گروه سیاسی- روحانی و تیم رسانه ای اش پیش از این یکبار در زمان مدیریت ضرغامی با صدا و سیما بر سر انتخاب مجری درگیر شدهاند. 16 بهمن ماه سال 92 گفت وگوی تلویزیونی رئیس جمهور با مردم با یکساعت و نیم تاخیر آغاز شد. روحانی با لحنی کنایه آمیز درباره تاخیر برای آغاز برنامه توضیح داد. گفت: "از مردم عزیزی که مدت مدیدی برای تماشای این برنامه پای تلویزیون بودند عذر خواهی میکنم" و سپس خطاب به خانم پوریامین، مجری برنامه گفت "خوشحالم که با این تاخیر شما را در این برنامه داریم". نهاد ریاست جمهوری اصرار داشت یک مجری خاص در برنامه گفت وگوی زنده با مردم حضور داشته باشد. البته این قبیل اقدامات انقلابی! مربوط به زمانی بود که دولت تازه انتخاب شده بود و ناز رئیس جمهور خریدار داشت، امیدها برای رفع مشکلات بالا بود و هنوز گفت وگو بر سر برجام در ماه های آغازینش بود.
به گزارش افکارنیوز، اینبار اوضاع تا حد زیادی متفاوت است. آخرین سفر استانی اش چندان رضایت بخش نبوده او از همین حالا با شعارهای اعتراضی مردمی که به استقبالش آمده اند مواجه می شود. آنچه در آذرماه 1383 برای سید محمد خاتمی پس از 6 سال در دانشگاه تهران رخ داد اینک برای حسن روحانی پس از 3 سال در میان مردم اتفاق افتاده است. او خطاب به مردمی که سخنانش را قطع کرده و شعارهای اعتراض آمیز می دادند گفت: «خب... گوش نمیکنید و مدام شعار میدهید. با این شعارها که مشکلات حل نمیشود. با شعر که مسائل برطرف نمیشود».
او همچنین گفت:" عده ای از قطع دست متجاوزان به اموال مردم و سوء استفاده کنندگان از تحریم نگرانند." و در واکنش به ماجرای افشای فیش های حقوقی کلان از سوی رسانه های اصولگرا گفت: "با بزرگ کردن تخلف عده ای اندک و انتشار چند فیش حقوقی، مردم دزدی های میلیاردی در گذشته را فراموش نمی کنند." سخنان او اندکی هم بوی تهدید می داد. برادرش این روزها تحت فشار شدیدی از سوی چند رسانه اصولگرا قرار دارد. حسین فریدون به مشایی دولت یازدهم تبدیل شده با این تفاوت که روحانی مانند احمدی نژاد بنای دفاع صریح از اطرافیانش را ندارد. او می داند در چنین بازی خطرناکی دولت یکسره بازنده است. آن هم دولتی که کمتر از یکسال مانده به انتخابات با انتقادات فزاینده ای نسبت به وضع اقتصادی و معیشتی مردم مواجه است. ورود احمدی نژاد به انتخابات می تواند وضعیت جدیدی برای روحانی بوجود بیاورد. او و اطرافیانش تا امروز با کلید وازه "خوردند و بُردند" ضعف ها را به گردن دولت قبلی انداخته اند اما در آستانه انتخابات دولت روحانی دیگر دولتی تازه نفس نیست. دولتی است که 4 سال از روی کار آمدنش گذشته و یک برجام بی فایده و یک پرونده فیش و فریدون هم زیر بغل دارد. به همین دلایل به نظر نمی رسد که رئیس جمهور به این زودی وارد فاز افشاگری بشود. او خواهد کوشید از برخوردهایی که در زمینه فیش های حقوقی انجام داده به مردم گزارش بدهد. ترجیح می دهد بی آنکه رسانه های منتقد را عصبانی کند متقاعدشان کند که جنبه های مثبت برجام را هم ببینند وضعیت او ابداً مانند احمدی نژاد نیست که با فریادهایش جماعتی دلخوش شوند. روحانی سیاستمداری است که ترجیح می دهد همه را راضی نگه دارد کاری که به نظر می رسد هر چه بیشتر به اردیبهشت 96 نزدیک می شویم دشوارتر از پیش خواهد بود.
مجید علیزاده