چهارمین شب اعتراضات در ترکیه؛ بازجویی شهردار استانبول چگونه پیش رفت؟

تظاهرات‌ها در شهرهای ترکیه برای چهارمین شب متوالی درحالی ادامه دارند که شهردار بازداشت‌شدۀ استانبول «اکرم امام‌اوغلو» امروز به‌مدت ۵ ساعت مورد بازجویی قرار گرفت.

آسوشیتدپرس گفت که بازجویی امروز از امام‌اوغلو بر اتهامات علیه او پیرامون ادعای کمک به حزب «پ‌ک‌ک» متمرکز بود.

او روز گذشته هم در خصوص اتهامات مطروحه علیه او در خصوص فساد مورد بازجویی قرار گرفته بود.

امام‌اوغلو در هر دو جلسۀ بازجویی تمامی اتهامات مطرح‌ شده را رد کرده است.

مسئولان ترکیه تلاش کردند با نصب حصار در خیابان‌ها و بستن ایستگاه‌های مترو در نزدیک دادگاه دسترسی معترضان به محل اعتراضات را محدود کنند، با وجود این، صدها نفر خودشان را به دادگاه رسانده و شعارهایی از قبیل «قانون، عدالت و حقوق» سر دادند.

وزیر کشور ترکیه هم در فضای مجازی اعلام کرد ۳۴۳ نفر جمعه شب در ارتباط با این اعتراضات در شهرهای مختلفی چون استانبول، آنکارا، ازمیر، آدانا، آنتالیا، ادرنه، قونیه، اِسکی‌شَهر و چاناک قلعه دستگیر شده‌اند.