حاشیه امن برادر در کنار رئیس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی

 اسحاق جهانگیری در روزهای اخیر و پس از بازداشت برادرش در کرمان به خاطر تخلفات مالی و بانکی، فرار رو به جلو را به جای پذیرش واقعیت ترجیح داده و همه را متهم به سواستفاده سیاسی کرده است.

خبرهای مربوط به دستگیری و محاکمه مفسدان اقتصادی، همواره با جنجال‌هایی همراه بوده و جریان‌های سیاسی متاسفانه برخوردهایی کاملا جناحی با آن داشته‌اند. امری که در انعکاس اخبار مربوط به بازداشت برادر معاون اول به اثبات رسید.

در اولین واکنش، اسحاق جهانگیری به گونه‌ای واکنش نشان داده که گویی دستگاه‌های نظارتی در حال انتقام گیری از وی در جریان بازداشت برادرش هستند.

وی در روز بعد نیز در اظهار نظر دیگری به صورت متناقض و سربسته به بازداشت مهدی جهانگیری پرداخت: هیچ خط قرمزی برای مقابله با فساد نیست و هیچ کس در این زمینه مصونیت ندارد، اما هیچ کس هم حق ندارد به بهانه مبارزه با فساد تسویه حساب سیاسی کند و نهادهای حاکمیتی باید در چارچوب قانون حرکت کنند.

چنین واکنش هایی، نشان از تقلیل مبارزه با فساد در حد بازی‌های سیاسی و گروکشی‌های اینچنینی دارد، در حالی که اخبار مربوط به تخلفات مهدی جهانگیری در سال‌های گذشته، بسیار خبرساز شده و علیرغم اینکه معاون اول اذعان به عدم مسئولیت برادرش در سمت‌های دولتی دارد ولی مهدی جهانگیری در یک مورد صراحتا اعلام کرده بود که از روابط خود برای کمک به بخش خصوصی!! استفاده می‌کرده است: «کسی مخالف این نیست که من از نسبتم با برادرم در جهت کمک به بخش خصوصی استفاده کنم.اگر نزدیکان مسئولان در پارلمان بخش خصوصی از نسبتشان به آنها در جهت رساندن صدای بخش خصوصی به گوش آن مسئول استفاده کنند هیچ مشکلی به وجود نخواهد آمد.»

از سوی دیگر اسحاق جهانگیری چنان از بخش خصوصی می‌گوید که کسی نیست نداند، این بخش در کشور از مهجورترین حوزه‌های فعالیت اقتصادی است و ظاهرا تنها برخی شبه دولتی‌ها و افرادی که از رانت‌های مالی و اطلاعاتی دولتی برخوردارند می‌توانند به رقابت بپردازند.

اما مهدی جهانگیری، برادر اسحاق جهانگیری کیست؟ وی چگونه توانسته به هزاران میلیارد تومان ثروت در این کشور دست پیدا کند؟ برادر کوچک معاون اول دولت و رئیس گروه مالی گردشگری که دهها شرکت و بانک زیر نظر آن است، این دارایی‌ها را از چه راهی به دست آورده است؟