گروه سیاسی_ اولین اظهارات جناب آخوندی(وزیر محترم راه) پیرامون مسکن مهر بوده که با مزخرف خواندن چنین طرحی تعجب همگان را جلب نموده و حتی موجب نگرانی در میان متقاضیان بی شمار مسکن مهر شد. وی در سال 94 به دو دلیل عدم اتمام مسکن مهر و همچنین بحث سقوط هواپیمای آنتونف توسط مجلس نهم استیضاح شده بوده ولی با رای اعتماد دوباره از مجلس، توانست برای بار دوم بر مسند ریاست این وزارتخانه قرار گیرد.
به گزارش افکار نیوز؛ رای اعتماد دوباره نمایندگان مجلس به وی اما پایان ماجرا نبود، آخوندی که باید برای مسکن مهر جایگزین مناسبی را معرفی می نمود با مطرح کردن "مسکن اجتماعی" سعی کرده تا به زعم خود کاستی های مسکن مهر را جبران نماید. بر اساس طرح مسکن اجتماعی، هر ساله 125 هزار واحد مسکن در شهرها ساخته شده که این روند شش سال ادامه پیدا می کند و در نهایت 750 هزار واحد مسکونی به اقشار کم درآمد تحویل داده می شود. علیرغم همه تبلیغات صورت گرفته پیرامون طرح مسکن اجتماعی و جوسازی های رسانه ای، متاسفانه شاهد عدم استقبال مردمی و شکست این طرح بودیم. بی تحرکی و عدم معرفی جایگزینی مناسب برای طرح مسکن مهر در کنار اعتراضات مردمی که پس از ثبت نام مسکن مهر، دچار سردرگمی شده اند موجب شده بود تا موج انتقادات به وزیر راه افزایش پیدا کند.
پنجم آذرماه سال جاری تصادف دو قطارمسافربری در مسیر سمنان و مشهد، موجب ایجاد موج هم افزایی انتقادات نسبت به عباس آخوندی شده بود. اگرچه وی با استعفای رئیس راه آهن سعی کرد تا از مهلکه استیضاح فرار کند، ولی گویا نمایندگان مردم وعده و وعیدهای وی را فراموش نکرده و خواهان پاسخگوییش نسبت به ضعف سیستم کنترل اتوماتیک ریلی هستند. سیستم کنترل اتوماتیک توسط شخص وزیر راه وارد کشور شده و حتی در دیداری که با مقام معظم رهبری داشته نسبت به عملکرد دقیقش تاکید داشت.
به نظر می رسد طرح استیضاح عباس آخوندی فقط منتج به تصادف دو قطار مسافربری نبوده و نمایندگان مجلس به کوله باری از سوالات پاسخ داده نشده توسط این وزارتخانه روبرو هستند. اصلی ترین سوالات نمایندگان که موجب احضار وزیر راه به مجلس شده است عبارت اند از: الف) بکارگیری نیروی بازنشسته در وزارت راه بهرغم مخالفت وزارت اطلاعات به عنوان مسؤول حراست وزارتخانه راه. ب) سکوت عباس آخوندی در قبال تخلفات اقتصادی گسترده در داخل وزارتخانه راه.پ) توسعه فعالیت اقتصادی بنگاههای وابسته به وزیر راه در حوزه وزارت راه وشهرسازی و نقش فرزند وی در قراردادهای اقتصادی. ت) مخفی باقی ماندن توافقات خرید هواپیما و در اختیار ندادن متن این توافق نامه به کمیسیون عمران مجلس و نمونه های بارز دیگری از تخلفات از جمله مواردی بوده که موجب حضور هرچه سریع تر عباس آخوندی به مجلس شورای اسلامی شده است.
از زمان واقعه حادثه دو قطار مسافربری تا به امروز حدود سه ماه می گذرد و همچنان نمایندگان مجلس به طور جدی پیگیر حضور وزیر راه در مجلس شورای اسلامی هستند، اتفاقی که به بهانه های مختلف توسط دولت به تعویق افتاده است. در حالی وزیر محترم راه از حضور به مجلس سرباز می زند که بر اساس نص صریح قانون، استیضاح بر هرجلسه دیگری مقدم بوده و باید بدان رسیدگی شود. با توجه به اینکه حضور وزیر راه در مجلس به یکشنبه هفته آینده موکول شده، معاون پارلمانی رئیس جمهور در اظهاراتی اعلام کرده است:" دولت از عملکرد آخوندی دفاع می کند زیرا وی در حوزه مسکن و شهرسازی کارهای قابل توجهی انجام داده است. از نظر ما اکنون وقت مناسبی برای استیضاح وزیر مسکن و شهرسازی نیست.." گویا پروسه تعویق رسیدگی به پرونده وزارت راه همچنان ادامه دار شده و دولت تمایلی به بررسی های کارشناسانه نمایندگان مجلس شورای اسلامی ندارد. باید منتظر ماند و مشاهده کرد که آیا بالاخره وزیر راه نسبت به عملکرد ضعیفش در طول 4 سال مدیریت خود به نمایندگان مردم پاسخگو می باشد یا خیر!