۱۵ دی ماه، به مناسبت بیست و دومین سالگرد شهادت سرلشگر منصور ستاری و همرزمان اش، ویژه نامه ای با عنوان «منصور» منتشر شده است که مطالب شاخص و روشنگرانه ای از فعالیت ها، زندگی و زمانه شهید ستاری در آن ارائه شده است.
براساس این گزارش، یکی از مطالب خواندنی این ویژه نامه، انتشار نخستین دستخط مقام معظم رهبری درباره موفقیت علمی سرلشگر ستاری و همکاران اش در زمینه پروژه اوج ۱۱۰ است که به ساخت هواپیمای آذرخش مربوط می شود. در این متن، رهبر فرزانه انقلاب، از پیشرفت های علمی ستاری و یارانش ابراز خشنودی کرده و دستوراتی را صادر کرده اند.
متن کامل این دستخط به شرح زیر است:
«بحمدالله کار تحقیق در نیروی هوایی پایه استواری یافته است و تحقیق، خود پایه پیشرفت علم است. وقتی نیروهای مسلح از درون خود، دانش و معرفت جوشیدند باید یقین کرد که استقلال، نه فقط یک اسم و ادعا، که یک واقعیت و تبلور است. من این پدیده را در نهاجا به وضوح می بینم. و از همه دست اندرکاران، از فرمانده نهاجا که اهل علم و تحقیق است، از جهاد خودکفایی که نخستین پرچم خودکفایی را بلند کرده است و از یکایک کسانی که در این پیشرفت موثر بوده اند، تشکر می کنم. مهم این است که اولا باور داشته باشید که حالا کار را آغاز کرده اید و نپندارید که کار را تمام کرده اید. ثانیا باور داشته باشید که تا همه جا می شود پیش رفت. سید علی خامنه ای»
از دیگر متن های قابل توجه منتشرشده در این ویژه نامه، انتشار پاسخ حضرت امام خمینی(ره) در کارت تبریک شهید ستاری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) است که شامل شعر معروف ایشان با مطلع «من به خال لبت ای دوست گرفتار شدم» است و مخاطب در آن با شگفتی تعبیر و تاویلی از حضرت امام(ره) درباره سرلشگر ستاری مواجه می شود که انتخاب نام «منصور» برای این ویژه نامه نیز از همین مهم برگرفته شده است.
عکس های دیده نشده سرلشگر ستاری از عنفوان جوانی تا آخرین روزها، گفت وگو با همرزم و همکار نزدیک آن شهید و ارائه نکاتی از زوایای شخصیتی و کاری ناگفته شده وی، دستنوشته ای شهید در لحظه پدرشدن، نظر مقامات عالی نظام درباره شهید، گفت وگو با کارگردان نخستین مستند ساخته شده درباره وی و نکته هایی درباره سرلشگر ستاری از نگاه دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، در بخش های دیگری این ویژه نامه منتشر شده است.
«منصور» ویژه نامه گرامیداشت بیست و دومین سالگرد شهادت سرلشگر منصور ستاری، ۱۵دیماه ۱۳۹۵ توسط پایگاه اطلاع رسانی شهید سرلشگر منصور ستاری به صورت اینترنتی منتشر شده است. علاقه مندان برای دریافت و دانلود این ویژه نامه به وبسایت sattari.ir مراجعه فرمایند.