سید مهدی مقدسی امشب در پنجمین کنگره خانه کارگر استان مرکزی که در مجتمع ستارگان اراک برگزار شد با اشاره به لایحه اصلاح قانون کار اظهار داشت: دولت قبل از اظهار نظر مجلس لایحه را پس بگیرد زیرا امر به این مهمی نیاز به پرداختن بیشتر و استفاده از نظرات بخش کارگری دارد و اگر این اقدام را انجام ندهد به احتمال زیاد رای نمیآورد.
وی افزود: خوشبختانه با تلاشهایی که انجام دادیم قرار شد کمیته مشترکی متشکل از تشکلهای کارگری، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جامعه کارفرمایی، اتاقهای فکر، نمایندگان دولت و نمایندگان کارگری تشکیل شود تا پیشنهادات جامعه کارگری استانها را منعکس کنند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: الان شاهدیم که قانون قراردادهای موقت تا چه اندازه انگیزهها و بهدنبال آن بهرهوری را کاهش داده است، ثبات شغلی است که انگیزه ایجاد میکند و وقتی کارگر نسبت به فردای خود و امنیت شغلی خود نگران باشد نمیتواند اظهار نظر کند و مفید واقع شود.
مقدسی بیان کرد: بنابراین درخواست پس گرفتن لایحه در راستای رونق تولید است و تقاضا داریم که دولت محترمانه لایحه را پس بگیرد و با وارد کردن نقطه نظرات کارگری در آن این لایحه را ارسال کند درغیراینصورت نامهای را برای مقام معظم رهبری تنظیم میکنیم تا دغدغههای کارگری را نهبهعنوان شعار بلکه بهعنوان یک ضرورت پیگیری کنیم.
وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی در ثبات بهسر میبرد و خدماتی را ارئه میداد اما متاسفانه در سالهای گذشته با دستاندازی به این سازمان سبب آسیبهای جدی شدند و در دولت نهم و دهم آسیب جدی به منابع این سازمان وارد آمد، ادغام طرح درستی نیست و بهجای ادغام باید به تقویت این سازمان پرداخت، ادغام پیوند یک عضو ناقص به یک بدن بیمار است که به ضرر هردو تمام میشود.
عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: نیاز به تقویت تامین اجتماعی و افزایش خدمات آن داریم، پس از بازنشستگی که فرد با افزایش عائله و کاهش درآمد مواجه میشود مشکلات زیادی را متحمل میشود که این افزایش خدمات تامین اجتماعی را میطلبد.
مقدسی افزود: بنابراین با ادغام تامین اجتماعی مخالف هستیم، بنده برای جلوگیری از این ادغام نهایت تلاش خود را انجام میدهم و سازمانهای دیگر باید استراتژیهای تقویتی ارائه دهند، انتقادها را به متهم به احساسی صحبت کردن نکنند، مبنای این انتقاد حرف کارشناسانه است.
وی تصریح کرد: در دولت نهم و دهم 800 میلیارد دلار درآمد نفتی داشتیم که اگر بخش کوچکی از آن صرف رونق تولید میشد ما امروز مشکلاتی مانند بیکاری و حقوقهای معوق را نداشتیم، مدیریت نکردن سرمایهها سبب شد تا امروز هپکو که میتوانست گل سرسبد صنعت کشور باشد امروز به این روز بیفتد، اگر اقدام انقلابی برای تغییر سهامدار هپکو نشود برخورد میکنیم، امیدواریم تلاشهایمان برای احیای کمباینسازی نتیجهبخش باشد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برطرف کردن مشکل آونگان مصوبه شده و انتظار داریم که مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی انقلابی اجرا شود نه اینکه بعد از چهار ماه هنوز اقدامی نشده باشد، اگر مصوبه میدهیم باید اجرا کنیم و جلسات صرفا برطرف کردن تکلیف نباشد و کارآمد باشند و مسئولان استان در مقابل انتقادات موضعگیری نکنند و پیگیر باشند.
مقدسی خاطرنشان کرد: دولت به منظور مصوبات سفربه استان مرکزی 9 هزار و 120 میلیارد ریال اعتبار ریالی قرار داده است که لازم است موافقتنامههای سفر زودتر انجام شود و مردم حلاوت و شیرینی مصوبات سفر را ببینند.