به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران، ديگر دانشجويان هم در اين ديدار خواستار برخورد جدي با بي قانوني هاي گسترده در دانشگاه آزاد شدند.

در ادامه بسیاری از لابی های فراگیر و بعضاً بسیار قدرتمند دانشگاه آزاد وارد صحنه شدند و به هر نحو ممکن برای بقای جاسبی به نقش آفرینی پرداختند.

در پی این حوادثدانشجویان نیز به این امر حساس شدند و همایش های مختلفی را در دانشگاه ها در این خصوص برپا کردند. با برگزاری چنین همایش هایی مفسده مدیریتی در دانشگاه آزاد به خصوص عدم وجود فضای نقد آزاد، روشن تر می شد.

در همین اثنا یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۸۸ مراسم میزگرد کالبد شکافی یک پرونده با موضوع بررسی عملکرد دانشگاه آزاد که از سوی دفتر تحکیم وحدت و اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.

در این مراسم یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد با اشاره به مطرح شدن برگزاری میزگردی به همین شکل در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد، تصریح کرد: کسی که چنین موضوعی را مطرح می‌کند یا دانشگاه آزاد را نمی‌شناسد و یا با آقای جاسبی آشنایی ندارد. این دانشجوی دانشگاه آزاد اظهار داشت: فساد در دانشگاه آزاد نه تنها مربوط به آقای جاسبی است بلکه بسیاری از مدیران میانی را نیز در بر می‌گیرد.

بخشی از این فساد مدیریتی با جملاتی مثل ”استثنائا ثبت نام به عمل آید“ و ”با نظر مساعد اقدام شود“ بروی نامه های مقامات و نمایندگان ارسالی به دفتر عبداله جعفر علی جاسبی از اتاق وی خارج شده و در دستور کار قرار می گیرد.

جاسبی در جمع مدیران سازمان مرکزی و رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد در چهل و پنجمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد - اردیبهشت ۱۳۸۱، هدف خود را از اعطاء تسهیلات ویژه به صاحب منصبان اینگونه توصیف می‌کند: ”این همه به نمایندگان سرویس می‌دهیم و متقابلاً ما باید از حمایت نمایندگان برخوردار باشیم و مستلزم این است که شما ارتباطتان را با نمایندگان بیشتر کنید و به طور کلی در سطح استان، در سطح شهر ما بتوانیم با همه مسئولین از جمله نمایندگان ارتباط داشته باشیم تا کارهای دانشگاه آزاد اسلامی را بتوانیم به خوبی پیش ببریم. این طور نباشد که جاده یک طرفه باشد و سرویس بدهیم اما از آن طرف ما چیزی نخواهیم. “