برای ارتباط با رهبری احتیاج به کانال نیست

مجید انصاری با اشاره به پایان دوره مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره کارکرد این مجمع گفت: مجمع در این چند سال از نهادهای موثر نظام بوده که گره گشایی های زیادی انجام داده است خصوصا در وضع سیاست های کلی بسیار موفق بوده و ریل گذاری های خوبی خصوصا در سیاست های اقتصاد مقاومتی و اصل ۴۴ داشته است.

معاون حقوقی رئیس جمهور، افزود: همچنین در سیاست های محیط زیست و سیاست های جمعیت و سایر موارد سیاستگذاری های خوبی داشته است و یک بازوی مشورتی قوی و عمیق برای رهبر معظم انقلاب بوده است.

وی تاکید کرد: اما قطعا هر نهادی می تواند بهتر باشد و البته اعضای مجمع پیشنهادات خود را نوعا در پایان هر دوره به صورت مکتوب خدمت رهبری جهت استحضار برای ایشان می فرستند؛ من هم پیشنهاداتی داشتم که به صورت مکتوب خدمت ایشان فرستادم.

انصاری در پاسخ به این سوال که بعضی از کارشناسان پیشنهاد داده اند مجمع نقش مجلس نخبگان را باید ایفا کند، گفت: اگر نظام پارلمانی بخواهد دو مجلسه شود نیاز به اصلاح قانون اساسی دارد و شخصا در این مورد مطالعاتی داشته ام و نظراتی دارم؛ ولی با ساختار فعلی مجمع تشخیص که در قانون اساسی پیش بینی شده نمی تواند جایگزین مجلس سنا باشد هر چند که به دلیل وظایفی که دارد تقریبا چنین نقشی را ایفا می کند.

وی تصریح داشت: طبق قانون اساسی اختیار انتخاب اعضای مجمع صددرصد به عهده رهبری است و ایشان با رعایت مصالح و منافع نظام اتخاذ تصمیم خواهند فرمود.

عضو مجمع روحانیون مبارز همچنین در پاسخ به این سوال که اسحاق جهانگیری خبر از دیدار اخیرش با رهبر معظم انقلاب داده است آیا وی به عنوان کانال ارتباطی اصلاح طلبان با رهبری تعیین شده است، گفت: همه جریانات سیاسی می تواند از مجاری مختلف با مقام معظم رهبری ارتباط داشته باشند، نامه بنویسند یا ملاقات کنند الزاما یک فرد خاص یا یک کانال خاص مطلوب نیست البته هر یک از آنها که بتوانند ارتباط داشته باشند و مطالب را انتقال دهند با هر میزان که باشند موثر است.