از نکات جالب توجه در جلسه آغازین این نشست و البته در حضور محمدرضا عارف سخنان و مطالبات دانشجویان بود که عمدتاً در قالب متن منتشر شده از این جلسه رسانه ای گردید؛ و تنها دو مطالبه جمع حاضر به دلایلی رسانه ای نگردید و آن هم پیگیری رفع حصر سران فتنه- که حاکی از مطالبات عقیدتی است- به همراه مطالبه شغل از سوی حاضران برای خود - که حاکی از مطالبات صنفی است- می باشد که در نوع خود جالب توجه بود.
این دانشجویان همچنین شامگاه پنج شنبه 23 اردیبهشت ماه با حضور در حسینیه جماران با سیدحسن خمینی نیز دیدار کردند که در تصاویر منتشر شده از این جلسه نکته جالب توجهی به چشم خورد و آن هم حضور افرادی همچون حامد خوانساری از دبیرخانه تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد! و جواد امام- که مسئول دفتر خاتمی در بنیاد باران می باشد- بود که به خوبی حکایت از دلایل افزایش جمعیت حاضران نشست و همچنین پشت پرده های نشست مذکور از قبیل مسائل مالی و برنامه ریزی دارد.
این دانشجویان همچنین عصر روز شنبه 25 اردیبهشت ماه با اکبر هاشمی رفسنجانی نیز دیدار داشتند که باز هم موجب شد تا تعجب کسانی که نسبت به به حاضران در جلسه حداقلی از شناخت را داشتند بیشتر شود و آن هم حضور مجدد حامد خوانساری به همراه سیدمحمد محسنی راد در این جلسه می باشد. دو فردی که چند وقت پیش با وساطت حسین مرعشی به هاشمی و دستور مستقیم وی به رئیس دانشگاه آزاد در این دانشگاه پست گرفتند .
حالا همین دو نفر به عنوان اعضای حاضر در نشستی که مدعی تشکیل یک اتحادیه دانشجویی است به صورت کاملاً اتفاقی به دیدار هاشمی رفسنجانی آمده اند! و قرار است اتحادیه ای کاملاً دانشجویی را تأسیس کنند.
البته اگر افرادی همچون جواد امام، حامد خوانساری صرفاً در دیدارهای رسمی این تشکل ها با سیدحسن خمینی و اکبر هاشمی رفسنجانی حضور می یافتند شاید می شد حدس زد که افراد مذکور از طرف میزبانان این جلسات حضور یافته اند. اما وقتی به تصاویر جلسات و کارگاه های داخلی نشست نگاهی بیندازیم مشاهده می شود که اتفاقاً همین افراد از حاضران در جلسات بحث و گفتگوی خصوصی نشستی هستند که قرار است از درونش اتحادیه ای دانشجویی تشکیل شود.
در طول این نشست سه روزه که غالب جلساتش در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد، البته برخی افراد حقیقی و حقوقی دیگری نیز حضور داشتند که می توان از دل اعضای حاضر به ماهیت کاملاً دانشجویی! اتحادیه در آستانه تأسیس پی برد.
افرادی همچون هادی خانیکی، علی شکوری راد و غلامرضا ظریفیان که آنقدر حضورشان در نشست مذکور قابل اهمیت بود که در کمبود وقت و زمان جلسات به صورت همزمان از حضورشان استفاده شد. افرادی که هر کدامشان با نگاهی به کارنامه عملکردیشان در دوران اصلاحات و فتنه می توانند نگرانی تبدیل مجدد جریان دانشجویی به پیاده نظام احزاب را فراهم کنند.
یکی دیگر از حاضران در این جلسات حسین مرعشی است که جدای از سابقه برادر خانمی اکبر هاشمی رفسنجانی مشخص نیست که چه نسبت و سابقه ای با فضای جنبش های دانشجویی داراست!
حضور افرادی همچون محمدی، برنجی، خوانساری در یک جلسه مشترک که مدعی نمایندگی از وزارتین علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد بودند به همراه جواد امام که مسئول دفتر خاتمی است نیز در نوع خود قابل توجه بود که در خصوص صحت این امر می بایست مسئولان این وزارتخانه ها و دانشگاه آزاد پاسخگو باشند که چنین ادعای صحت دارد؟ که در صورت صحت داشتن باید پاسخگو باشند که براساس کدام مأموریت قانونی در نشستی که غیرقانونیست حضور داشته اند؟ و در صورت عدم صحت چرا با کارکنان خود که بدون هماهنگی حضور یافته اند برخوردی نکرده است؟
به هر حال مجموعه ای از بی قانونی ها و لابی های سیاسی خارج از دانشگاه ماحصل نشستی بود که به نام دانشجویان برگزار شد.