سیاسی‌کاری اصلاح‌طلبان درباره انحلال مجلس

به گزارش افکارنیوز، صادق محصولی عضو ارشد جبهه پایداری دربارهمواضع اخیر حجاریانمبنی بر برخورداری دولت از امکانانحلال مجلسو تبعات چنین اظهاراتی گفت: وقتی نگاه انسان بر پایه ارزش‌های واحد و اصول نباشد، اظهار نظرات درباره پدیده‌ها، تابعی از تایید یا عدم تایید توسط اظهار نظرکننده است.

محصولی با بیان اینکه اصلاح‌طلبان وقتی دولت را مخالف نظر خود می‌دانستند بر گزاره «مجلس در رأس امور است» تأکید داشتند، افزود: اما در حال حاضر احساس آنها ۱۸۰ درجه مخالف شده است و به نوعی دچار سیاسی‌کاری هستند؛ چرا که اگر مبنا اصول نباشد و قضاوت بر مبنای هوای نفس و منافع جناحی و شخصی صورت گیرد، اینطور می‌شود.

وزیر اسبق کشور ادامه داد: این جریان درحالی از نقد و سیاه‌نمایی درباره دولت‌های قبلی خودداری می‌کرد که امروز ما شاهد سیاه‌نمایی آنها از دولت نهم و دهم هستیم.

وی در همین زمینه تصریح کرد: در موضوع قانونگرایی نیز مواضع آنها به همین شکل است؛ این جریان که ادعای قانونگرایی داشت در انتخابات ۸۸ جز اولین افرادی بودند که قانون را زیر پا گذاشته و با آشوب در کشور درصدد اعمال نظر سیاسی برآمدند.

محصولی ضمن انتقاد از تندروی اصلاح‌طلبان خاطر نشان کرد: اصلاح‌طلبان در حالی مدعی درود بر مخالف خود هستند که اگر کوچکترین انتقادی به آنها وارد شود با مطرح کردن بحث‌هایی همچون افراطی‌گری و تندرو، سعی دارند جرأت انتقاد را سلب کنند.

عضو ارشد جبهه پایداری این نوع رفتار اصلاح‌طلبان را مصداق افراطی‌گری و برخورد جناحی و نفسانی دانست و در خصوص تبعات منفی سخنان حجاریان نسبت به تفکیک قوا و جمهوریت یادآور شد: کسانی که دم از مردمسالاری می‌زنند در عمل آنچه که نظر مردم است را کنار گذاشته و به دنبال حرف خود هستند.

وی بر همین اساس به سالگرد یوم‌الله ۹ دی و خواسته‌های اصلی مردم اشاره کرد و متذکر شد: آنها عبارات سخیفی را درباره رأی و نظر مردم به کار می‌گیرند که بیشتر برازنده خودشان است.

محصولی یادآور شد: آنها اگر دولت مطابق میل سیاسی‌‌شان رفتار کند به انتقاد از مجلس روی می‌آورند و در غیر این صورت اگر مجلس نظرات آنها را تأمین کند، به دولت منتقد می‌شوند از این رو این نوع رفتارها نشان‌دهنده این است که ارزش‌ها برای این جریان متناسب با منافع‌شان متغیر است.

*سخنان انتخاباتی منتسبان دولت مانع از خدمت‌رسانی مطلوب است


وزیر اسبق کشور درباره ورود زودهنگام یونسی دستیار ویژه رییس جمهور به مباحثانتخاباتی اظهار داشت: حتی در زمان انتخابات هم به صلاح نیست که عوامل منتسب به دولت در این مباحثدخالت داشته باشند چه برسد به اینکه اکنون و در حالی که دو سال تا انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی است، بخواهند وارد این مباحثشوند.

وی در پایان تأکید کرد: ورود زودهنگام به مباحثانتخاباتی، دولت را از خدمات‌رسانی و انجام وظایف مطلوب باز می‌دارد و به این مباحثجنبه سیاسی و جناحی می‌دهد.



علی یونسی دستیار ویژه رییس‌جمهوری در دیدار با اعضای ستاد انتخاباتی حسن روحانی در سیستان و بلوچستان از اعضا خواسته تا همچنان فعال باقی بمانند و برای انتخابات مجلس از هم‌اکنون فعالیتشان را آغاز کنند.

همچنین چندی پیش سعید حجاریان در گفتوگو با یک رسانه دولتی با اشاره به طرح برخی موضوعات در مجلس برخلاف روند حرکت دولت، گفته است: نمایندگان بر خلاف خواسته مردم حرف بزنند و عمل کنند و بعد آن وقت ببینند آیا مردم حوزههای انتخابیهشان آنها را به شهرشان راه میدهند؟ اگر این کار را بکنند مردم آنها را حتی به شهرهایشان راه نمیدهند. من معتقدم حتی اگر قرار باشد قانون اساسی عوض شود، باید شرایطی فراهم شود تا مانند بسیاری از کشورها، دولت بتواند مجلس را منحل کرده و انتخابات زودهنگام برگزار کند تا مردم مجدداً رای دهند و سیستمی هماهنگ پدید آورند.