«فتنه‌بازی» شورای شهر اصلاح‌طلبان نیامده شروع کرد!

مرتضی الویری، فعال اصلاح‌طلب، عضو منتخب شورای شهر پنجم تهران و رئیس سنی این شورا، به تازگی در بخشی از گفت‌وگوی خود با روزنامه اعتماد در پاسخ به این پرسش که «به نظر شما رابطه حاکمیت و اصلاح‌طلبان نسبت به ٤ سال گذشته بهبود پیدا کرده؟» گفته است:

«به صورت قطعی و روشن نمی توانم در این زمینه صحبت کنم ولی تصور می کنم که نقار وکدورتی که از انتخابات سال ٨٨ به وجود آمد و دو تفسیر و برداشت متضاد در مورد این اتفاقات در ذهن اصلاح طلبان و بخش هایی از حاکمیت شکل گرفت، هنوز بر جای خود باقی است. تا زمانی که در گذشته بمانیم و هر کدام از طرفین خود را حق مطلق بداند و طرف مقابل خلاف منافع ملی و مصلحت تشخیص دهد، عارضه های منفی خود را تحمیل خواهد کرد. امیدوار هستم که همه متعهد شویم تا به آینده کشور فکر کنیم و در گذشته در جا نزنیم.»[1]

 

*صحبت‌هایی آقای الویری نوستالژی اظهارات لیدر اصلاحات در سال پس از فتنه است که از نظام اسلامی خواسته بود تا از طرف مقابل خود عذرخواهی کند.

این در حالی است که فتنه سال 88 نه یک «سوءتفاهم» که یک حرکت دشمنانه بود و امروز هم حق و باطل آن بصورت کامل آشکار شده است.

فی‌الواقع امروز همه می‌دانند که ماجرای «تقلب» و شورش علیه حاکمیت و رأی اکثریت مردم یک حرکت از پیش طراحی شده و حمایت شده از سوی دشمنان ایران بود که صرفاً برای «براندازی اصل نظام» طراحی شد.

مقوله‌ای که حتی بزرگان غیر محصور اصلاح‌طلب نیز طی 8 سال گذشته کراراً به آن اشاره کرده‌اند.

اکنون مشخص نیست آقای الویری چگونه هنوز قائل است که کسانی از اصلاح‌طلبان می‌توانند خود را در قبال فتنه 88، حق مطلق و یک طرف دعوی در مقابل حاکمیت بدانند؟!

الویری چند سال قبل نیز در اظهاراتی اینطور گفته بود که: رئیس جمهور منتخب سال 88 مهره‌ای بوده برای محدودیت‌های بیشتر![2]

این فرد در زمان دیگری هم گفت: انقلاب به همه اهداف خودش دست نیافته است.[3]

صحبت‌های الویری که در دهه هفتم عمر خود به سر می‌برد البته یک وجه دیگر هم دارد...

و آن اینکه سالی که نکوست از بهارش پیداست! به این معنی که شورای شهر پنجم تهران از هم‌اکنون و با این کنایه‌ها به نظام اسلامی و حواشی مختلفی که درباره بحث انتخاب شهردار در آن دیده می‌شود، بعید است که بتواند رسالت خود در خدمترسانی به مردم تهران را انجام دهد و به سخن دیگر اینکه سرنوشت شورای شهر اول به شدت آنرا تهدید می‌کند. (طرفه آنکه با رصد ما تاکنون حتی یک مورد ابراز برنامه کارشناسی درباره پیشرفت بهتر تهران از سوی اعضای شورای شهر جدید ارائه نشده و تنها چیزی که آشکارا به‌گوش می‌رسد یا تخریب قالیباف و عملکرد اوست و یا سخنان اینچنینی!)

حتی با اینکه خود اصلاح‌طلبان از این تهدید با عنوان «آهنگ مرگ» و یا «آغاز دومینوی شکست» یاد کرده‌اند.

تضاد این آرمان و واقعیت نیز در آنست که جریان سیاسی خاص نشان داده است هرگاه بصورت اکثریت زیر یک سقف جمع شده است، هرگز نتوانسته از حاشیه‌ها و ژنتیک عجیب خود احتراز کند.

واقعیتی که اظهارات الویری در کنایه به نظام اسلامی پیرامون فتنه 88 نیز آنرا تأیید می‌کند.

یادآور می‌شود، عبدا... نوری، از فعالان ستادی اصلاح‌طلب نیز به تازگی طی اظهاراتی در اشاره به محدودیت فعالیت برای فتنه‌گران گفته است: برای من روشن نیست از حصر این عزیزان چه نفعی عاید نظام می شود؟!

***

 

1_ http://www.magiran.com/npview.asp?ID=3601268

2_ http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940628001235

3_ http://www.farsnews.com/printable.php?nn=13940330001538