![گاف بزرگ دولت/حقایقی که رئیس قوه قضاییه درباره روحانی فاش کرد!](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/mo61Hs7KvY3u/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRk-zQUnWtwUlXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVfA-P2QXHk1mzVgBQwYhZlg,,/1934256_348.jpg)
اظهارات تکاندهنده آیتالله آملیلاریجانی درباره فشارهای آقای حسن روحانی به ایشان برای توقیف رسانههای منتقد که قطعا یک گاف بزرگ برای دولت و شخص رئیسجمهور به شمار میرود، حقیقتا جامعه رسانهای کشور را شوکه کرده است.
1- ما اکنون در راس مدیریت اجرایی کشور با فردی مواجهیم که در عالیترین سطوح رایزنیهای مملکتی یعنی در ملاقات با رهبر معظم انقلاب که قاعدتا باید به بحث درباره مهمترین مسائل مملکتی اختصاص داشته باشد، درباره بستن مطبوعات سخن میگوید و از اجابت نشدن درخواستهایش توسط رئیس قوهقضائیه برای توقیف فلان روزنامه، گلایه میکند! حالا همین آقای رئیسجمهور پشت تریبون، یک شخصیت کاملا متفاوت از این واقعیت از خود نشان میدهد و از «شکستن قلمها» و «بستن دهانها» گلایه میکند و میگوید شکستن قلمها و بستن دهانها امنیت کشور را به مخاطره میاندازد! این یک مورد فوقالعاده عجیب است.
2- اکنون با این رسوایی، استقلال مطبوعات و تلاش برای استحکام درونی رسانهها یک امر ضروری است. اکنون هرگونه اعتماد بیضابطه و بیقاعده به مثابه خودکشی و خودزنی برای اهالی رسانه به شمار میرود و از هم اکنون باید به دنبال تصحیح اشتباهات بود.
حالا که جامعه رسانهای نسبت به نوع نگاه رئیسجمهور نسبت به رسانهها احساس نا امنی میکند، آیا وقت آن نرسیده که جامعه رسانهای با تمرکز بر اصول صنفی و حرفهای - و نه منافع شخصی و سیاسی زودگذر - به دنبال ایجاد امنیت شغلی برای فعالان این صنف باشد؟ آیا وکیلالدولهها در مجلس شورای اسلامی میتوانند در هیات نظارت بر مطبوعات تکیهگاهی برای اهالی رسانهها باشند؟ وقتی رئیسجمهور حسن روحانی باشد، اهالی رسانه باید فارغ از نگرشهای سیاسی به دنبال استحکام صنفی و ایجاد دیوار مستحکم در مقابل خطرات باشند.