س از اعلام نتایج احراز صلاحیتها از سوی هیات های نظارت نامزدهای رد صلاحیت شده اکثرا با محکومیت های اقتصادی و امنیتی دامنه اعتراضات خود را به مانند ادوار گذشته و بدون در نظرگرفتن چارچوبهای قانونی گسترش دادند روندی که بارها در انتخابات سالهای گذشته هم با حمایت سرویس های امنیتی غربی تکرار شده است.
تکاپوی برخی در زیرسوال بردن و هجمه به شورای نگهبان طی چند روز اخیر که تلاش دارند فضای سیاسی کشور را تحت تاثیر خود قرار دهند به گونهای است که مباحث مختلفی مبنی بر ورود رئیسجمهور و برخی از اعضای کابینه دولت یازدهم به بحث تایید صلاحیتها در فضای سیاسی کشور از سوی این جریان خاص منتشر شد .
این جریان خاص سعی دارد با استفاده از تجربه کودتای نافرجام سال 88 با استناد دروغ های پی در پی کوچک و بزرگ درصدد ملتهب کردن فضای سیاسی کشور و زیر سوال بردن اصل انتخابات برآید این پروژه با حمایت صریح رسانه سلطنتی انگلیس بی بی سی چند روزی است رسما کلید خورده و نشانه هایی از آن در صحنه سیاسی کشور نمایان شده است .
یکی از روزنامههای منتسب به این طیف خاص به نقل از "اشرفی اصفهانی رییس هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری نهاد ریاست نوشته است: آقای روحانی فهرستی از برخی اسامی رد صلاحیت شده را خدمت رهبر معظم انقلاب بردهاند تا حکم حکومتی بگیرند و این مساله را حل کنند، از همین رو نباید خیلی نگران بود.
گفت و گویی که پس از انتشار در روزنامه اصلاح طلب و بازنشر گسترده و فوری در همه رسانه های همین طیف سریعا از سوی اشرفی اصفهانی تکذیب شد به گونهای که رئیس هیات بدوی رسیدگی به تخلفات نهاد ریاستجمهوری در گفت و گو با یکی از خبرگزاری های داخلی کشور آن را صراحتا رد و گفت: مطلب منتشر شده در یکی از روزنامه ها به نقل از من در مورد پیگیری رئیسجمهوری در رابطه با رد صلاحیت جمعی ازکاندیداهای دوره دهم مجلس شورای اسلامی به هیچ وجه صحت ندارد و تکذیب میشود.
محمد اشرفی اصفهانی تاکید کرد: این موضوع که روحانی فهرستی خدمت رهبر معظم انقلاب بردهاند، به هیچ وجه صحیح نیست.
پس از برملاشدن پروژه دروغ سازی این طیف خاص برای انحراف ایجاد کردن در مسیر قانونی انتخابات در جلب نظر مردم و تاکید بر اینکه دولت یازدهم حامی و همراه آنها است بلافاصله از دروغ بعدی رونمایی شد به گونهای که آنها دایره اعتراضات غیرقانونی خود را با استناد به اظهارات وزیر کشور مبنی بر اینکه نمیتوان پاسخگوی اعتراضات استانداران و فرمانداران سراسر کشور درباره ردصلاحیتها بود ادامه دادند غافل از اینکه این تیر آنها نیز به سنگ خورد و وزارت کشور انتشار نقلقولی در یکی از خبرگزاریها منتسب به این جریان را که در آن از زبان رحمانی فضلی گفته شده بود «بیش از این نمیتوان پاسخگوی اعتراضات استانداران و فرمانداران سراسر کشور درباره ردصلاحیتها بود را شدیدا تکذیب کرد.
حال با توجه به رویه دنبالهدار مدعیان وابسته به غرب با پوشش روشنفکری در نقض صریح قانون و عدم تبعیت از نظر شورای نگهبان به نظر میرسد این جریان سیاسی درصدد است تا به مانند سال 88 سناریو جدیدی را برای ملتهب کردن فضای سیاسی کشور در آستانه انتخابات طراحی کند.
اقدامات خلاف قانون برخی از عناصر تندرو این طیف در سال 88 در عدم تبعیت از نظر و رای مردم و برپایی آشوبهای خیایانی با سردادن شعار دروغ تقلب از سوی این جریان سیاسی خاص سبقه آنها در روند فضای سیاسی کشور را به درستی نشان میدهد و این را اثبات میکند که این جریانات سیاسی و نامزدهای منتسب به آنها شرایط حضور در عرصه سیاسی کشور و انتخابات مجلس دهم را ندارند.
"تاکیدات مقام معظم رهبری در دیدار روز گذشته خود با دستاندکاران برگزاری دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری پیرامون این موضوع که گفته بودند حتی کسانی هم که با نظام مسئله دارند در انتخابات شرکت کنند» اما این سخن به معنای آن نیست که بخواهند کسانی که نظام را قبول ندارند به مجلس بفرستند" به درستی روشن میکند که چه افرادی واجد ورود به انتخابات هستند.
با توجه به تجربه سال 88 به نظر می رسد جریان فتنه سعی دارد با رنگ و لعاب جدیدی همان پروژه دروغ سازی و ایجاد شک و شبهه در اصل انتخابات را کلید بزند پروژه سوخته ای که همانند سال 88 با هدایت های رهبر حکیم انقلاب برای دست اندرکاران انتخابات روشن است .
متن ذیل بخشی از فرمایشات روشنگرانه رهبر حکیم انقلاب در مورد انتخابات است.
«توجه کنید تا مطلب در ذهنها بنشیند. خبرهایی که ما داریم، تحلیلهایی که برای ما میآید، از طرف آنهایی که تحلیلهای آنها را به ما منعکس میکنند، [دشمنان] دائم در فکر این هستند که چهکار کنند این انقلاب را از بین ببرند (۱۳۹۴/۱۰/۱۹)... کسانی که در مسائل گوناگون دسترسی به اطّلاعات دارند، خوب میدانند که چه دامی برای کشور گستردهاند ... برادران عزیز! امروز روز حسّاسی است، روزگار، روزگار فوقالعاده حسّاسی است. یک دستگاه پیگیر و یک جبههی فراگیر علیه انقلاب اسلامی مشغول کارند؛ پول به بازار میآورند، سلاح به بازار میآورند، توطئه میآورند، به قول خودشان اتاقهای فکر دارند و دائم دارند کار میکنند.»(۱۳۹۴/۱۰/۱۹) عبارتهای پرطنین بالا بخشهایی از بیانات رهبر انقلاب در دو دیدار اخیر است که تنها به فاصله ۵ روز آن هم ذیل موضع پر اهمیت انتخابات بیان شده است.
شاید یکی از روشهای مناسب و دقیق برای فهم دقایق و ظرایف بیانات حضرت آیتالله خامنهای بررسی تطبیقی بیانات ایشان دربارهی پدیدهها و رویدادهای مشابه باشد. یعنی برای فهم تأکید و تصریح جدید و به روز رهبری دربارهی یک موضوع مثل انتخابات میتوان محورهای کلی بیانات ایشان در سال جاری را با محورهای کلی بیانات دربارهی انتخابات دورهی قبل و یا ادوار قبلی به صورت تطبیقی مقایسه کرد. با این توضیح برای کسانی که با روشهای علمی و تبیینی بیانات رهبر معظم انقلاب را مطالعه میکنند، دو سخنرانی اخیر ایشان در باب انتخابات پیش رو در اسفندماه امسال تفاوت مشخص و محسوسی با همهی سخنرانیهای ایشان دربارهی ادوار انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان قانون اساسی دارد.
رهبر انقلاب همواره در همهی ادوار انتخابات یکی از پایههای تحلیل خود در انتخابات پیش رو را به بررسی برنامه و نقشهی دشمنان در انتخابات اختصاص دادهاند. بنابراین یکی از محورهایی که میتواند از سوی نیروهای مؤمن انقلابی برای فهم دغدغهی رهبری برای انتخابات اسفند امسال مورد ارزیابی قرار بگیرد، بررسی تطبیقی سخنان ایشان دربارهی نقشهی دشمن در انتخابات سال ۹۴ با ادوار گذشته است.
حال باید این سؤال را مطرح کرد که از نگاه رهبر حکیم و فرزانهی انقلاب دشمن در همهی ادوار انتخابات چه برنامهای برای کشور، نظام و ملت ایران داشته است. بررسی ۱۳ سخنرانی رهبر معظم انقلاب* از مجموع بیانات ایشان نشان میدهد که از نظر حضرت آیتالله خامنهای دشمنان ملت ایران تا پیش از این انتخابات، همواره سه راهکار مشخص و البته تکراری برای انتخابات در جمهوری اسلامی داشتهاند:
۱. برنامهی دشمن برای اصل انتخابات
به تعطیلی کشاندن انتخابات، مخدوش کردن انتخابات، شبهه در آزاد بودن انتخابات، انکار وجود مردمسالاری، سوءاستفاده علیه امنیت کشور و...
۲. برنامهی دشمن علیه حضور پرشور و گستردهی مردم در انتخابات
ترساندن مردم از خطر حملهی دشمن، تهمت سالم نبودن انتخابات، تلقین دلسردی و بیتفاوتی مردم، تحریم انتخابات و...
۳. برنامهی دشمن برای جلوگیری از انتخاب افراد صالح
غوغا، تهمتزنی، هوچیگری و تبلیغات فریبنده
حال باید پرسید که آیا از منظر حضرت آیتالله خامنهای برنامهی دشمن برای انتخابات پیشرو در اسفند سال جاری نیز منحصر به همان ۳ راهکار قدیمی و همیشگی است؟ و یا نقشهی دشمن ابعاد جدیدی پیدا کرده که رهبر انقلاب اینگونه با نگرانی دربارهی اصل و هویت انقلاب هشدار میدهند.
4: نفوذ افراد ناصالح و کسانی که دلشان دنبال حرف آمریکاست
برای پاسخ به این سؤال یکبار دیگر عبارات ابتدایی این یادداشت را مطالعه کنید. پاسخ به این سؤال را به خوبی از لابلای این کلمات پرحرارت خواهید یافت. رهبر معظم انقلاب در بیانات اخیر خود که بخش قابل توجهی از آنها را به موضوع انتخابات اختصاص دادند به وضوح بر بعد جدیدی از برنامه دشمن برای انتخابات پیش رو تأکید میکنند. چه آنجا که در دیدار با ائمهی جمعه از نفوذ موریانهها در مجالس شورای اسلامی و خبرگان میگویند: «مردم در باب انتخابات باید خیلی متوجّه این باشند. اگر فرض کنیم عنصر نفوذی به شکلی وارد مجلس شورای اسلامی بشود یا وارد مجلس خبرگان بشود یا در ارکان دیگر نظام نفوذ بکند، مثل موریانه از داخل میجَود و پایهها را سست میکند و فرو میریزد؛ قضیّه اینجوری است. مسئلهی نفوذ خیلی مهم است.»(۱۳۹۴/۱۰/۱۴) و چه آنجا که دربارهی برنامهی دشمن برای «نفوذ در مراکز تصمیمگیر یا تصمیمساز نظام»(۱۳۹۴/۰۹/۰۴) بهعنوان «آماج نفوذ شبکهای و جریانی»(۱۳۹۴/۰۹/۰۴) سخن میگویند.
رهبر انقلاب مانند همهی مصلحان اجتماعی تاریخ و بر اساس روش همهی انبیاء و اوصیا الهی برای درک بهتر این خطر توسط مردم، آیندهی خطرناک تحقق این برنامهی دشمن را نیز به وضوح تصویر میکنند. چه آنجا که دربارهی نگرانی خود از آیندهی مجلس شورای اسلامی میگویند: «بحمدالله مجلس کنونی ما، در مسائل بینالمللی، مواضع خیلی خوبی میگیرد؛ این خیلی برای کشور مغتنم است. این کجا، و اینکه یک مجلس شورائی ما تشکیل بدهیم که در مقابل دشمنان بینالمللی و جبههی متّحد دشمنان، حرف آنها را بزند [کجا]؛ اینها خیلی با هم فرق میکند. این کجا که مجلسی داشته باشیم که چه در قضیّهی هستهای و چه در قضایای گوناگون دیگر، حرف دشمن را تکرار بکند؛ یا اینکه نه، مجلسی مستقل، آزاد و شجاع باشد.»(۱۳۹۴/۱۰/۱۹)
و چه آنجا که اهمیت فوقالعاده مجلس خبرگان در تضمین آیندهی انقلابی نظام اسلامی و جایگاه رهبری بر اساس راه و مکتب امام را گوشرد میکنند: «مجلس خبرگان بنا است که رهبر انتخاب کنند؛ [این] شوخی است؟ آن روزی که رهبر فعلی در دنیا نباشد یا رهبر نباشد، باید اینها رهبر انتخاب بکنند. چه کسی را انتخاب خواهند کرد؟ آیا کسی را انتخاب خواهند کرد که در مقابل هجمهی دشمن بِایستد، به خدا توکّل کند، شجاعت نشان بدهد، راه امام را ادامه بدهد؟ آیا چنین کسی را انتخاب میکنند یا کسی را انتخاب میکنند که جور دیگری است؟ این خیلی مهم است.»
بعد چهارم نقشهی دشمن یا پروژهی شمارهی چهار را باید بیش از پیش جدی گرفت، پروژهای که در آن قرار است «موریانهها» در «ارکان نظام» «نفوذ» کنند، موریانههایی که «به مسائل انقلاب، به مسائل دین، به مسائل استقلال کشور خیلی اهمّیّتی نمیدهند، دلشان دنبال حرف آمریکا و غیر آمریکا است.»(۱۳۹۴/۱۰/۱۹) و راه مقابله با این موضوع «نظارت استصوابی شورای نگهبان» به عنوان وظیفهی حاکمیت و «روشنگری» و «انتخاب درست» بهعنوان نقش آحاد ملت انقلابی خواهد بود.