نشریه تایم در مطلبی نوشت: دولت ترامپ روز سه شنبه برای چندمین بار از ناآرامی ها در ایران حمایت کرد. رهبر ایران نیز در اظهاراتی، دشمنان این کشور را به تلاش برای بی ثبات کردن کشور محکوم کرد.
در این مطلب آمده است ترامپ در پیام های توییتری خود در حمایت از ناآرامیها در ایران اعلام کرد: «اکنون زمان تغییر فرا رسیده است!» دیگر مقامات آمریکایی نیز امکان اعمال تحریم های جدید علیه ایران را بررسی کردند. نیکی هیلی، نماینده آمریکا در سازمان ملل، نیز با این ادعا که به دنبال تقویت صدای مردم ایران است، خواستار تشکیل جلسه شورای امنیت در حمایت از ناآرامی ها در این کشور شد. رئیس جمهور آمریکا همچنین از اعمال تحریم های بیشتر به بهانه نقض حقوق بشر در ایران خبر داد.
تایم در ادامه نوشت: گذشته از اظهارات مقامات آمریکایی با ادعای حمایت از مردم ایران، باید پذیرفت که واشنگتن هیچ برنامه مشخصی برای حمایت از مردم این کشور در دست ندارد. در حال حاضر هدف آمریکا جلب توجه مقامات سایر کشورهای جهان به منظور اعمال فشارهای بیشتر بر مقامات ایرانی است. ناآرامی های اخیر ایران فرصتی مناسب برای ترامپ محسوب می شود تا سایر کشورهای قدرتمند جهان را علیه این کشور بسیج کند.
مقامات آمریکایی اعلام کردند واشنگتن به شدت در حال مذاکره با سایر کشورها و تشویق آنها به حمایت از ناآرامی های اخیر ایران است. نخستین تلاش های دولت ترامپ برای همراه کردن متحدان اروپایی در اعمال فشارهای بیشتر علیه ایران راه به جایی نبرد. با این حال، چند کشور اروپایی از جمله فرانسه و ایتالیا نگرانی خود را در این خصوص ابراز کردند.
در این مطلب آمده است: مسئله ای که بیش از هر چیز ذهن را به خود مشغول می کند این است که دولت ترامپ چگونه می تواند از مردم کشوری حمایت کند که پیشتر آنها را «حامی تروریسم» و «تهدیدی جدی برای امنیت ملی آمریکا» خوانده است. باید پذیرفت دولت اوباما با در نظر داشتن سابقه سیاه آمریکا در شکل دهی کودتا علیه نخست وزیر منتخب مردم ایران در سال 1953، رویکرد محتاطانه تری در قبال ایران اتخاذ کرده بود.
هنوز مشخص نیست حمایت های مکرر رئیس جمهور آمریکا در واقع چه تاثیری در اوضاع ایران خواهد داشت. برخی منتقدان دونالد ترامپمعتقدند این حمایت ها با توجه به پیشینه طولانی آمریکا در دشمنی با مردم ایران، نتیجه عکس خواهد داشت.
در انتهای این مطلب آمده است: اعتبار ادعای ترامپ درباره حمایت از مردم ایران با توجه به سابقه وی در دشمنی با توافق هسته ای ایران و تلاش هایش برای باطل کردن آن، زیر سوال خواهد رفت. علاوه بر دشمنی با توافق هسته ای ایران، ممنوعیت سفر شهروندان ایرانی به آمریکا را نیز باید در زمره اقدامات ترامپ علیه مردم این کشور به حساب آورد. علاوه بر این، اصرار ترامپ به استفاده از عبارت (جعلی) «خلیج ع ر ب ی» به جای «خلیج فارس» در سخنرانی ماه اکتبر خود موجب خشم مردم ایران شد. همچنین ادعای تیلرسون درباره همکاری با کسانی که به دنبال «تغییر صلح آمیز حکومت» در این کشور هستند، خشم مردم ایران را به دنبال داشته است.