حمیدرضا ترقی درباره آخرین خبرها از تصمیمات حزب مؤتلفه اسلامی برای حضور هر چه بهتر در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا که اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می شود، اظهار کرد: برای حضور هر چه بهتر در این عرصه، یک شورای انتخاباتی در حزب مؤتلفه تشکیل شده که قرار بود، سخنگوی آن تعیین و اطلاع رسانی لازم در این خصوص صورت بگیرد.
وی در خصوص آخرین تصمیمات این شورای انتخاباتی، افزود: هفته گذشته، جلسه این شورا با حضور اعضا برگزار شده است، اما بنده با وجود عضویت در آن به دلیل عدم حضور در تهران، در جلسه مذکور شرکت نکردم.
این فعال سیاسی اصولگرا در خصوص اینکه آقای روحانی هم جزو رؤسای جمهوری خواهد بود که دو دوره زمام امور را در دست خواهد داشت یا اتفاق دیگری در خصوص وی خواهد افتاد، نیز تصریح کرد: هنوز تحلیل جدی در این زمینه مطرح نشده است؛ هرچند بررسی شرایط در برخی ابعاد صورت گرفته است.
وی ادامه داد: اینکه آقای روحانی رئیس جمهور یک دوره ای خواهد بود یا دو دوره ای، بنا بر آنچه اکثر کارشناسان سیاسی عنوان کرده و می کنند، حداقل نیازمند زمان یک یا دوماهه است.
ترقی به سرانجام رسیدن برجام، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، رفع مشکلات اقتصادی و برداشته شدن تحریم ها را از عوامل مؤثر در انتخابات آتی ریاست جمهوری ایران خواند و گفت: امید دولت به این است که بتواند با انتخاب مجدد دموکرات ها، گام جدی در حل مشکلات اقتصادی، اجرای کامل برجام و برداشته شدن تحریم ها بردارد و نتایج نظرسنجی های فعلی را به سود خود تغییر دهد.
وی در پاسخ به اینکه گفته می شود به دلیل تجربه سابق انتخابات ریاست جمهوری مبنی بر دو دوره ای بودن رؤسای جمهور، اصولگرایان با مهره یا مهره های اصلی خود، که شانس رأی آوری دارند، در انتخابات آتی شرکت نمی کنند، گفت: نخبگان سیاسی به دلیل انتظار برای تحقق یافتن یا نیافتن شرایطی که پیشتر ذکر شد، در این باره تأمل می کنند.
این عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی یادآور شد: اینکه اصولگرایان مهره های اصلی یا نفراتی که شانس کمتری برای رأی آوری دارند را وارد انتخابات آتی بکنند یا خیر، به سنجش شرایط بستگی دارد. اگر موقعیت به همین شکل فعلی باشد که بخش اعظمی از شعارهای رئیس جمهور روی زمین مانده است، حتی نیازی به رقیب جدی هم نیست.
به گفته وی، اگر شرایط به همین منوال فعلی باشد، اصولگرایان ممکن است به یک نامزد اصلح تکیه کنند، اما اگر شرایط دولت برای عمل به شعارهایش تحت تأثیر عواملی که ذکر شد؛ آن وقت نیازمند یک نیروی رأی آور خواهیم بود.
ترقی در پاسخ به اینکه پیشتر آقای باهنر عنوان کرده بود که ممکن است آقای روحانی گزینه مورد حمایت اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری آتی باشد، آیا ممکن است شاهد چنین اتفاقی در انتخابات آتی باشیم یا خیر، عنوان کرد: هرچند عمده اظهار نظرهایی که در این رابطه صورت می گیرد، نظرات شخصی افراد است، هنوز به دلیل اینکه وارد بررسی مصادیق نشده ایم، نمی توان گفت که روحانی می تواند کاندیدای اصولگرایان باشد یا خیر.
وی افزود: البته آقای روحانی جزو گزینه هایی است که در لیست کاندیداهای مورد نظر اصولگرایان برای بررسی قرار گرفته است؛ منتهی اینکه در تطبیق با شاخص های مورد نظر جریان اصولگرا وی مورد تأیید باشد یا نه، موضوعی مهم است.
این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به اینکه در لیست مورد اشاره نام احمدی نژاد هم قرار گرفته است یا خیر، خاطرنشان کرد: نام احمدی نژاد هم مثل روحانی در لیست مذکور قرار گرفته است، اما باید افراد حاضر در این لیست با شاخصه های مورد نظر اصولگرایان تطبیق داده شوند، سپس در مورد آن ها تصمیم گیری خواهد شد.