به گزارش افکارنیوز به نقل از کیهان، اين مطلب را علي افشاري (از عناصر نفوذي حزب مشاركت و نهضت آزادي در دفتر تحكيم) مورد تأكيد قرار داد. وي چند سالي است كه به آمريكا گريخته است.
افشاری در وبسایت رادیو زمانه با اذعان به استقبال محافل معاند جمهوری اسلامی از فشارهای غرب می نویسد: به باور برخی از نیروهای موسوم به اپوزیسیون برانداز، تنش هر چه بیش تر بین غرب و جمهوری اسلامی زمینه را برای سقوط حکومت مساعدتر می کند. دسته دیگر مخالفان، گروه های منتقد داخل حکومت هستند که فشار خارجی را اهرمی برای تغییر موازنه قوای داخل حکومت به نفع خود محسوب می کنند.
آنها تشدید تحریم ها را فرصتی برای خود به شمار می آورند تا به حاکمیت نشان دهند تغییر شرایط سیاسی و حضور آنها در دولت می تواند تهدیدها را برطرف سازد. این نیروها نمی توانند نظرات خود را علنی بیان کنند اما با صدور کدهایی ناخرسندی خود را از حل مشکلات در نبود مشارکت در جریان مذاکرات نشان می دهند و در صورت امکان دست به کارشکنی هم می زنند.
وی با بیان اینکه «بدفهمی و برداشت غلطی نیز وجود دارد که معمولاً از سوی اصلاح طلبان بیان می شود. آنان حضور خود و یا منتخبین مردم در دولت و مجلس را موجب برطرف شدن تحریم ها و مخاطرات خارجی می دانند»، خاطرنشان کرد: برای غرب فرقی نمی کند که سیدمحمد خاتمی رئیس جمهور باشد یا محمود احمدی نژاد یا حبیب الله پیمان یا هر کس دیگر. از دید غرب دستیابی ایران به فناوری هسته ای خط قرمز محسوب می شود. صرف نظر از این که این نگاه غرب مشروعیت داشته باشد یا نه، رویکرد فوق یک واقعیت در دکترین امنیتی و منافع ملی آنها است.
وي گروهك موسوم به ملي مذهبي را كه همسو با اصلاح طلبان عمل مي كند، دچار سوء تفاهم مشابه معرفي كرد و افزود: اين طيف هم بحران هسته اي را محملي براي برخورد با حكومت دانسته اند. برداشت اين مجمع همانند اصلاح طلبان استوار بر غفلت است. چگونگي حكومت و ميزان مقبوليت دولت، تأثيري در سمت گيري منفي غرب نسبت به فعاليت هاي حساس اتمي در ايران ندارد
شناسه خبر:
۱۸۳۴۴۷
سوء تفاهم اپوزیسیون و اصلاح طلبان درباره آمریکا
برای غرب فرقی نمی کند که خاتمی رئیس جمهور باشد یا احمدی نژاد و یا حتی حبیب الله پیمان و هرکس دیگر. از دید آنها فناوری هسته ای خط قرمز محسوب می شود
۰