نمادها بخش غیرقابل انکار هویت وفرهنگ یک کشور و ملت هستند که در طول تاریخ شکل گرفته و نسل به نسل منتقل میشوند. تاریخ مبارزاتی ملت فلسطین با رژیم اشغالگر مملو از این نمادهاست که به فراخور اقدامات تجاوزکارانه صهیونیستها ساخته شده و توسط ملتهای آزاده جهان به نمایش درآمدهاند تا آرمان فلسطین زنده بماند.
البته نباید از این مسأله غافل بود که پروپاگاندای رسانهای صهیونیستها با سانسور روایتهای صحیح و وارونه جلوه دادن این حقایق، مانع از ترویج آنها شده بود، اما زلزله طوفان الاقصی همه معادلات و محاسبات صهیونیستها را بر هم زده و فریاد ملت مظلوم فلسطین را به گوش جهانیان رساند.
بررسی و تحلیل این شیوهها از موضوعات مورد توجه در این گزارش است که حماسه مردم غزه را که با کمترین امکانات در یک زندان رو باز زندگی میکنند را روایت میکند. بنا بر شواهد موجود در عرصه میدان، رسانههای جمعی، افکارعمومی و... عملیات طوفان الاقصی در کنار تحمیل شکست سخت به رژیم صهیونیستی یک شکست نرم را نیز به صهیونیستهای جنایتکار تحمیل کرد تا حدی که نمادهای مردم غزه توسط دانشجویان سراسر جهان ازجمله مراکز علمی آمریکا ـ که دولتمردانشان شریک اصلی جنایت صهیونیستها هستند ـ به صورت نمادین مورد استفاده قرار گرفته است تا پیام مظلومیت و مقاومت مردم غزه را به افکار عمومی جهان رسانده و سازمانهای حقوق بشری را مجاب به محاکمه دستاندرکاران این نسلکشی کند.
ترس صهیونیستها از فریاد دادخواهی دانشجویان
شرایط پیش آمده در اقصی نقاط دنیا به قدری حیرتانگیز است که اگر نتانیاهو فقط احتمال وقوع یک درصد از این رویدادها را میداد، هرگز وارد این میدان ـ که حکم یک عملیات انتحاری علیه خود و دولتش را دارد ـ نمیشد تا در این حد منفور جهانیان نشود. امپراتوری رسانهای صهیونیستها در این ۷۵ سال به گونهای عمل کرده بود که افکار عمومی سرگرم مظلومنمایی و دفاع مشروع صهیونیستها در مقابل نیروهای جهادی بودند و در این گزارشهای خبری هیچ ردی از رژیمی که تجاوزکارانه به غصب سرزمین مادری فلسطینیها پرداخته بود، وجود نداشت، اما طوفان الاقصی همه پردهها را انداخت و جهانیان با سیرت کریه و کودککش جانیان صهیونیست آشنا شدند و پس از تظاهرات جهانی که علیه این رژیم در پایتختهای مختلف رخ داد حالا با خیزش عمومی دانشگاهیان علیه اسرائیل غاصب مواجه شدیم که تمام بزکهای رسانهای را افشا و دروغهای دولتهای غربی در خصوص حقوق بشر و آزادی بیان را بر ملا کرد؛ روندی که ترس و هراس را به جان صهیونیست انداخته و آنها با اظهارات تند و تهدیدآمیز علیه دانشجویان و فریاد آزادیخواهانه آنها در حمایت از مردم غزه موضع گرفتهاند.
نکته جالب توجه این است که صهیونیستها که روزگاری نه چندان دور ادعای ابرقدرتی داشتند، به قدری از بیداری جوانان و تجمعات دانشجویی ترسیدهاند که به صورت آشکارا و پنهانی پیغام توقف این تحصنها را دادهاند و دولت آمریکا نیز در راستای حمایت بیدریغ از سیاستهای صهیونیستها، اقدامات خشونتباری را علیه دانشجویان و اساتید انجام داده و تعداد کثیری از معترضان را بازداشت کرده است و وقوع این اتفاقات یادآور تعبیر هوشمندانه مقام معظم رهبری درباره شکست غیرقابل ترمیم صهیونیست هاست، زیرا آنها پیش از این، همراهی نخبگان، رسانهها و افکار عمومی را داشتند و حالا از همه سو خلع سلاح شدهاند و چارهای جز تسلیم و فروپاشی ندارند.
آگاهی افکار عمومی جهان نسبت به ماهیت رژیم صهیونیستی یکی از دستاوردهای بزرگ عملیات طوفان الاقصی و مقاومت جانانه مردم غزه علیه یورش ددمنشانه صهیونیستها بود که خط بطلانی بر روایتهای اسلامهراسانه و دروغین صهیونیستها کشید که به مدد سیاستهای رسانهای نصیب صهیونیستها شده بود تا حدی که منتقدان و فعالانی همچون «ادوارد اس. هرمان» و «نوام چامسکی» نیز به مغرضانه بودن پوشش رسانهای به نفع ساختارهای قدرت، اشاره کردهاند؛ همان کاری که در پلتفرمهایی نظیر اینستاگرام، فیسبوک، ایکس، یوتیوب و... اعمال شد تا به این ترتیب روایتهای مخدوش و سانسور شدهای به مخاطبان ارائه شود، اما معترضان جنگ و سانسور با شیوههای خلاقانه و دستکاری در سبک نوشتاری بر الگوریتمهای تحمیلی فائق آمده و مانع سرکوب فلسطینیان در شبکههای مجازی خبری شدند.
مخمصه جهانی برای حیات ننگین رژیم صهیونیستی
اقدامات جنگطلبانه و سبوعانه ارتش رژیم صهیونیستی علیه مردم بیدفاع غزه که منجر به شــهادت ۳۵ هزار نفر در غزه شد، شرایط غرب آسیا را به گونهای رقم زد که سلسله اقدامات هماهنگی علیه متجاوزان صهیونیستی کلید خورد تا اینکه در حال حاضر شاهد شکست سنگین صهیونیستها در همه حوزهها هستیم در حالی نتانیاهو در اظهاراتی غیرواقعبینانه گفت: «جنگ را متوقف نمیکنیم تا حماس را از بین برده، گروگانها را آزاد کرده و این اطمینان حاصل شود که غزه دیگر تهدید نخواهد بود.»، اما حالا پس از گذشت بیش از هفت ماه از جنگ، نه فقط به این اهداف نرسیده است بلکه روی حیثیت امنیتی و دفاعی صهیونیستها نیز قمار کرده و در بد مخمصهای افتاده است که هیچ راه گریزی برای آن وجود ندارد و بعید نیست که در آیندهای نه چندان دور بهعنوان جنایتکار جنگی محاکمه شود؛ از همینرو تداوم جنگ برای رهبران سیاسى و فرماندهان نظامى صهیونیست، فارغ از دستاوردهای میدانی، راهکاری برای اعاده حیثیت بر باد رفته ارتش تا بن دندان مسلحی است که آلوده به خون زنان و کودکان بیگناه فلسطینی شده و فایدهای را برای صهیونیستها به دنبال نداشته است.
عوامل مؤثر در خروش دانشجویان علیه صهیونیسم جهانی
بیش ازهفت دهه است که اروپاییها با تاسیس رژیم صهیونیستی، این غده سرطانی را به جان منطقه غرب آسیا انداختند تا به این وسیله زمینهای را برای تحقق اهداف استعماریشان فراهم کنند، اما حالا با بیداری جهانی که صورت گرفته، یک نوع بازنگری در خصوص موجودیت این رژیم منحوس در حال شکل گیری است که افکارعمومی جهان نمایندگی آن را برعهده دارند وکمپینهای زیادی را برای انزوای آن طراحی کردهاند.
شکستهای صهیونیستها در ۲۰۵روز گذشته درابعاد مختلفی رخ داده است که اجمالا به بخشی از آنها میپردازیم:یکی از نکات مهم تجمعات دانشجویی آمریکا ـ که حالا فراگیر شده است و درنقاط مختلف دنیا شاهد آن هستیم ـ این است که دانشجویان این دانشگاهها ازجمله دانشجویان و کادر علمی آن از طیفی هستند که غالبا از طرفداران سیاستهای صهیونیسم بودهاند و با لابیهای قدرتمند اسرائیلی در تعامل هستند، اما اینک علیه این سیاستها به خروش آمدهاند واین امر میتواند، اختلافات کاخ سفید بارهبران سیاسی صهیونیست راتشدید کند وبعید نیست که این موج اعتراضی مانند سرنوشت جنگ ویتنام اثرگذار ظاهرشده ومنجر به توقف جنگ و آتشبس در سرزمینهای اشغالی شود.
از سوی دیگر نتانیاهو و همفکرانش نیز به پیروی از بایدن، دانشجویان معترض را «اوباش یهودستیز» خواندهاند تا به این ترتیب ازاحساسات پیروان این مذهب به نفع خویش سوءاستفاده کنند در حالی که یهودیان مذهبی، دولت سکولار نتانیاهو را نماینده خود نمیدانند و با مخالفت آشکار با سیاستهای اعمال شده توسط صهیونیستها، پرچم رژیم صهیونیستی را به آتش کشیده و نفرت خود را از آنها ابراز کردهاند. از سوی دیگر نیز برنی سندرز، سناتور آمریکایی ضمن برشمردن شمار شهدای غزه و آمار جنایتهای رژیم صهیونیستی در این باریکه، با افشای نیت نتانیاهو خطاب به وی گفت: «آقای نتانیاهو، با تلاش برای منحرف کردن ما از سیاستهای جنگی غیراخلاقی و غیرقانونی دولت تندرو و نژادپرست خود، به شعور مردم آمریکا توهین نکنید. از یهودستیزی برای منحرف کردن توجه از کیفرخواست جنایی که در دادگاههای اسرائیل باآن روبهرو هستید، استفاده نکنید. روبهرو شدن با اتهامها در این دادگاهها، یهودستیزی نیست.» و به این ترتیب از سیاستهای جنگطلبانه صهیونیستها انتقاد کرد و این اتفاق برای نتانیاهو که همیشه از حمایت احزاب مختلف آمریکا برخوردار بود، یک شکست به شمار میآید.
شکست مضاعف صهیونیستها در عملیات «وعده صادق»
غافلگیری صهیونیستها در طوفان الاقصی و ناتوانی اسرائیل در جنگ غزه، زمینه مناسبی را برای افزایش همبستگی ملـی میـان محور مقاومت و مجاهدان فلسطینی ازجمله سازمانهای حماس و جهاد اسلامی و هماهنگی آنها با دیگر اعضای این محور نظیر حزب ا... لبنان، انصارا... یمن و گروههای جهادی عراق و سوریه فراهم کرد. توانی که با ضرب شست جمهوری اسلامی ایران در عملیات وعده صادق به اوج خود رسید و زمینه شکست مضاعف صهیونیستها را رقم زد و دروغ بازدارندگی رژیم صهیونیستی را بر ملا کرد تا حدی که فرماندهان نظامی این رژیم به شکست درمیدان اذعان کردند ومجموعه این ناتوانیها نشان داد که صهیونیستها رو به زوال هستند وسرمایهگذاری روی این رژیم غاصب شکست خورده هیچ منفعتی ندارد. نگاهی به عملکرد خشونتبار پلیس آمریکا درقبال دانشجویان معترض، علاوه بر تناقضهای آشکار حقوق بشری که آمریکا با توسل به آن بهانهای برای اقدامات مداخلهگرانه اش مییابد، روایتگر سکوت مزورانه سلبریتیهایی است که خود را مدافع صلح میدانستند، اما هیچ نظری در خصوص استفاده پلیس از نارنجک، گاز اشکآور و سلاحهای دستی ندارند و فقط نظارهگر این حجم از توحش هستند.
البته برخی از این افراد با اظهارنظرهایی نظیر اینکه اساتید و دانشجویان معترض به نسلکشی در غزه، نئوهای نیابتی ایران و پاکستانی هستند، مرزهای بلاهت را جابه جا کردهاند. بدون تردید کمتر کسی فکر میکرد که پرچم فلسطین اشغالی در مراکز معتبر علمی جهان به اهتزاز درآید؛ بنابراین مبارزات ترکیبی علیه صهیونیستها به روند سرنگونی رژیم کودککش اسرائیل و آزادی قدس سرعت بخشیده و این پیام را به سازشکاران میدهد که اتخاذ استراتژی سکوت یا مذاکره در حمایت از رژیم صهیونیستی، نتیجهای غیر از منفور شدن و زوال آنها ندارد.