اظهارات سخیف نماینده کویت علیه تهران

به گزارشافکارخبر، عربستان از تمام اهرم‌های خود برای جنگ‌طلبی در خاورمیانه بهره می‌گیرد. سعودی‌ها که پادشاه خود را همراه با کوله‌باری از دلخوری راهی واشنگتن می کنند تا نارضایتی خود را رسما در کاخ سفید به اطلاع رئیس‌جمهوری آمریکا برسانند حمایت‌های پنهان خود را از تروریست های تکفیری داعش و النصره افزایش داده‌اند.

عربستان در جهت هزینه‌تراشی برای ایران، روابط دوستانه تهران را با کشورهای همسایه نشانه گرفته‌است. ریاض از تمایل برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس برای تعمیق بیشتر روابط با جمهوری اسلامی پس از تفاهم برجام به شدت خشمگین است، برهمین اساس سعودی ها مزدوران خود را برای گل‌آلود کردن روابط کشورهای منطقه فعال کرده‌اند.

کویت کشوری است که صمیمانه‌ترین رفاقت را با تهران دارد. در استراتژی‌های کلان کویت پس از تهاجم رژیم بعثی روابط با جمهوری اسلامی اصلی‌ترین رویکرد این کشور بوده است. محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران که به تازگی در سفری، از کویت نیز دیدار کرده است، روابط تهران و کویت را «رو به رشد» توصیف کرده بود. حال روابط دوستانه ایران و کویت موضوع به اصلی ترین هدف توطئه عربستان تبدیل شده‌است.

جنگ‌طلبان سعودی در ابتدا با کمک عوامل تکفیری اقدام به بمب‌گذاری و کشتار شیعیان کویت کردند که منجر به شهادت رسیدن تعدادی از شهروندان این کشور و چند تبعه ایران شد. در ادامه با هجمه رسانه های سعودی، مزدوران عربستان مدعی شدند که ایران برای آشوب در کویت اقدام به ارسال تسلیحات کرده‌است.

«جمال بوحسن» نماینده سلفی و نائب رئیس فراکسیون امور خارجی، دفاع و امنیت ملی پارلمان بحرین، پس از شرکت در جلسه گروهک منافقین و دعوت به براندازی نظام جمهوری اسلامی، تشکیل ائتلاف عربی برای رویارویی با آنچه «طمع‌های صفوی» می‌نامد، خواستار شد.

هفته گذشته «بیژن نامدار زنگنه» وزیر نفت ایران اعلام کرد کشورش قصد دارد به زودی عملیات توسعه میدان آرش را از سر گیرد و این مسئله موجب واکنش های افراطی در بین نمایندگان سلفی و شیعه ستیز مجلس کویت شده است. میدان آرش در میان آب های آزاد خلیج فارس و در امتداد میدان دورا کویت واقع شده است و ذخایر آن در حدود یک تریلیون فوت مکعب گاز و ۳۱۰ میلیون بشکه نفت برآورد می شود.

«حمد الهرشانی» که تفکرات افراطی و ضد شیعی او در کویت شهره خاص و عام است، در ادعایی خصمانه مدعی شد: «امروز این واقعیت که ایران دشمن حقیقی کشورهای منطقه است و طرح بلعیدن سرزمین ها و منابع ما را در سر می پروراند، بر همگان آشکار شده است. حادثه تروریستی که اخیراً در بحرین اتفاق افتاد، شاهدی دیگر بر این مدعاست. ایران سعی دارد حکومت های منطقه را تضعیف نموده و هرج و مرج را در منطقه گسترش دهد. کشورهای عربی باید برای مقابله با ایران، همکاری های امنیتی خود را تقویت کنند.»

رئیس کمیته امور خارجه در پارلمان کویت انفجار مشکوک بحرین را در حالی متوجه ایران کرده است که اعتراضات مردم بحرین علی رغم خشونت‌های آل‌خلیفه همواره مسالمت‌آمیز بوده است و تاکنون حتی یک گلوله از سوی مردم شکلیک نشده است. نکته قابل تامل اینجاست که همزمان با توطئه‌های طراحی شده و هجمه رسانه‌های رسمی عربستان، مزدوران رسانه‌ای آل‌سعود نیز حملات گسترده‌ای را متوجه ایران کرده‌اند تا جایی کهسردبیر روزنامه کویتی «السیاسه» خواستار خروج سفرای شورای همکاری خلیج فارس از ایران شد. او درحساب توئیتر خود ضمن اشاره به تشدید شدن مواضع سیاسی کشورهای حاشیه خلیج فارس در قبال ایران و لبنان در آینده، بازگشت سفرای شورای همکاری خلیج فارس را از این دو کشور خواستار شد.

«محمد عبدالمحسن المقاطع» گزارشگر روزنامه «القبس» نیز در گزارشی ضمن فراخواندن سفرای کشورهای حوزه خلیج فارس به ترک ایران، خواسته بود مواضع جدی‌تری را در قبال ایران در پیش بگیرند.

تخاصم کویت با ایران موضوعی است که اگرچه در نگاه اول منافع شاهزاده‌های تکفیری آل‌سعود را تامین می‌نماید اما در ادامه این کشور را به جولانگاه تروریست‌های داعش تبدیل خواهد کرد. این سناریو سرنوشتی است که برای تمام متحدین عربستان تدوین شده است. تاریخ معاصر کویت نشان می‌دهد، در جریان تهاجم رژیم بعثی صدام تنها ایران اسلامی بود که با تمام وجود شهروندان و منافع کویت را نجات داد.

ایران اسلامی که لنگرگاه ثبات و امنیت منطقه محسوب می شود نبض معادلات مختلف خاورمیانه از جمله نبرد با تروریستهای تکفیری داعش را که بزرگترین دغدغه جامعه جهانی هستند در دست خود دارد و نیازی به ایجاد جنگ در خلیج فارس نمی بیند. هوشیاری دولت و نمایندگان پارلمان کویت برای کنترل عوامل فتنه سعودیها موضوعی است که میتواند نجات بخش مردم این کشور از توطئه جدید بانیان داعش ، النصره و القاعده باشد.