید انگیزه بیشتری هم در افراد به وجود بیاوریم.
قائم مقام رئیس شورای اجتماعی کشور با بیان اینکه این سازمان اجرای مصوبات را پیگیری جدی کند، تصریح کرد: برنامه جامع و تقسیم کار ملی که در گذشته وجود داشته کماکان وجود دارد لذا با توجه به گذشت زمان و ایجاد شرایط متفاوت در جامعه از دستگاهها نظر خواهی صورت بگیرد تا بر اساس شرایط جدید یک بازنگری در این برنامه جامع و تقسیم کار ملی صورت پذیرد، از سوی دیگر در اجرای این برنامه ضمانت اجرایی دیده نشده که باید در بازنگری جدید به این مسئله توجه شود. ظرف یک ماه آینده نسبت به جمع بندی نهایی در این خصوص اقدام شود تا آن را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کنیم.
رحمانی فضلی با اشاره به اقدامات وسیعی دشمنان در زمینه فرهنگی و ترویج اقدامات تضاد با فرهنگ اسلامی تأکید کرد: حرکت بر خلاف این جریان عظیم بین المللی کار بسیار سختی است بنابراین باید نهایت تلاش خودمون کنیم و نباید ناامید شویم.
وی با تاکید بر لزوم حمایت جدی تر دستگاه ها از تولید پوشاک ایرانی اسلامی، بیان کرد: در الگوسازی باید سلیقه مردم، قوانین شرعی و عادی در نظر گرفته شود همچنین در تولید پوشاک اسلامی اقدامات خوبی صورت گرفته که باید با تمهیدات ویژه تاثیرپذیری آن را در جامعه بیشتر کنیم در همین زمینه دولت آمادگی دارد که در تولید و فروش و عرضه پوشاک ایرانی اسلامی تسهیلات مختلف پرداخت کند، همچنین این آمادگی وجود دارد که در زمینه عرضه و فروش پوشاک ایرانی اسلامی نسبت به ارائه تسهیلات ویژه اقدام شود.
وزیر کشور از سازمان امور اجتماعی کشور خواست ارزیابی دقیقی از عملکرد دستگاه ها بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت بگیرد.