خبر عجیب العربیه از سرنوشت رکن آبادی

به گزارش افکارخبر، شبکه العربیه در ادعایی عجیب به نقل از برخی منابع آگاه خود گفته است نام غضنفر رکن آبادی در هیچ یک از مبادی ورودی عربستان ثبت نشده است. بازوی رسانه ای دربار آل سعود در ادامه ادعای خود آورده است: بر اساس بررسی های انجام شده نام رکن آبادی در میان اسامی حجاج ایرانی نیز دیده نمی شود.

این شبکه وابسته به دربار نفتی در بخش دیگری به نقل از منابع آگاهی که به نام یا مشخصات آنها اشاره نمی کند، مدعی شد: در صورت تایید این خبر، حضور غضنفر رکن آبادی در مکه باید به شیوه نامعلوم صورت گرفته باشد.

منبع آگاه العربیه که خواست نامش فاش نشود با اشاره به اینکه مقابله ایران و عربستان پس از عملیات طوفان قاطعیت در یمن علنی شد، به نقل از یک منبع امنیتی بلندپایه دیگر گفت: " غضنفر رکن ابادی " سفیر پیشین ایران در لبنان در راس ماموریت امنیتی در عربستان قرار گرفت و برای ادای مراسم حج با وجود پر بودن برنامه های کاری اش به عربستان اعزام شد.

اظهار نظر عجیب دستگاه تبلیغاتی دربار آل سعود که همکاری تنگاتنگی با دستگاه امنیتی و جاسوسی این کشور دارد، سرنوشت مبهم حاج احمد متوسلیان در سال های اخیر را به ذهن متبادر می کند.

احمد متوسلیان در اواخر خرداد سال ۱۳۶۱ طی ماموریتی به همراه یک هیات عالی‌رتبه دیپلماتیک از مسئولین سیاسی - نظامی کشورمان راهی سوریه شد تا راه‌های مساعدت به مردم مظلوم و بی‌دفاع لبنان را بررسی نماید.

در چهاردهم تیر سال ۱۳۶۱، اتومبیل هیات نمایندگی دیپلماتیک کشورمان حین ورود به شهر بیروت و در هنگام عبور از پست ایست و بازرسی، ‌مزدوران حزب فالانژ اتومبیل را متوقف و چهار سرنشین خودرو مزبور به رغم مصونیت دیپلماتیک - توسط آدم‌ربایان دست‌نشانده رژیم تروریستی تل‌آویو گروگان گرفته شده شدند.

این چهار نفر که عبارتند از؛ " محسن موسوی "، " احمد متوسلیان "، " تقی رستگار مقدم " و خبرنگار عکاس خبرگزاری جمهوری اسلامی - ایرنا - " کاظم اخوان " پس از شکنجه و بازجویی، به نظامیان اسرائیلی تحویل گردیدند، ‌ که از سرنوشت آنان تاکنون اطلاعی در دست نیست. ‎

غضنفر رکن آبادی کیست؟


غضنفر اصل رکن آبادی متولد ۱۳۴۵ در قم یکی از دیپلمات ایرانی است که از ۱۳۸۹ تا اردیبهشت ۱۳۹۳سفیر کشورمان در لبنان بود. وی دارای دکترای علوم سیاسی از دانشگاه لبنان، بیروت است.

احمد متوسلیان کیست؟


احمد متوسلیان در سال ۱۳۳۲ در خانواده‌ای مومن و مذهبی در یکی از محلات جنوب شهر تهران به دنیا آمد. وی دوران تحصیل ابتدایی را در دبستان اسلامی مصطفوی به پایان برد و ضمن تحصیل، به پدرش که در بازار به شغل شیرینی فروشی اشتغال داشت، کمک می‌کرد.

پس از پایان دوره ابتدایی، در هنرستان صنعتی، شبانه به تحصیل ادامه داد و در سال ۱۳۵۱ موفق به اخذ دیپلم شد و سپس به خدمت سربازی اعزام شد و در شیراز دوره تخصصی تانک را گذراند و پس از آن، به سرپل ذهاب اعزام شد.

متوسلیان در دوران سربازی، فردی مذهبی و مومن بود و در بحث‌ها، مخالفت خود را با رژیم ستمشاهی بیان می‌کرد. پس از اتمام خدمت سربازی، در یک شرکت تاسیساتی خصوصی استخدام شد و بعد از چند ماه، به خرم‌آباد منتقل شد و به فعالیت‌های سیاسی - تبلیغی خود ادامه داد.

وی پس از مدت‌ها تعقیب و گریز، در سال ۱۳۵۴ توسط یک گروهی از کمیته مشترک ضدخرابکاری ساواک دستگیر و روانه زندان شد و مدت ۵ ماه را در زندان مخوف فلک‌الافلاک خرم‌آباد در سلولی انفرادی گذراند. پس از آزادی، در شروع قیام‌های خونین قم و تبریز در سال ۱۳۵۶، نقش رابط و هماهنگ کننده تظاهرات را در محلات جنوبی تهران عهده‌دار شد و رابطه‌ای تنگاتنگ با حرکت‌های مکتبی محافل دانشجویی و روحانیت مبارز تهران داشت.

با شدت یافتن روند نهضت اسلامی و رویارویی مردم با مزدوران طاغوت، بارها تا پای شهادت پیش رفت و در روزهای ۲۱ و ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷ تلاش و ایثار چشمگیری از خود نشان داد. احمد متوسلیان در اواخر خرداد سال ۱۳۶۱ طی ماموریتی به همراه یک هیات عالی‌رتبه دیپلماتیک از مسئولین سیاسی - نظامی کشورمان راهی سوریه شد تا راه‌های مساعدت به مردم مظلوم و بی‌دفاع لبنان را بررسی نماید.

در چهاردهم تیر سال ۱۳۶۱، اتومبیل هیات نمایندگی دیپلماتیک کشورمان حین ورود به شهر بیروت و در هنگام عبور از پست ایست و بازرسی، ‌مزدوران حزب فالانژ اتومبیل را متوقف و چهار سرنشین خودرو مزبور به رغم مصونیت دیپلماتیک - توسط آدم‌ربایان دست‌نشانده رژیم تروریستی تل‌آویو گروگان گرفته شده شدند.

این چهار نفر که عبارتند از؛ "محسن موسوی"، "احمد متوسلیان"، "تقی رستگار مقدم"و "کاظم اخوان" پس از شکنجه و بازجویی، به نظامیان اسرائیلی تحویلداده شدند، که از سرنوشت آنان تاکنون اطلاعی در دست نیست.