![نماینده چشمکزن و اقدام دیرهنگام کنترل بازار ارز](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/XTwTXvPM2tgN/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwb8gXQLzm0KVkbz182Z_RjPhaRqCI9JPJYZhPraIf_IIXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVXCssNmnyZDD35mq7w9fiGQ,,/%D8%A8%D9%87%D8%B1%D9%88%D8%B2+%D9%86%D8%B9%D9%85%D8%AA%DB%8C.jpg)
بهروز نعمتی با بیان اینکه اقدام اخیر دولت در کنترل بازار ارز مثبت است، گفت: با وجود این اقدام مثبت فکر میکنیم که دولت در تعیین نرخ 4200 تومان برای هر دلار با عجله تصمیمگیری کرده است. باید تفکر و رایزنی بیشتری با مجموعه دوستان در مجلس، افراد نخبه و اتاق بازرگانی میکرد.
یادآور میشود نعمتی در ماجرای تصویب برجام، نقشآفرین بود و چشمک او به عراقچی به نشانه همکاری در جلسه کمیسیون ویژه معروف است.
او بعدها درباره این همکاری و چشمک معروف که مورد اعتراض قرار گرفت گفت: پشت چشمکی که به آقای عراقچی زدم هیچ نیتی نبود. من برای خیلی از نمایندگان چشمک میزنم. آدم برای دوستش چشمک میزند، برای دشمن که
چشمک نمیزند.