با گذشت چند ماهی از برجام هر روز خبر آمدن هیات های اقتصادی و سیاسی خارجی شنیده می شود. در این بازه زمانی، تهران تبدیل به مرکز تردد هیات های اقتصادی، تجاری و سیاسی دنیا شده است که هر کدام از آنها، به دنبال منافع مشترک خود با ایران هستند. اما در این بین نخستین هیات بلندپایه بازرگانی انگلیسی پس از توافق ایران و 1+5 برای دیدار با مقامهای اقتصادی کشورمان وارد تهران شد. در سفر هاموند به ایران، یک هیات اقتصادی و تجاری او را همراهی می کردند.
اما با گذشت بیش از 6 ماه از سفر فلیپ هاموند به تهران و بازگشایی سفارت انگلیس در کشورمان، اخیرا اخباری از سفر "پرنس چارلز" به ایران به گوش میرسد.
در همین رابطه هفتهنامه ساندی تایمز در گزارش خود نوشت: پرنس چارلز علاقه زیادی برای انجام این سفر در پاییز سال جاری میلادی نشان داده و وزارت امور خارجه در حال گفتوگو با تهران هستند تا سفری که اینهفته نامه از آن به عنوان یک "تحول بزرگ دیپلماتیک" یاد کرده، انجام شود و گفته شده وی قصد دارد در سفر به ایران، با ایفای سمت «یک دیپلمات» به پیشبرد روابط انگلیس و ایران کمک کند.
پیگیریهای خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، در گفتوگو با یک منبع آگاه به این پاسخ رسید که"با مجوعههای مرتبط با این مسئله هیچ صحبتی نشده است و برنامه ای برای چنین سفری وجود ندارد."
در حالی گفته میشود که ولیعهد انگلیس قصد سفر به کشورمان را دارد که وی ۱۲ سال پیش و در سال 2004 و زمانی که رئیس«صلیب سرخ» انگلیس بود، برای بازدید از شهر زلزلهزده بم به ایران سفر کرد اما آن سفر با وجود دیدار او با مقامهای ایرانی، دیداری رسمی نبود.
اکنون با توجه به بازگشایی مجدد سفارت انگلیس در تهران و سفر برخی چهرههای انگلیسی به کشورمان، باید دید هدف این کشور از گسترش روابط خود با جمهوری اسلامی ایران چیست و لندن چه اهدافی را در سایه بازگشایی سفارتخانه خود در ایران دنبال میکند. اهدافی که هر چه باشد نمی تواند به سادگی ذهنیت جامعه را نسبت به "روباه پیر" تغییر دهد.