سردار مرتضی قربانی شامگاه پنجشنبه در مراسم بیستونهمین سالگرد شهادت سردار حاج ابراهیم رضوانی در مسجد جامع این شهر اظهار کرد: شهید رضوانی با خلوص معرفت به فیض رفیع شهادت رسید و به صفوف سپاه امام حسین (ع) پیوست.
وی به خاطرهای از دوران دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: دشمن در دوران دفاع مقدس جنایتهای بسیاری انجام داد و در یک قبر 27 نفر از دختران ایرانی که توسط نیروهای بعثی به شهادت رسیدند را کشف کردیم.
فرمانده دوران دفاع مقدس با اشاره به اینکه در عملیات طریقالقدس خدمت امام (ه) حضور پیدا کردیم، بیان کرد: امام (ره) فرمودند؛ نام شهدا، پدران و مادران آنها در طومار زرین امام حسین (ع) ثبت شده و ای کاش من نیز یک پاسدار بودم.
قربانی، خواسته امام (ره) از فرماندهان را تفکر، تقعد و تدبیر عنوان کرد و گفت: جلسه مذکور به پایان رسید و رزمندگان دست و صورت امام (ره) را بوسیدند و از آن جمع 70 درصد فرماندهان به شهادت رسیدند.
وی با بیان اینکه شهید رضوانی در دوران دفاع مقدس با سن پایین در صحنه حضور داشت، خاطرنشان کرد: شهید حسین املاکی از جمله فرماندهان لشکر قدس گیلان در خط مقدم جبههها حضور داشت و در نوک پیکان حمله دشمن به شهادت رسید.
مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در امور حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، شهید رضوانی را فرماندهی بزرگ خواند و تصریح کرد: در عملیات نصر4 شهید رضوانی جمعیت بزرگی از رزمندگان اسلامی را فرماندهی کرد.
قربانی با اشاره به اینکه شهید رضوانی در صف نخست مبارزه با دشمن قرار داشت، یادآور شد: شهید رضوانی همیشه خود را سپر بلای نیروهای رزمنده میکرد و سرانجام این سردار بزرگ اسلام به شهادت رسید.
سال 1344 سردار شهید حاج ابراهیم رضوانی جانشین لجستیک لشکر قدس در یک خانواده مذهبی و متوسط در لشتنشا متولد شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی با تشکیل بسیج 20 میلیونی به عضویت بسیج در آمد و در دوران دفاع مقدس عازم جبهه شد.
شهید رضوانی پس از مدتی به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آمد، در سال 64 وارد لشکر قدس شد و مسؤولیت تسلیحات و مهمات لشکر را به عهده گرفت.
شهید رضوانی در عملیاتهای والفجر9، کربلای2 و کربلای5 مسؤولیت معاون عملیاتی لجستیک لشکر قدس را به عهده گرفت و در 31 شهریور ماه سال 66 در عملیات شهادتطلبانه نصر4 در شهر ماووت عراق به شهادت رسید.