حسین حق وردی ، عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با افکارنیوز با اشاره به لزوم ارتقا سطح کیفی و کفی معلمان و نیروهای آموزش و پرورش بیان کرد: مدت زیادی است که کمبود معلم و متخصص را در حوزه آموزش و پرورش حس می کنیم کهع از مجموع ۱۰۷ هزار و ۱۱۷ مدرسه در کشور بخش کمی از آنها غیرانتفاعی اما حدود ۹۰ درصد دولتی هستند که مدارس اصلاً در وضعیت خوبی قرار ندارند.
وی افزود: متاسفانه برای جذب نیرو و جذب معلم در مدارس دولتی تدابیر لازم رعایت نمی شود و نیروها از فیلترهای لازم عبور نکرده جذب می شوند و این باعث افت سطح کیفی معلمان و دانش آموزان می شود که کمبود نیرو نیز بر مشکل دامن می زند.
متفکرآزاد تاکید کرد که متأسفانه تهران با کمبود هزاران معلم در مدارس مواجه است و در محرومترین و پرجمعیتترین منطقه تهران یعنی منطقه ۱۷ مشکلات مربوط به کمبود معلم، مدرسه و فضای آموزشی بیداد میکند.
عضو کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: متاسفانه شرایط در مدارس دولتی به قدری بغرنج است که به زودی مدارس دولتی از چرخه موفقیت در کنکور و تربیت شاگردان نخبه خالی خواهد شد و دیگر قدرت تربیت شاگردان برتر را نخواهد داشت.
او ادامه داد: ضمن اینکه مسائل و مشکلات آموزش و پرورش در تراز قانون اساسی بعد از ۴۵ سال در برنامه تصمیم گیران در دولت و ناظران در مجلس قرار نگرفته است و همین مسئله نیز بر مشکلات موجود دامن می زند و کمبود و خلاها رو یکدیگر تلنبار خواهد شد.
متفکرآزد بیان کرد: ناگفته نماند که تمام تقصیرات به گردن وزارت آموزش و پرورش نیست و اعتبارات این حوزه با مأموریتهای این وزارتخانه انطباق ندارد و این مسئله در جلسه ای که با وزیر مربوطه داشتیم نیز مورد بررسی قرار گرفت و درباره اتخاذ تدابیر لازم برای سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ با تاکید بر تأمین نیروی انسانی مورد نیاز بحث شد.
این عضو کمیسیون آموزش مجلس درانتها یادآورشد که این در حالی است که کشورهایی که توانسته اند در زمینه آموزش و پرورش موفق شوند به اهمیت این حوزه پی برده و تمام توان و تلاش خود را درراستای اصلاح آن به کار گرفته اند و تمام بخش های آموزشی در بالاترین سطح استانداردها قرار دارد.