موشک خلیج فارس قاتل ناوهای آمریکایی+تصاویر

به دنبال رسانه‌ای شدن تولید انبوه موشک بالستیک دریایی "خلیج فارس"، ایران به عنوان دومین کشور دارنده این نوع سلاح معرفی شد تا این بار هم صاحبان ناوهای هواپیمابر با ابهامی جدید در قدرت دفاعی ایران مواجه شوند. موشک های بالستیک گونه ای از موشک های سطح به سطح هستند که از پیشرانه راکتی برخوردار بوده و اغلب به صورت عمودی پرتاب می‌شوند و پس از اتمام سوخت موتور، وارد قوس نزولی شده و مطابق قوانین علم بالستیک، تا نقطه هدف، حرکت می‌کنند.

برای درک بهتر مسیر حرکت این نوع موشک‌ها، بخش اول پرواز تا نقطه اوج را می‌توان مشابه یک ربع دایره و بخش دوم را به یک ربع بیضی تشبیه کرد و موشک در هنگام شیرجه روی هدف، با استفاده از جاذبه زمین و جرم خود، به سرعت بیشتری دست می ‌یابد که موجب افزایش انرژی جنبشی موشک نیز می‌شود. پس از اینکه استفاده ازموشک های بالستیک در دکترین نظامی کشورهای قدرتمند جا باز کرد و روشهای مقابله با آنها نیز در دستور کار دانشمندان موشکی قرار گرفت.

 

ناوهای هواپیمابر آمریکایی به تنهایی به مأموریت اعزام نمی‌شوند و در کنار آنها چندین فروند ناوشکن موشک انداز، ناوهای لجستیکی و حتی زیردریایی وجود دارد. ناوهای هواپیمابر به تنهایی ارزشی در حدود 6 میلیارد دلار دارند و هزینه نگهداری آنها در سال بالغ بر 200 میلیون دلار است و به آنها می‌بایست ارزش ده ها فروند هواگرد، سوخت و تسلیحات و مهمات موجود را نیز اضافه نمود. خدمه آموزش دیده و با تجربه نیز عملاً قابل قیمت گذاری نیستند. اما این پایگاه هوایی بزرگ و متحرک که روزگاری تهدید عظیمی به حساب می‌آمد، امروز به سادگی مورد تهدید موشک های بالستیک پرسرعت تاکتیکی و میانبرد قرار گرفته است.

 

 

قاتل ناوهای آمریکایی بیشتر آشنا شوید/ وحشت آمریکایی‌ها از

 

 

 

** قفل موشک خلیج فارس بر روی هدف

 

موشک های بالستیک ضد کشتی، با استفاده از پرتابگرهای متحرک، با خروج از مخفیگاه‌های خود و شلیک چندین فروند موشک به ناوگروه مهاجم، یورش خواهند می‌برند و با شلیک تعداد بالایی از این موشک های سوخت جامد که در زمانی کمتر از یک دقیقه آماده پرتاب می شوند و با شتاب بالای خود، به سوی هدف حرکت می‌کنند و امکان واکنش از سوی ناوگروه دشمن، بسیار ناچیز خواهد شد. با توجه برخورداری کشورمان از سواحل طولانی در جنوب و جزایر متعدد، امکان شلیک از سمت های مختلف به ناوگروه دشمن این امکان را به وجود آورده است و توان انهدام این موشک‌ها عملاً ناممکن می گردد.

 

به گفته فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، موشک خلیج فارس در مرحله نهایی خود، بر روی هدف قفل می‌کند و گویای این است که موشک خایج فارس از سامانه شناسایی و تشخیص هدف برخوردار است که می تواند از هریک از انواع اپتیکی، فروسرخ، راداری یا لیزری باشد که عدم اعلام این نوع هدایت، برای ناشناخته ماندن ماهیت عملکرد سامانه و سخت تر شدن مقابله با آن لازم به نظر می رسد. این سامانه قابلیت عمل قفل کردن بر روی هدف را داشته و به پردازشگر هوشمند(دارای هوش مصنوعی) مجهز باشد که توان تعقیب اهداف متحرک را دارا است. بنا به اعلام  فرماندهان نظامی، هم اکنون تمام سطح و زیرسطح خلیج فارس و دریای عمان توسط سامانه های مختلف به صورت 24ساعته مورد پایش قرار دارد.

 

 

 

"موشک خلیج فارس" با سرعت بالای خود که حدود 3 برابر سرعت صوت (تقریباً 1020 متر بر ثانیه) دارای انرژی جنبشی بالایی است که با وجود حرکت شیرجه ای بر روی هدف، در مرحله نهایی پرواز، به انرژی آن افزوده می‌شود که اثر تخریبی بسیار بالایی دارد و امکان واکنش را نیز از هدف خود سلب می کند.

 

مجهز بودن "خلیج فارس" به یک کلاهک 650 کیلوگرمی که تنها 65 کیلوگرم کمتر از کل جرم یک موشک کروز ضدکشتی نور است، قدرت تخریبی باورنکردنی برای این سلاح ضد کشتی ایجاد می کند و شاید تنها اصابت یک فروند از این موشک برای آسیب رسانی بسیار جدی به یک ناوشکن و یا خارج کردن یک ناوهواپیمابر از رده عملیاتی کافی باشد.

 

"موشک خلیج فارس" با برد 300 کیلومتری، تقریباً تمام خلیج همیشه فارس و دریای عمان را پوشش می دهد که به معنی از بین رفتن امکان اجرای امن عملیات در این گستره برای نیروهای فرامنطقه ای است. ترکیب موشکهای ضد شناور رعد، نور، کوثر، نصر، حوت و اکنون خلیج فارس، قطعا سطح بازدارندگی و پاسخگویی نیروهای مسلح کشورمان را به نحو چشمگیری افزایش داده تا حتی اگر دشمنان علاقه ای به امنیت این منطقه مهم ندارند، مجبور به اطاعت از دستورالعمل جمهوری اسلامی ایران باشند.

 

 

قاتل ناوهای آمریکایی بیشتر آشنا شوید/ وحشت آمریکایی‌ها از

 

** "خلیج فارس" قتل‌گاه ناوهای آمریکایی

 

یک کارشناس مسائل نظامی در خصوص موشک خلیج فارس معتقد است: موشک خلیج فارس معادلات قدرت در منطقه خلیج فارس را تغییر داده و می‌تواند اهداف ناوهای جنگی و هواپیمابر در تنگه هرمز را هدف قرار دهد. استرات‍ژی دریایی در خلیج‌فارس با گسیل نیروهای فرامنطقه‌ای یک راهبرد تهدید محور است که در آن آمریکا سعی در ناامن‌سازی خلیج‌فارس دارد و این پدیده باعث ایجاد خطرات جدی در خلیج فارس می‌گردد. جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای همواره به دنبال ایجاد یک آرامش پایدار در خلیج فارس و دریای عمان است و به همین جهت با افزایش توان نظامی خود به دنبال افزایش هر چه بیشتر امنیت در این منطقه استراتژیک است. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان حافظ منطقه خلیج‌فارس به دنبال راهبردهایی است که علاوه بر تامین امنیت منطقه، باعث کنترل و مبارزه با سلطه‌پذیری آمریکا در خلیج فارس گردد. 

 

موشک "خلیج‌فارس " به صورت هدایت ترکیبی عمل کرده به طوری که جستجوگر آن در فاز نهایی بر روی هدف قفل می‌کند و در این حالت هرگونه شناور دشمن هیچ راه گریزی از اصابت این موشک که کلاهکی با حدود 650 کیلوگرم مواد منفجره دارد، نخواهد داشت. موشک بالستیک و هوشمند خلیج‌فارس با سرعتی مافوق صوت، می‌تواند انواع ناوها و شناورهای دشمن را مورد اصابت قرار دهد.

 

سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران در بهمن 1389 در نشست خبری از تولید انبوه جدیدترین موشک بالستیک و هوشمند سپاه ضد اهداف دریایی خبر داد و گفت: دشمن توانایی ردگیری و خنثی‌کردن این موشک را نخواهد داشت.

 

 

قاتل ناوهای آمریکایی بیشتر آشنا شوید/ وحشت آمریکایی‌ها از

 

 

** بسته شدن راه گریز با "خلیج فارس"

 

 در همین راستا سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: موشک هوشمند و بالستیک "خلیج‌ فارس" یک موشک مافوق صوت و کشتی‌زن بوده و تفاوت آن با موشک‌های قبلی این است که دیگر موشک‌ها عمدتاً با سرعتی زیر‌صوت و به صورت کروز عمل می‌کردند اما "خلیج فارس" با سرعتی مافوق صوت و به صورت بالستیک از سطح زمین شلیک شده و به صورت عمودی از ارتفاع بالا می‌تواند هرگونه ناو و یا شناور دشمن را مورد هدف قرار دهد.موشک "خلیج فارس" یک موشک مهم مافوق صوت است که دقت بسیار بالایی دارد و می‌تواند وظیفه خود را در مقابل اهداف مختلف دریایی انجام دهد.

 

"موشک خلیج فارس"دارای دقت 10 متر است که البته در بار اولی که پرتاب شده است دقت آن 30 متر بوده است و زمانی که گزارش این کار خدمت حضرت آقا رسید، ایشان فرمودند اینکه دقت آن را به 30 متر رسانده‌اید، عالی است ولی خواسته من این است که دقت این موشک را بالا ببرید و به زیر 10 تا 15 متر برسانید.  به گفته فرمانده نیروی هوا و فضای سپاه پس از این موضوع، کمتر از 6 ماه کارشناسان ما دقت این موشک را به 8.5 متر رساندند. موشک خلیج فارس یک موشک راهبردی است که اولین بار در رزمایش "پیامبر اعظم 3" در سال 2008 آزمایش شده است.

 

ایران در سال 2011 یک موشک بالستیک مافوق صوت را آزمایش کرد که سرجنگی حدودی 500 کیلوگرم را می‌تواند حمل کند و تا فاصله 300 کیلومتری منتقل کند و این موشک ارتقا یافته فاتح 110 است.

 

سایت Armyrecognition به نقل از  امیرعلی حاجی‌زاده  فرمانده هوافضای سپاه گفت: ژنرال حسن تهرانی‌مقدم نقش مهم و تاثیر‌گذاری در پروسه طراحی و ساخت موشک خلیج فارس داشت.و با تلاش‌های متخصصان هوا و فضا و محققین سپاه پاسداران دقت موشک خلیج فارس به 8.5 متر رسیده است.

 

در مقاله‌ای با عنوان موشک‌های ضد کشتی ایران " یک عامل کلیدی در تنگه هرمز" نوشت: سپاه پاسداران موشک‌های ضد کشتی را آزمایش کرده است که حدود 3 ماخ و می‌تواند اهدافی را در فاصله 186 مایلی هدف قرار دهند که به کمک متخصصان خود آن را طراحی و ساخته‌اند. این موشک سرجنگی به وزن 1433 پوند را می‌تواند حمل کند و توسط سپاه پاسداران به منظور شارژ توان موشکی ایران ساخته شده است. ایران به دنبال توسعه موشک‌های زمین به زمینی است که قابلیت استفاده در مقابل اهداف دریایی را دارد.

 

ایران به کمک موشک خلیج فارس می‌تواند تانکرهای ذخیره سوخت را هدف قرار داده و همچنین مسیر کشتی‌رانی را مختل کند.ایران در حال گسترش سیستم "قاتل ناوها" است که در آن می‌تواند به سیستم‌های دفاعی نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا و ناوهای آن‌ها آسیب وارد کند و این موشک با بردی معادل 185 مایل قادر است در عرض چند دقیقه به هر هدفی در تنگه هرمز حمله کند. 

 

دریادار تام مارفیاک یکی از فرماندهان ارشد بازنشسته آمریکا در این خصوص معتقد است: با وجود اینکه امریکا در مقابل موشک‌ها بسیار مجهز است اما موشک خلیج فارس توانایی این را دارد که با دریافت یک مختصات از یک پهپاد به سوی هدف شلیک شود.

 

سایت Defence.pk با اذعان به راه‌اندازی و قدرت برخورد موشک خلیج فارس با هدف اضافه کرد: موشک خلیج فارس که در فوریه 2011 رونمایی شده است که دارای زمینه سبز و یک بینی گرد بوده که مربوط به بخش هدایت این موشک در فاز نهایی است و این  موشک خلیج فارس سوالات زیادی را در خصوص ایمنی کشتی‌های جنگی آمریکا در خلیج فارس و دریای عمان مطرح می‌کند.

 

سایت Foxtrot Alpha در مقاله‌ای با عنوان "ایران در حال ساخت یک ناو هواپیمابر عظیم از روی یک مدل آمریکایی است" به قلم تایلر راگوی نوشت: ایران به دنبال توسعه موشک‌های ضد کشتی برد کوتاه (Anti-ship Short Range Missile) خود است و در این زمینه موشک خلیج فارس مطرح شده است.

 

سایت Information Diseminition در خصوص توان موشک خلیج فارس نوشت: موشک خلیج فارس یک موشک کوتاه برد با قابلیت‌های ویژه است که حدود 250 تا 300 کیلومتر برد داشته و توانسته شناوری را در خلیج فارس با موفقیت هدف قرار دهد و موشک خلیج فارس با دقت بالا و هدایت الکترواپتیکی و اینرسی،  به خوبی اهداف را در تیررس خود دارد و راهبرد ایران در زمینه تاثیرپذیری هر چه بیشتر موشک‌های کوتاه برد خود است.

 

 

 

قاتل ناوهای آمریکایی بیشتر آشنا شوید/ وحشت آمریکایی‌ها از

 

** تغییر موازنه خلیج فارس با موشک‌های بالستیک ایران
 
مجله «جینز» در جدیدترین تحلیل خود که به قلم جرمی بینی و دنیل واسربلی نوشته شده به بررسی گزارش منتشرشده از سوی وزارت دفاع آمریکا درباره ایران توان نظامی ایران پرداخته است. در این گزارش که از سوی وزارت دفاع آمریکا به کنگره ارائه شده، اشاره شده که ایران موشک‌های بالستیک ضدکشتی مدل «خلیج فارس» خود را وارد مرحله عملیاتی کرده است. نویسنده این گزارش در ابتدا جزئیاتی را در مورد موشک جدید ضد کشتی ایران ذکر می‌کند و عنوان می‌کند که بر طبق گزارش‌های موجود مراحل آزمایشی این موشک با موفقیت سپری شده و در حال حاضر نیز این مدل به تولید انبوه رسیده و در اختیار نیروهای نظامی جمهوری اسلامی ایران قرار دارد. وی در پایان اشاره می‌کند که گمانه‌زنی‌های بسیاری از سوی کارشناسان و تحلیلگران غربی در مورد موشک‌های جدید ایران به وجود آمده است و آنها بر این باورند در صورتی که ایران توانسته باشد به این سطح از پیچیدگی، هدایت، دقت عملیاتی و پیشرفت موشکی برسد، می‌تواند موازنه نظامی منطقه خلیج فارس را به کلی تغییر دهند.