در حالی که تعداد وزرای پیشنهادی منسوب به اصلاحطلبان افزایش یافته، موسویلاری گفت: کابینه در حقیقت محصول نظر آقای روحانی و تعدادی از مشاورین نزدیک ایشان است. شاید بعضی از وزرایی که معرفی شدهاند در گروهها، احزاب و تشکلهای اصلاحطلب یا اعتدالگرا و در کل، در نهادهای مدنی به آن صورت مطرح نباشند، اما خود آقای روحانی با تعدادی از همکارانشان، به یک جمع بندی رسیدهاند و این افراد را معرفی کردهاند. در دو حوزه سیاسی و اقتصادی نیز تغییرات اساسی دیده نمیشود و در این حوزهها دولت دوازدهم تفاوت معناداری با دولت یازدهم ندارد.
وی در پاسخ این سؤال که «با توجه به اینکه مجلس دهم مشکلات مجلس نهم را ندارد و میان نمایندگان و رئیسجمهور همدلی بیشتری وجود دارد، چه شرایط خاصی وجود دارد که آقای روحانی ناچار به معرفی برخی از افراد شده است؟» گفت: یکی از مشکلاتی که وجود دارد این است که ما نمیدانیم آقای روحانی با مجلس هماهنگی میکند یا با رئیسمجلس. مجلس به عنوان یک نهاد تصمیم ساز و تصمیمگیر در جمهوری اسلامی یک هویت مستقل است که دولت باید برای وزرای خود از آن رای اعتماد بگیرد. این مجموعه عبارت است از 290 نماینده منتخب مردم که یا به وزرا رای اعتماد میدهند یا نمیدهند.
من طی گفتوگویی که با برخی نمایندگان جناحهای مختلف داشتم، متوجه شدم تلقی نمایندگان مجلس این نیست که با آنها تعامل شده یا رایزنی صورت گرفته است، مگر آنکه بگوییم با هیئترئیسه یا شخص رئیسمجلس، آن هم در مورد بعضی از وزرا هماهنگیهایی صورت گرفته و آقای روحانی در تعامل با رئیسمجلس برخی وزرا را انتخاب کرده است که البته در این مورد هم من اطلاعی ندارم و صرفا احتمالات را مطرح میکنم.
موسوی لاری تصریح کرد: آقای روحانی با حلقهای از مشاورینش راجع به این افراد صحبت کرده و نظرات آنها را لحاظ کرده است. آن حلقه لزوما به معنای این نیست که محفل خاصی تصمیم گیرنده است، چرا که بالاخره این افراد مشاوران و همفکران آقای روحانی هستند و نمیشود اسم محفل روی آنها گذاشت. اما آنچه مسلم است اینکه با فراکسیونهای مجلس یا با شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان یا با احزاب اصلاحطلب، مشورت و هماهنگی صورت نگرفته است.
موسوی لاری همچنین تصریح کرد که اصلاحطلبان چک سفید امضا به روحانی ندادهاند.