روز جمعه گذشته، انتشار تصویری اهانتآمیز از «شادی صدر»، فمینیستی که خود را فعال حقوق بشر میداند و پیش از این مسئولیت سرویس حقوقی برخی مطبوعات داخلی را برعهده داشته، موجی از خشم و انزجار را در بخشهای زیادی از جامعه ایران ایجاد کرد.
اعلامیه جهانی حقوق بشر درباره «محو همه اشکال تعصب و تبعیض مبتنی بر دین یا اعتقاد»، مصوب 52 نوامبر 1891 اعلا می کند: نظر به اینکه بی توجهی و نقض حقوق بشر و آزادی های بنیادی، به ویژه حق و آزادی اندیشه، وجدال، مذهب یا هر نوع اعتقاد، مستقیم یا غیر مستقیم منشاء جنگ ها و رنج های گرانی است که به بشریت تحمیل شده و نظر به اینکه مذهب یا عقیده برای معتقدان اش یکی از بن مایه های اصلی مفهوم زندگی است باید به تمامی محترم شمرده شده و تضمین گردد.
بر اساس این گزارش، شادی صدر که خود را مدافع حقوق بشر و بهخصوص حقوق زنان معرفی می کند و موسس و از مدیران سازمان حقوق بشری غیردولتی و غیرانتفاعی “عدالت برای ایران” است، با انتشار عکسی در اینستاگرامش به عقاید میلیون ها نفر از هموطنانش جسارت می کند.
صدر در این عکس، با پوششی زننده بهروی یک کاناپه مزین به پرچم عزای امام حسین(ع) نشسته و ظرف مشروبی در دست دارد.
شادی صدر در زمینه های حقوق بشر جوایز متعددی را از آن خود کرده که از جمله می توان به جایزه حقوق بشر سال ۲۰۰۹ بنیاد لخ والسا، به خاطر فعالیتهای پیگیر در راستای پیشبرد آزادی بیان، موازین حقوق بشر و دموکراسی در ایران. جایزه لاله حقوق بشر لاهه هلند (۲۰۰۹) به خاطر فعالیتهای حقوقی، انتشار مقالات انتقادی و همچنین کمپین مبارزه با سنگسار و فعالیت در انجمن راهی. جایزه زنان شجاع وزارت امور خارجه آمریکا (۲۰۱۰) به خاطر شجاعت و رهبری در دفاع از حقوق بشر و حقوق زنان اشاره کرد که با توجه به توهین وی به اعتقاداد میلیونها نفر مشخص میشود تمام این جوایز فرمالیته بوده و بیشتر در راستای ترویج نقض حقوق بشر است و چه بسا وی در سال جدید کاندیدا و برنده جایزه صلح نوبل شده و در اسلو پایتخت نروژ از سوی اربابان خود تقدیر شود.