مهمترین محورهای بیانات رهبرانقلاب در دیدار هیئت دولت

به گزارش افکارنیوز،حضرت آیت‌الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار با اضعای هیئت دولت یازدهم سخنان مهمی را در رابطه با تحولات منطقه و تهدیدات آمریکا علیه سوریه بیان کردند؛ مهمترین محورهای بیانات ایشان به شرح ذیل است:

** هدف باید بازگشت به دموکراسی و رای مردم مصر باشد؛ بعد از سال‌های متمادی، حاکمیت استکبار و استبداد، مردم به برکت بیدرای اسلامی به حاکمیت رسیدند و نباید این روند متوقف شود یا به عقب بازگردد.

** دخالت آمریکا و تهدید سوریه قطعا برای منطقه یک فاجعه است؛ آمریکایی‌ها همچنان که در عراق و افغانستان ضرر کردند در این مورد نیز مطمئنا ضرر خواهند کرد.

** دخالت‌ قدرت‌های خارجی در سوریه و هر کشور دیگری معنایی غیر از آتش‌افروزی و جنگ‌طلبی ندارد و نفرت ملت‌ها را از آنها بیشتر خواهد کرد. این دخالت‌های مانند یک جرقه در انبار باروت عمل خواهد کرد و هیچ آینده‌ای را نمی‌توان پیش‌بینی کرد.

** منطقه روزهای حساس و بحرانی را می‌گذراند؛ هیچ تمایلی به دخالت در امور داخلی مصر نداریم اما کشتار و به رگبار بستن مردمی که سلاح به دست نگرفته‌اند با مسئولت هرکس که باشد، قطعا محکوم است.

** رهبر انقلاب ضمن تشکر از سرعت عمل رئیس جمهور در معرفی وزیران و تشکر از مجلس که با رای وب و در مواردی بسیار بالا وزیران تایید کردند، فرمودند: این نشانه عزم برای کار و هماهنگی دو قوه است.

** شخص آقای روحانی یکی از نقاط قوت مجموعه دولت است؛ فردی با سابقه در انقلاب و مبارزات و با مواضع خوب و درست در سال‌های گذشته است و به عنوا رئیس جمهور مطلوب و مورد اعتماد در راس دستگاه اجرایی قرار دارد.

** امام بزرگوار مورد اعتقاد و قبول همه است، مجموعه بیانات، مواضع و رهنمودهای ایشان شاخص است؛ اگر به این اصول پایبند و دلبسته باشید، کارهای موفق و خوشایند خواهد بود.

** اگر برای خدا کار کنید و هدف را خدایی قرار دهید، مطمئن باشید، خدا راه را باز می‌کند؛ همین معادله چند مجهولی که آقای روحانی درباره مسائل کشور، بیان کردند با نگاه عالمانه و توکل و اعتماد به پروردگار قابل حل است.

** گفتمان اصلی دولت اسلامی، خدمت به مردم است. هیچ چیز نباید موجب غفلت از این وظیفه شود؛ علائق و سلائق سیاسی و اجتماعی در حاشیه است و خدمت به مردم در " متن " است؛ در ردیف اول اولویت‌های برنامه‌ریزی کشور، علم و اقتصاد است.

** در خدمت به مردم باید جهادی کار کرد. کار جهادی به معنای بی‌قانونی نیست، کار جهادی یعنی در محدوده قانون از موانع عبور کردن، موانع کوچک را بزرگ ندیدن، آرمان‌ها و جهت را فراموش نکرده و شوق به کار.

** چشم بینا و بصیرت خود را بر سراسر دستگاه تحت مدیریت‌تان آنچنان به طور دائم بگسترانید که نگذارید ناسلامتی اقتصادی در گوشه‌ای بوجود آید.

**معتقد به پیشرفت بدون عدالت نیستیم، در غرب عدالت وجود ندارد و این مسئله در زمینه‌های اقتصادی کاملا واضح است.

** مسئله فساد مثل موریانه است، نگذارید فساد، رشوه، پارتی‌بازی، تجملات و خرج‌های زیادی در دستگاه‌هایتان نفوذ کند؛ عالج برخی مشکلات اقتصادی نیز از طریق مبارزه با فساد و صرفه‌جویی و حذف خرج‌های زائد شدنی است.

** قانون‌گرایی باید نهادینه شود؛ اجرای اسناد بالادستی و مصوبات شوراهای عالی، از جمله رعایت قانون است؛ نظام اداری مشکلات و آسیب‌های مزمنی دارد، سیاست‌های تحول نظام اداری تصویب و ابلاغ شده و باید عملیاتی شود.

** قانون مانند ریل است و خروج از ان آسیب می‌زند، گاهی یک قانون ناقص و معیوب است اما ضرر بلبشویی که از عمل نکردن به همان قانون نیز ایجاد می‌شود بیشتر است.

** نباید نگاه به بیرون از کشور باشد، این به معنای استفاده نکردن از امکانات نیست بلکه نباید به بیرون از ظرفیت داخلی چشم امید دوخت، کلید حل مشکلات اینجاست.

** ایجاد آرامش در اقتصاد، مهار تورم و تحرک تولید، شروع حماسه اقتصادی است؛ مردم منصف انتظار حل مشکلات در کوتاه مدت را ندارند اما انتظار دارند که دولت با نگاهی حکیمانه حرکت به سمت حل مشکلات را آغاز کند.