به گزارش فارس، دفتر تحکیم وحدت در قطعنامه پایانی سومین نشست شورای عمومی خود از نهادهای مربوطه در امر انتخابات مجلس شورای اسلامی خواست فضا را برای مشارکت همه گروههای سیاسی در چارچوب نظام ایجاد کنند و پیشاپیش با تدبیر خود از سوء استفاده جریان فتنه و انحرافی برای ایجاد اغتشاش و درگیر کردن مردم به مسائل حاشیه و خارج از مطالبات حقیقی و مطامع خود جلوگیری کنند.
متن کامل این قطعنامه به شرح ذیل ست:
بسم الله الرحمن الرحیم
یا ایها الذین امنوا لاتحلوا شعائر الله
در سالروز شهادت آیتالله مفتح هستیم، سنبلی برخاسته از حوزه علمیه که به دست کوردلان فریبخورده در بستر شوم شیطانی مادیت گرایی غرب به ملکوت اعلا شتافت و خون مطهرش وحدت حوزه و دانشگاه را امضا کرد، وحدتی که اگر به دور از شعارزدگی باشد ضامن تداوم انقلاب اسلامی و شکفتن جمهوری اسلامی در ابعاد مختلف و در راستای تحقق اسلام ناب محمدی خواهد بود چرا که حوزههای علمیه محل اتصال عقل به منابع وحی، به عنوان پایگاه اسلام اصیل فقاهت و بیانگر فرهنگ اسلامی و استخراجکننده احکام الهی است.
از سوی دیگر دانشگاه محل شناخت موضوعات برخاسته از نیازهای علمی و تخصصی جامعه میباشد و پیشگام در پیگیری مطالبات بر حق ملت از حاکمیت که باید نیروهای متعهد و متخصص را تربیت نماید.
وحدت این دو ضربه کوبندهای بر نقشه چند ساله استعمارگران وارد خواهد ساخت چرا که جدا پنداشتن این دو از توطئههای شوم و حساب شده استعمارگران غربی برای حاکمیت فرهنگی خویش بر کشورهای اسلامی خواهد بود و بدانیم آسیبی که در طول تاریخ این ۲ نهاد را تهدید میکند فاصله گرفتن از مردم و مطالبات ایشان است و قطعاً یکی از دلایل محقق نشدن وحدت حوزه و دانشگاه ضعف فکری و ساختاری هر دو نهاد میباشد.
دانشگاه امروز بیشتر شبیه نمایشگاهی است که تولیدات پوسیده غرب را به خورد دانشجو میدهد و از آنها شبه دانشجویانی با ادعاهای روشنفکرانه میسازد و حوزههای ما نیز بدون در نظر گرفتن تجربیات عقلانی و حجم زیاد اطلاعات جاری در اذهان جوانان، افکاری ناهمگون در تبارشان میگذارد.
ساختن دانشگاه اسلامی از اساسیترین اهداف وحدت حوزه و دانشگاه است، تدوین علوم انسانی اسلامی باید از متن کتاب و سنت صورت پذیرد و جز این، معجونی التقاطی با افکار و اندیشههای وارداتی خواهد بود، از اینرو این امر به عهده متخصصان آگاه و آشنا و معتقد به فقه پویا یعنی فقهای دینشناس حوزه و روحانیون است، از مدرسین متعهد و متخصص حوزه علمیه و به خصوص حوزه علمیه قم میخواهیم تا در این امر مهم و حیاتی بیش از پیش مشارکت نمایند و با اساتید متعهد و متخصص دانشگاهی همکاری نمایند. با توجه به اهمیت و عظمتی که این مسئله دارد تلاشهای صورت گرفته در این جهت نه تنها کافی نبوده که
حتی بروز و ظهوری نداشته است.
به فرمان رهبر انقلاب اسلامی امامخمینی(ره) و امامخامنهای و با تأسی از بزرگانی چون شهید آیتالله مفتح حوزه و دانشگاه دست اخوت و همکاری به معنای واقعی به هم داده و این هدف الهی را تحقق بخشند و با فرا رفتن از شعارها کار مشترک را بر مبانی اسلامی شروع کنند.
ما آرامانگرایی واقعبینانه توأمان با عقلانیت و شجاعت را در اهداف، وجه مشترک حرکت دانشجویی میدانیم و هیچگونه معامله و مماشات را بر سر اهداف خویش بر نمیتابیم و هرگونه سکوت مصلحتاندیشانه در مقابل خطاها و کجرویها را از مصادیق مسامحه می دانیم، سیاست ابزاری برای رسیدن به کمال الهی و جهت اصلاح زیرساختهای جامعه اسلامی ایران است و اعلام میکنیم که دانشجوی ایدهآلگرا، سیاست را ابزار و وسیلهای میداند برای محقق شدن اهداف نظام متعالی جمهوری اسلامی و با هرگونه سیاستی که خود هدفی برای کسب وجه و قدرت و تطمیعهای مختلف است مخالفت مینماید. به نظر
میرسد بعد از سه دهه از انقلاب اسلامی تنها دانشجویان و طلابند که میتوانند با نگاه فراجناحی در حل مسائل جامعه شرکت نمایند.
به فعالان دانشجویی توصیه میکنیم که در شناخت مقتضیات زمان کوشا باشند تا دچار غفلت و عقبماندگی نشوند، ضمن بهرهگیری از تجربیات پیشین و درک وضعیت کنونی کشور ملاحظات آینده را در نظر بگیرند و اخلاق سیاسی و هنجارهای اخلاقی را در روابط و مناسبات فعالیتهای خود به کار بندند و در ارتقای ارزشهای اخلاقی به ویژه در فعالیتهای اجتماعی و سیاسی پیشگام باشند و با حفظ حریت و آزادگی خویش با تأکید بر مواضع آرمانخواهانه و استقلالطلبانه تسلیم فشارهای پیدا و پنهان و در خوشبینانهترین حالت رودربایستیها نگشته و این ننگ را نپذیرند که جریان همیشه بیدار دانشجویی به شاخه
گروهک، حزب یا جریانی وابسته گردد، چه نامش اصولگرا باشد یا اصلاحطلب یا هر جریان نوظهور دیگر و بیش از گذشته به مطالبه عدالت در عرصههای مختلف از جمله فرهنگ، سیاست و اقتصاد بپردازند و از مصلحتاندیشی فرضی و خودساخته خود را دور کنند و مصلحت حقیقی نظام را به دلیل منافع گروه و جناحی ذبح ننمایند.
ما نقد را یکی از مؤثرترین ابزارهای اصلاح و بهبود خود و جامعه می دانیم. معتقدیم نقدپذیری همه عرصههای سیاسی، فرهنگی اجتماعی و اقتصادی و در یک کلمه حکومت را فرا میگیرد و هیچ نهادی از دایره نقدپذیری بیرون نمیماند مگر آن که تباهی و فساد خویش را رقم زند و همچنین اعلام میکنیم با ذهنیت بدبینانه و هنجارگریز کسانی که نقد را با نفی یکی گفته و به جای اصلاح به تخریب سوق مییابند، مخالفت کرده، پرهیز میکنیم و پرهیز میدهیم.
از نهادهای مربوطه در امر انتخابات مجلس شورای اسلامی می خواهیم فضا را برای مشارکت همه گروههای سیاسی در چارچوب نظام ایجاد کنند و پیشاپیش با تدبیر خویش از سوء استفاده جریان فتنه و انحرافی برای ایجاد اغتشاش و درگیر کردن مردم به مسائل حاشیه و خارج از مطالبات حقیقی و مطامع خود جلوگیری نمایند و بدانند هرگونه اهمال در امنیت کشور و عدم برگزاری انتخابات پرشور را دانشجویان و مردم نخواهند بخشید و این تنها سبب بیاعتمادی اقشار مختلف خواهد شد.
اصحاب رسانه را به تقوای الهی در همه برهههای مختلف دعوت می کنیم و از اهل فن میخواهیم تا برای رسانه تعریفی اسلامی بومی ارائه دهند تا مسیری را که رسانههای ما طی میکنند همانند غرب نباشد که برای رسیدن به هدف از هر وسیلهای استفاده نمایند و به نظر میرسد اخلاق در رسانه باید بازنگری گردد و حقطلبی و حقیقت گویی محوریترین اصل فعالیت رسانه باشد نه منافع احزاب و گروههای مختلف بدون در نظر گرفتن صداقت و صراحت، چه اینکه رسانه همانند پیامبری است که بیش از هرکس در مقابل خداوند مسئول است و باید پاسخگو باشد.
ما اعضای انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور با مردم و دانشجویان پیش از همه با خدای خویش عهد میبندیم که منافع اسلامی و ملی کشور و مجموعه دفتر تحکیم وحدت را به منافع فردی و نیز گرایشهای سیاسی و فکری خویش مقدم شماریم و همت خویش را در تحقق آرمانهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و امامخامنهای به کاربندیم.
شناسه خبر:
۶۹۶۳۶
مصلحت نظام نباید پای منافع گروهی ذبح شود
دفتر تحکیم وحدت در قطعنامه پایانی سومین نشست شورای عمومی خود اعلام کرد که نباید مصلحت حقیقی نظام به پای منافع گروهی و جناحی ذبح شود.
۰