جبار کوچکی نژاد با بیان اینکه بیش از 80 درصد سواحل شمالی کشور در اختیار نهادهای دولتی و ویلاهای خصوصی است، گفت: هر یک از نهادهای دولتی در بهترین نقاط سواحل خزر ده ها هزار هکتار زمین را تصرف کرده اند و هزینه های سنگینی از بیت المال برای نگهداری از این اماکن پرداخت می کنند.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه مجتمع های تفریحی ادارات دولتی در سواحل خزر محل تفریح مدیران، خانواده های آنها و افراد خاص است، افزود:متاسفانه حتی به مدیران و کارمندان استانی اجازه استفاده از اماکن تفریحی نهادهای دولتی داده نمی شود و حتی برای نگهداری از این بناها به بومی های منطقه اعتماد ندارند، چرا که از آن به عنوان ملک شخصی خود استفاده می کنند.
سالیانه مبالغ هنگفتی صرف نگهداری ویلاهای ادارات دولتی می شود
کوچکی نژاد با بیان اینکه سازمان بازرسی و سازمان های نظارتی باید کنترل بیشتر و موثرتری بر مجتمع های تفریحی نهادها و ادارات دولتی در شمال کشور داشته باشند، ادامه داد: متاسفانه سالیانه مبالغ هنگفتی صرف نگهداری این ویلاها و تاراج و هدر رفت بیت المال می شود، که وظیفه نهادهای نظارتی کنترل دقیق بر چگونگی استفاده از این ویلاهای تفریحی است.
وی با تاکید بر اینکه آزادسازی سواحل باید هرچه سریعتر در دستورکار دستگاه های ذیربط قرار گیرد، یادآور شد:مدیران دولتی مجتمع های تفریحی شمال کشور و حاشیه سواحل خزر را به حیاط خلوت خود تبدیل کرده اند و اجازه استفاده سایر کارمندان از این مجموعه های تفریحی را نمی دهند.
افراد منتفع اجازه آزادسازی سواحل را نمی دهند
کوچکی نژاد با بیان اینکه نهادهای دولتی باید مجتمع های تفریحی شمال کشور را واگذار کرده و به فروش برسانند، افزود:یک اهرم یا سازمان بیرونی خارج از نهادهای دولتی که هیچ منفعتی در این میان نداشته باشد، باید موضوع آزادسازی سواحل و فروش مجتمع های تفریحی ادارات دولتی را پیگیری کند.
رییس فراکسیون گردشگری و میراث فرهنگی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: افرادی که در استفاده از این مجتمع ها منتفع می شوند، اجازه آزادسازی سواحل را نمی دهند، لذا مجلس باید با عزمی جدی به موضوع آزادسازی سواحل ورود کند.