![آیت الله خاتمی: آمریکا و اروپا می خواهند داعش را نگه دارند](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/C5BbuDfzymSR/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwXaPFqBh_rqJ9gxKMPbWRfLhaRqCI9JPJVmNUth0ZaDgXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVPi7Juxfim5V_Wm4PA203Tw,,/%D8%A2%DB%8C%D8%AA+%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87+%D8%AE%D8%A7%D8%AA%D9%85%DB%8C.jpg)
آیت الله سید احمد خاتمی عضو مجلس خبرگان رهبری به مناسبت نابودی گروهک تروریستی داعش، پیامی را منتشر کرد.
متن این پیام به شرح ذیل است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
به یاری خداوند طومار دولت خودخوانده داعش در عراق و در شام برچیده شد؛ قطعاً این پیروزیها مدیون هدایتهای ولایت، فرماندهی میدانی سرور سرفراز حاج قاسم سلیمانی، ارتش و الحشدالشعبی عراق و رزمندگان مقاومت و ارتش سوریه است.
آمریکا و اروپا ادعای ائتلاف ضدداعش داشتند ولی دروغ میگفتند. آنها نه تنها انگیزه مبارزه با داعش را نداشته و ندارند بلکه داعشی که در مشت آنها باشد، میخواهند نگه دارند. پس این تجربه را در کنار دهها تجربه دیگر بگذاریم و به اروپا و آمریکا اعتماد نکنیم.»