روزنامه شرق در سرمقاله و یک یادداشت دیگر، ضمن عادی و فراگیر جازدن این دریافتیها، از دولت روحانی خواست «از حقوق مدیران دفاع کند»!
این روزنامه کارگزارانی در سرمقالهای به قلم کامبیز نوروزی «حقوقدان!» نوشت مدیران ارشد حقوق و مزایای هنگفتی میگیرند اما منحصر به یک قوه نیست. این دریافتها پنهان نیستند. مگر میشود عملکرد رسمی مالی مربوط به پرداخت حقوق و مزایای شغلی را پنهانی و مخفیانه انجام داد... این دریافتیها متخلفانه نیستند.
آقای حقوقدان! البته توضیح نداده که اگر تخلف و قبحی نبوده چرا سخنگوی دولت از ماجرا عذرخواهی کرده و رئیسجمهور در دستور رسمی خواستار عزل متخلفان و بازگرداندن پولهای پرداختی به بیتالمال شده است؟
شرق در یادداشت دیگری نوشت: دولت از حقوق مدیران دفاع کند. رئیس کل مستعفی بیمه مرکزی یکی از همین مدیران واجد صلاحیت و حرفهای بود که با اعتقادی که به سیاستهای دولت تدبیر و امید داشت از حقوق چند برابری بخش خصوصی برای خدمت به صنعت بیمه چشم پوشید و مدیریت بیمه مرکزی را برای اجرای برنامههای دولت در صنعت بیمه با شرط و شروطی پذیرفت.
این روزنامه نزدیک به کارگزاران میافزاید: عملکرد برخی دستگاههای نظارتی در موضوع فیشهای حقوقی مدیران بیمه مرکزی بسیار در خور تامل است چرا که این دستگاهها چنان مرعوب فضاسازی رسانهها شدند که حتی بدون طی فرآیندهای قانونی تعریف شده داخل سازمان خود برای احراز و کشف حقیقت، موضعگیری کردند و انواع اتهامات را به مدیران بیمه مرکزی نسبت دادند.
شرق نوشت دولت یازدهم از مدیران خود که براساس سازو کارهای قانونی «حقوق» دریافت کردند کمترین دفاع را میکند. این نگرانی وجود دارد که شتابزدگی ناشی از فضاسازی رسانه ملی و رسانههای مکتوب، دولت را به سمت و سویی سوق دهد که بدنه دولت را از مدیران حرفهای تهی کند و امری که هماکنون یکی از نقاط قوت دولت یازدهم به شمار میآید به نقطه ضعف تبدیل شود همچنین این روند میتواند اقتدار و اعتماد به نفس مدیران دولت را نیز تضعیف کند.
شرق توضیح نداده که مدیران اشرافی جز سرباری و حیف و میل بیتالمال چه گلی برسر ملت و دولت زدهاند؟ و برخورد با متخلفان چرا باید اعتماد به نفس مدیران را تضعیف کند؟ این کار اتفاقا باعث قوت مدیران پاکدست میشود.