به گزارش افکارنیوز به نقل از ایسنا، در این همایش که درپی فراخوان مقاله در موضوعات مختلف مرتبط با مینهای دریایی برگزار شد، مقالات برتر معرفی گردید و به صاحبان و پدیدآوردندگان این مقالات جوایزی تعلق گرفت.
در حاشیه این همایش آخرین فناوریهای کشورهای مختلف در زمینه مینهای دریایی و همچنین نمونههایی از تولیدات و محصولات داخلی مربوط به حوزه مینهای دریایی در قالب نمایشگاه در معرض دید شرکت کنندگان در این همایش قرار گرفت.
از ویژگیهای این همایش میتوان به بررسی آخرین شیوههای مدیریت جنگمین، برنامهریزی میادین دریایی مین و شیوههای خنثیسازی اشاره کرد.
بررسی تاریخچه جنگ مین با کالبدشکافی مینگذاری توسط هواپیماها در جریان جنگ دوم جهانی، بررسی ویژگیهای مینهای هواریز، زیرسطحریز و سطحریز، مینهای چسبنده، خوشهای و غیره که تاکنون مورد استفاده کشورهای دارنده مین قرار گرفته، از دیگر بخشهای این همایش بود.
دریادار پاسدار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه نیز در این همایش طی سخنانی خاطرنشان کرد: در حوزه دفاعی و امنیتی شرایط و مقتضیات ایجاب میکند تا راهبرد ما مقطعی و متکی بر پایه دوره زمانی کوتاه مدت نباشد.
وی با تاکید براینکه در این حوزه هر تمهیدی که لازم باشد، فراهم میکنیم، افزود: ویژگی بارزی که تاکنون جهت گیری ما را در میدان تقابل با دشمن و همچنین در خط مشی استراتژی دفاعی و رزم نامتقارن موفق کرده، آن است که دشمن را در همان مقیاسی که هست ببینیم، نه کوچکتر و نه بزرگتر و سطح توانمندی دفاعی خود را متناسب با آن تنظیم کنیم.
شناسه خبر:
۱۸۸۰۵۲
برگزاری اولین همایش تخصصی مینهای دریایی
اولین همایش تخصصی مینهای دریایی به همت سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی دریایی سپاه با حضور کارشناسان در بندرعباس برگزار شد.
۰