وی در همین زمینه تاکید کرد: مقتضای قانون اساسی این است که خبرگان رهبری را براساس شاخص هایی تعیین کنند و مراقبت کنند که این شاخص ها بادوام و مستقر باشد.
مصباحی مقدم در خصوص حضور چهره هایی مانند سید حسن خمینی در مجلس خبرگان نیز اظهار داشت: ورود ایشان ترکیب جدی خبرگان را تغییر نمی دهد چرا که ایشان یک عنصر کاملا در خط امام و مقام معظم رهبری است و به نظرم همخوان با کلیت خبرگان است و اگر ایشان انتخاب شود یک نفر بر مجموعه حامیان ولایت فقیه و رهبری معظم انقلاب افزوده می شود.
این نماینده مردم تهران در مجلس در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه آیا فراکسیون رهروان ولایت مجلس خط خود را از اصولگرایان جدا کرده است یا خیر، گفت : رهروان حزب نیست بلکه یک فراکسیون است و این طور نبوده که شورای ائتلاف اصولگرایان از رهروان دعوتی به عمل آورده باشد.
وی در همین زمینه افزود: شاید برای برخی از دوستان در فراکسیون رهروان خلطی صورت گرفته که اگر احیانا اقای لاریجانی خواستند از آن مجموعه کسی به نمایندگی ایشان بیاید خیال کرده اند که رهروان دعوت شده است؛ اما بنایی بر دعوت از رهروان نبوده است. چرا که تشکل سیاسی نیست و به معنای حزب ثبت شده نیست و ما از احزاب اسم و رسم دار و دارای موقعیت سیاسی تثبیت شده دعوت کردیم
مصباحی مقدم در عین حال در خصوص حضور نداشتن باهنر در نشست تصمیم گیری رهروان، نیز گفت: این که آقای باهنر در آن جلسه حضور نداشتند دلیلیش به خودشان مربوط است، ایشان در خیلی از جلسه ها شرکت می کنند و نمی شود بود و نبود و عدم حضورش را این گونه تفسیر کرد.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز همچنین در خصوص بحث های مطرح شده در خصوص شورای رهبری، اظهار داشت: پیش بینی من این نیست که در خبرگان فتنه ای پدید آید چرا که جایگاه خبرگان جایگاه برای فتنه نیست و شخصیت هایی که شرکت می کنند شخصیت هایی نیستند که دچار فتنه شوند؛ اگر کسانی هم بخواهند از خبرگان استفاده کنند حتما شکست خواهند خورد.