محمدحسین صفارهرندی یکشنبهشب در جمع مردم زنجان در رابطه با بدعهدی آمریکا در برجام در مسجدالنبی (ص) زنجان با اشاره به عزاداری پرشور زنجانیها در ایام ماه محرم، اظهار کرد: ادعا و عمل در ولایتپذیری در زنجان توام شده است.
وی با بیان اینکه این استان تنها لسانا ولایت مدار نیست، اضافه کرد: استان زنجان به واقع پایتختت شور و شعور حسینی است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه انقلاب و انقلابیگری مدتی است در بیانات رهبری و محافل سیاسی کشور تکرار میشود، گفت: در برخی محافل سیاسی انقلاب مدعیانی دارد که استدلال آنها این است که انقلابیگری با اداره نظام قابل جمع نیست.
صفارهرندی با بیان اینکه منظور از این افراد، ضد انقلابها نیستند، افزود: این افراد در برخی از سمتهای کشور منصوب شده و در اداره کشور مسؤولیت دارند.
وی ادامه داد: مقدمه برپایی جامعه دینی توسط این افراد از دو دهه پیش به این طرف زده شد و این افراد با انقلاب فاصله گرفته و در جمع معارضین انقلاب قرار گرفتند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه امام راحل نیز تاکید داشتند که به این افراد نباید مسؤولیت اداره کشور داد، ابراز کرد: امروز افرادی در اداره کشور قرار دارند که فکر و حرف آنها همان فکر و حرف نهضت آزادی است.
صفارهرندی با طرح این سوال که چرا رهبر فرزانه، انقلاب و تداوم آن و نگاه به مکتب امام راحل را یادآوری میکنند، افزود: اگر در رابطه با اصل انقلاب احساس خطر نمیشد، این سخنان نیز گفته نمیشد.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در سوریه 50 هزار نفر از مردم توسط حزبالله آموزش نظامی دیدهاند، اظهار کرد: این افراد در واقع آموزش انقلابی دیدند، چرا که حزب الله کار انقلاب میکند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: با عراق هشت سال جنگ کردیم و خون بین دو کشور جاری شد، اما امروز روابط ما با آنها به جایی رسیده که برای امنیت کشور خود از ما کمک میگیرند و میخواهند با فرماندهان ایرانی از شر دشمن خبیث خلاص شوند.
صفارهرندی خاطرنشان کرد: این مهم پیوند بین ما و مقوله انقلاب اسلامی بوده که آرمانهای ما با آرمانهای عراقیها یکی شده است.
وی با بیان اینکه آمریکاییها در عراق به نام ایجاد امنیت آمدند، اظهار کرد: از آن زمان مردم عراق روی آرامش را در کشور خود ندیدند و تنها مناطقی چون نجف و کربلا که مدیریت آن با خود عراقیها بود از آرامش برخوردار بود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: در مصر نیز حسنی مبارک به آمریکاییها اعتماد کرد و سرنوشت امروز وی را ببینید و در لیبی نیز معمر قذافی در اواخر دوران حکومت خود به آمریکاییها اعتماد کرد و نتیجه سرنوشت وی نیز این گونه شد.
صفارهرندی با اشاره به اینکه در تونس نیز مشابه اتفاقات مصر و لیبی رخ داد، گفت: امروز دغدغه همه کشورهای جهان بحث تامین امنیت در کشورشان است و همه قبول دارند که ایران لنگرگاه امنیت در منطقه است.
وی با بیان اینکه یک خط مقاومت هزاران کیلومتری به پشتوانه انقلاب اسلامی ایران به عنوان سمبل انقلاب اسلامی در جهان شناخته میشود، اظهار کرد: کارکرد انقلاب یعنی عبدالملک حوثی که یک فرد فهیم و پرانرژی است و فرد انقلابی دیگر به نام سید حسن نصرالله را رهبر انقلاب برای خود میداند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: در دولت اصلاحات شعارهایی از جمله گفتوگوی تمدنها مطرح شد و در برخی موارد زیادهرویهایی نیز انجام میشد و حاصل این تجربه این بود که در همان دورهای که ما پیشنهاد گفتوگوی تمدنها را داده بودیم ما را به عنوان محور شرارت معرفی کردند.
صفارهرندی با اشاره به اینکه برجام در کشور ما انتخاب شده است، اظهار کرد: همه تاکید داشتند که تحریمها در روز نخست اجرای برجام برچیده خواهد شد اما در حال حاضر یک و نیم سال است تحریمها همچنان وجود دارد.
وی با تاکید بر اینکه آمریکاییها به دنبال زیاده خواهی و تحمیل موضوعات مختلفی چون تحقق حقوق بشر آمریکایی در ایران هستند ابراز کرد: برخی میگویند که برجام سایه جنگ را از ایران دور کرده است که باید گفت سایه جنگ را اقتدار کشور دور کرده است.