اخیراً حسامالدین آشنا در توییتر نوشته بود: «مشکل فقط چهار راه استانبول نیست؛ بخشی از مشکل 4 راهی است که به استانبول، اربیل، دوبی و... منتهی میشود. مردم و دولت نه تسلیم بحرانسازی اجتماعی دیماه شدند و نه تسلیم بحرانسازی اقتصادی، ارتباطی و اطلاعاتی اردیبهشت میشوند. ساعت پایتخت ایران هرگز به وقت شام تنظیم نخواهد شد.» احمدزیدآبادی (از اعضای دیرین گروهک ادوار دفتر تحکیم و عضو سابق شورای سردبیری برخی نشریات زنجیرهای) در پاسخ به این توییت نوشت: حسامالدین آشنا مشاور رئیسجمهور این روزها درباره دلایل جهش نرخ ارز مطالبی توئیت میکند که فهم آنها از دایره درک افراد جامعه خارج است. آقای آشنا اگر میخواهد با توئیتهای خود پیامی را به جامعه منتقل کند، به نظرم بهتر است شفافتر سخن بگوید و اگر میخواهد به طرفی خاص و ناشناس پیغام رمزدار بفرستد، بهگمانم مناسبتر است که آن را از طریق وسیلهای غیر عمومی ارسال کند اما اگر قصدش سرکار گذاشتن مخاطب است، همین راه را ادامه دهد!
توئیتبازیهای امثال آشنا در دادن آدرس سردرگم کننده و گمراه کننده به جامعه در حالی است که بسیاری از افراد فعال در فضای مجازی و رسانهای و هنری که از روحانی در انتخابات حمایت میکردند، ابراز پشیمانی میکنند یا دولت را درباره سوء مدیریت بازار ارز مورد اعتراض قرار میدهند. به عنوان مثال حمید فرخنژاد نوشت: جناب روحانی، برای امثال من، به خاطر حمایت از شما آبرویی پیش مردم نمانده؛ یه کم به فکر خودتون باشید. محمدعلی آهنگران هم نوشته است: در ایام انتخابات و در سخنرانیها به مخاطبین میگفتم برای اینکه رخدادهای تلخی نظیر بالا رفتن یک شبه قیمت ارز و سکه در دوره احمدینژاد تکرار نشود به روحانی رأی دهید چون دولت او دولت ثبات است. امروز با دیدن دلار 5700 تومانی با صراحت بابت این بخش از سخنانم عذرخواهی و استغفار میکنم.
رمضانعلی سبحانیفر نماینده اصلاحطلب مجلس نیز در تذکری به رئیسجمهور گفت: اگر گوش شنوا دارید، صدای اعتراض مردم را از زبان نمایندگانشان شنیدید. وزیر رفاه و رئیس بانک مرکزی، قصد رها کردن میزشان را ندارند. اگر به خاطر رکود بازار از مردم عذرخواهی نمیکنید، لااقل تیم اقتصادیتان را بازسازی کنید.
او تصریح کرد: هر کجای دنیا بود، رئیسجمهور باید استعفا میداد که شما نمیدهید.