آیتالله محیالدین حائری شیرازی نماینده سابق شیراز در مجلس خبرگان رهبری و امامجمعه سابق این شهر، دعوت حق را لبیک گفت.
آیتالله حائری شیرازی از یاران صدیق امام و رهبری به شمار میرفت که همواره در خط دفاع از جریان انقلاب اسلامی بود؛ آیت الله حائری شیرازی در مقابله حلقه انحراف و جریان فتنه روشنگریهای فراوانی داشت و در آخرین مصاحبهای که داشت نیز به نسبت به فتنه بهصراحت سخن گفت.
وی همچنین در مصاحبه اخیر خود با تسنیم با انتقاد از رفتارهای آیت الله هاشمی رفسنجانی و حمایت های او از دولت یازدهم گفته بود: به آقای هاشمی نوشتم،بگذارید، دولت فعلی شقالقمری کند و بعد اینگونه درباره دولت سابق صحبت کنید.
وی با بیان اینکه تعبیر "مرض هاری" برای دولت سابق به هیچ عنوان درست نیست، تأکید کرده بود: من به آقای هاشمی نوشتم: شما میگوید روحانیت از احمدی نژاد حمایت کرده است، خوب، مخاطب شما بیش از همه بنده میتوانم باشم چرا که تا پایان دولت بهعنوان استاد اخلاق در دولت بودم.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که "برخی میگویند استاد اخلاق دولت احمدینژاد که امروز در دفاع از او وارد میدان میشود چرا در زمانی که استاد اخلاق بود، به دولت تذکر نمیداد و بهقول آنها سکوت کرده بود؟"، تصریح کرد: اینها چرا بدون اطلاع حرف میزنند، چیزی را میگویند که نمیدانند. مگر نامههای انتقادی بنده به آقای احمدینژاد را ندیدهاند؟ در زمان خانهنشینی، یکی از نامهها را سر پله نهاد ریاستجمهوری برای خود آقای احمدی نژاد خواندم و به ایشان گفتم: میدانی داری چهکار میکنی، یک عده دنبال عدم کفایت سیاسی شما هستند؟ احمدینژاد گفت: خوب؟؛ گفتم: اگر اینکار را کنند به همین کار بسنده نمیکنند میروند سراغ بزرگان و حامیانت. او تأملی کرد و گفت: خوب، اینکه خیلی خطرناک میشود. روز چهارشنبه نیز به منزل ایشان رفتم، آقای بقایی و مشایی هم آنجا بودند، بقایی را نه، از مشایی خواستم در جلسه ما حضور داشته باشد.
"به مشایی گفتم: آقای دکتر شما را قبول دارد، اینجا باشید، اگر حرف غیرمنصفانه زدم، بگویید. صحبتم که تمام شد به احمدینژاد گفتم: "همین الان برو نهاد ریاستجمهوری؟؛ تأمل کرد و گفت: الآن خیلی دیر است، صبح بروم؟، گفتم: پس صبح زود برو. ایشان هم قول داد و به قولش عمل کرد. او نمیدانست تبعات کارش چقدر موجب نگرانی میشود".
آیت الله حائری شیرازی که در جریان فتنه 88، مواضعی صریح علیه سران فتنه اتخاذ کرده بود، درباره شکل گیری فتنه نیز گفت: آقایان شتابزده عمل کردند، گروهی به آنها (سران فتنه) تبریک گفتند و آنهاهم دچار این توهم شدند و دیگر چیزی را نپذیرفتند و در فاز معارضه و مقابله رفتند و متاسفانه چنان شد که نباید می شد. این نکته را هم باید به آقایان متذکر شویم که فتنه 88 فروکش نکرد بلکه تنها مساله به خیابان آمدن ها متوقف شد! زیرا هزینه آن بعد از به میدان آمدن رهبری و سپس به خیابان آمدن مردم در 9دی بالا رفت و این یعنی زمینه خطر باقی است. 9 دی حضور خیابانی را متوقف کرد اما این جریان در انتخابات ها خودش را نشان می دهد چون فتنه گران متوهم شده بودند.