هیچ خارجی نباید برای ما تعیین تکلیف کند

 عباس عراقچی در مراسم سخنرانی راهپیمایی 22 بهمن همدان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب به ویژه شهدای همدان و با گرامیداشت یاد و خاطره پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: از حضور مردم در این راهپیمایی و در مای ۱۸ درجه زیر صفر واقعا ستودنی و شایسته قدردانی است.

وی با بیان اینکه مردم هیچ‌گاه انقلاب را رها نخواهند کرد و پای کار جمهوری اسلامی ایستاده اند و خواهند ایستاد، افزود: مردم ایران در ۴۶ سال پیش علیه نظام فاسد به پیروزی رسیدند.

عراقچی با بیان اینکه مردم در هیچ شرایطی ایران را تنها نمی‌گذارند، تصریح کرد: اتکا ما مردم است چرا که استقلال کشور را تامین میکنند و تلاش داریم تمام قدر خدمت مردم باشیم.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه مردم ایران قدرت ایستادگی در برابر تمام ابرقدرت ها را دارند، ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی اولین و مهمترین اصل سیاست خارجی ما "نه شرقی و نه غربی" بوده است که هیچ سفیر خارجی جرأت نکند بداخلاقی کند و به مقامات کشور امر و نهی کند.

وی‌ با بیان اینکه "نه شرقی و نه غربی" به معنای عدم اتکا و وابستگی به کشورهای بزرگ است و این اصلی مسلم سیاست خارجی ماست، گفت: آمریکا در برجام بدعهدی کرد و اعتماد به مذاکره نداریم.