![بررسی علت اطلاعرسانی کم رسانهملی در پوشش اخبار مرزبانان ربودهشده](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/H7DOMXOipybX/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwbTbU5v-N-D6gNeb8A-4pnThaRqCI9JPJThLHBBIVuNIXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVYD0YX-wlyO46PQyUKPNecQ,,/n00322823-b.jpg)
به گزارش افکارنیوز، سید رمضان شجاعی کیاسری با بیان اینکه نخستین نشست شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما، شنبه آینده ۲۳ فروردین ماه برگزار میشود، گفت: یکی از موضوعات این نشست، بررسی علت اطلاعرسانی کم رسانه ملی در پوشش اخبار مربوط به مرزبانان ربوده شده به دست گروهک تروریستی جیش العدل است.
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا تا به حال شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما تذکری به این سازمان در خصوص کم تحرکی رسانه ملی نسبت به ارائه اخبار مرتبط با مرزبانان ربوده شده داده است یا خیر؛ گفت: تا به حال تذکری به سازمان داده نشده اما قرار است این موضوع در جلسه شنبه آینده شورا بررسی شود.